- 1 Temmuz 2020
- 322
- 394
- 53
- Konu Sahibi rengarengarenkedi
-
Maddi olarak idare edemeyeceğini düşünüyorDüzen mi var sanki bu şekilde? Bosansın kurtulsun. Bosanmış insanların da çocukları evlenebiliyor. Sizi bahane etmesin.
Maddi olarak alabileceği bir şeyler yok mu annenizin?Maddi olarak idare edemeyeceğini düşünüyor
E böyle de sinir hastası olacak. Içinden çıkmadan bu durumdan daha iyi bir durum olabileceğini kavrayamaz ki. Siz tek çocuk musunuz? Çalışıyor musunuz?Maddi olarak idare edemeyeceğini düşünüyor
E böyle de sinir hastası olacak. Içinden çıkmadan bu durumdan daha iyi bir durum olabileceğini kavrayamaz ki. Siz tek çocuk musunuz? Çalışıyor musunuz
Yok maalesef yaşı da olduğu için bu saatten sonra çalışabileceğini sanmıyorumMaddi olarak alabileceği bir şeyler yok mu annenizin?
Nafaka ve tazminat?Maddi olarak idare edemeyeceğini düşünüyor
Çok kötü olmuş. 28 yıllık evlilikte illa ki ev, araba, arsa vardır diye düşünmüştüm.Yok maalesef yaşı da olduğu için bu saatten sonra çalışabileceğini sanmıyorum
Her anında yanında oldum boşanmasını da destekliyorum. Ben evlenmeden düşünmüyor karşı tarafın ailesine aile olarak görünmekten bahsediyorNafaka ve tazminat?
Bir avukata gidin, babanızın yediği naneleri anlatın. Yol gösterir zaten.
28 senelik evli olduklarına göre küçük değilsiniz. Lütfen sizi bahane ederek bu adama katlanmasına göz yummayın. Annenizin sağlığı mı önemli yoksa olmayan düzen mi?
Ortada bir yuva, düzen falan yok zaten. Babanız dağıtmış çoktan onları.
Çocuk değilsiniz, biraz sorumluluk alıp annenize destek olun.
2 ev var, kanıtlarla gitsek ne kadar tazminat alabilir kiÇok kötü olmuş. 28 yıllık evlilikte illa ki ev, araba, arsa vardır diye düşünmüştüm.
Ama evliliği sürdürmenin imkanı kalmamış çünkü baban gerçekten pişman değil. Hele saçlarını boyatan, estetikler yaptırmalara kalkan adamın uslanacağını pek zannetmem. Allah yardım etsin
Anneniz boşanmak istemiyor. Evlenmeniz falan bahane. Karşı tarafın ailesine aile olarak gözükseniz bu sefer de torun torba sahibi olacak yaşta ayrılmanın uygun olmayacağını söyleyecek.Her anında yanında oldum boşanmasını da destekliyorum. Ben evlenmeden düşünmüyor karşı tarafın ailesine aile olarak görünmekten bahsediyor
Avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama mal paylaşımı eşit oluyor yanı %50 hakkı var sanırım. Aldattığını da kanıtlarsa tazminat da kazanır. Nafaka da bağlanır. Yani daha ne olsun?2 ev var, kanıtlarla gitsek ne kadar tazminat alabilir ki
Ne alaka ya?Her anında yanında oldum boşanmasını da destekliyorum. Ben evlenmeden düşünmüyor karşı tarafın ailesine aile olarak görünmekten bahsediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?