Annem ve anlasilamaz tavirlari.

Sizinkine benzer bir anne kiz ilişkisi biliyorum. Kızın arkadaş iş ilişkisi hatta gideceği kıyafet e sohbette söyleyecek söze kadar anne belirledi.kiz çok sabırlı bir yapida ancak 40 yaşına geldi evliliğini annesi bitirdi. Şuan anneyle iletişimi kesti mutlu huzurlu ancak mutsuz yıllarına üzülüyor. Anne kizini yönetecek gücü kaybetti ağır depresyon yaşıyor.

Genç yasta kapilipta evlenme diye diyordur yaa başka ne olacak gez toz hayatını dibine kadar yasa herseye doy öyle evlen istiyordur şahsen benim annemde çok dedi dinlemedim çok pişman oldum. Anneler iyidir sözünü tutunuzzz

Hakkını yemeyeyim o kadar değil. Görüşmeyi kesmem pek olası değil, dayanamam. Neyse ortada birşey yokken daha kimse için kalbini kırmaya değmez. Ama yavaş yavaş alistirmaya calisicam.

Ben de anlamazdım,eşimi çok sevdiğimden sanırım o da çok destek oldu yaptığım yemeklere vs hiç kusur bulmaz eline sağlık der hep,o öyle olunca ben browni bile yaptım ki kendim yemem tatlı :)

annen haklı

Hakkını yemeyeyim o kadar değil. Görüşmeyi kesmem pek olası değil, dayanamam. Neyse ortada birşey yokken daha kimse için kalbini kırmaya değmez. Ama yavaş yavaş alistirmaya calisicam.

Bazı şeylere şimdiden dayanamazsan annem uzulmesin annem karar versin ...gibi sonunuz öyle olsun istemem.Annwnde eminim gereğinden fazla fedakardir.Asla kalp kırma ama annene genel olarak bu hayat benim ve kendi kararlarimda desteği m ol mesaji vermelisin

Bence annenin hiçbirşekilde yavrusunu kıskanacağını düşünmüyorum
Amma velakin size aşırı bağlıdır ve gideceksiniz yanından korkusunu yaşıyor
YANİ şuanda sizi paylaşamıyor kendini buna hazır görmüyor
Siz onu üzmeden yavaştan yavaştan hep çıtlatın eminim oda anlayacaktır.

Aslında su anda elle tutulur birşey yok, pek endiselenmiyorum. Dedikleriniz çok mantıklı, aynı hisleri çocuğuma asla yaşatmam herhalde.

Basiniz sagolsun cok uzuldum. Ben de ne zaman annemle tartissam hep o an gelir aklima ne zaman gidicevini bilmiyosun gerizekali duzgun davran derim hep ama iste sonra sanki hic o uzulmelerim vicdanimin sizlamasi yokmus gbi gene basa doner tartisirim salak gibi off of dertlendim yine.. Allah annenizin mekanini cennet eylesin cok guzel bir sey yazmissiniz ins benim gibi olanlarin akli basina gelir..

Benim annemde bana düşkündür bayağı .
Babam ve kardeşim olmadığı için tek varlığı benim .
Ama bana sürekli 'sen kimi istersen , ne olursa olsun hangi ırktan hangi ilden olursa olsun , ben seviyorum ve mutlu olurum dersen veririm seni , saygı duyarım her zaman ' der.
Benimde yaşım 25 .
Evlilik için 25 ten sonrası bence çok uygun .

30 yaşındayım neredeyse, evin en küçüğüyüm. Hep en küçük muamalesi görürürim annemden de... Onun gözümde büyüyemedim.

Geç kalırsam telaşlanır, evleneceğime inanamaz, topuklu aykkabıları ablamlara yakıştırır bana yakıştırmaz, bebek haberi verdiğimde ah kendiniz daha çocuksunuz nasıl anne baba olacaksınız der. Eşime "sen küçük damar olduğun için seni damat gibi değil torunum gibi seviyorum" der, eşime bile küçük gözüyle bakar, çocuk diye bahseder ah çocuk üşüdü aç kaldı yolda kaldı gibi:))))

Annenizin yaptığı çok normal. Siz yetişkin olduğınuzu kararlarınızla yaptıklarınızla sonuçlarıyla ara ara hatırlatacaksınız ona, o da unutmaua devam edecek:))

Diz kendiniz bebeksiniz demişti bize:) şimdi anne babalığımızın güzelliğinden bahsediyor:))0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…