Annem ve anlasilamaz tavirlari.

Bayıldım, ben artık yokum :)

Belki aşk senin kapını 26 yaşında çalacak.
Belki 20, belki 30.
Bir izin versin mümkünse.

Sebebini anlamıyorum ışte. Artık bıktım uğraşmaktan. İsyerime gelip, yediğim yemeği bile denetliyor bazen. Kaç yaşında insan, laf kaldıramıyor asla.

Anneniz tek mi? Kardesleriniz var mi? Evlilikte zorluk cekmis mi?

Hayır birlikteler.
Hani acaba tek mi kalmak istemiyor diye düşündüm de..
Ama normalde Türk annelerine göre 26 yaş geç bile kalınmış bir yaştır.
Yani normal standartlarda anneler bir an önce evlensin isterler.
Tanıştırırsan belki fikri değişir.
Şu an birlikte olduğun insanla seviye farkı falan mı var aranızda?

Yaşınız 26. Hemen yarın da evlenmeyeceginize göre bir insani tanımak için erken bir yaş değil.
Annenizin makul bir gerekçesi yoksa biraz görmezden gelip karşınızdaki insanı tanımaya çalışabilirsiniz.
Hiç bir anne evladı için kötü bir şey istemez. Ama sebepsiz kaprisleri de çekmek zorunda değilsiniz.

Demek annelerin geneli böyle, benim annemde evde yemek yerken "acaba onlar ne yiyor, acaba güzel şeyler yiyorlar mı ?" diye düşünüyormuş :)

Anneniz tek mi? Kardesleriniz var mi? Evlilikte zorluk cekmis mi?

Kardeşleri var. Evliliğinin ilk yilları babamin aşırı kıskançlığından çekmiş. Laf nadir eder, ama çok kırıcı eder. Benim lafımdan çıkmaz ama onu bile kıskanıyor. Halbuki ben koruyorum onu.

Canım annen seni en iyi tanıyan kişi olarak belki ev geçindirecek çekip çevirecek potansiyelde olmadığını düşünüyo olabilir ama inan insan evlendiği gün zorunluluktan kaynaklı sorumluluğuna adapte olabiliyo görüştüğün kişiyle ilişkinizin sağlıklı ve istikrarlı ilerlediğini gördükçe annenin fikri değişecektir

Daha birlikte bile değiliz. Ben yalanla dolanla görüşmek istemediğim için, soyledim. Daha net hiçbirsey yok ortada. Karşıdaki kişiyle eğitim olarak dengiz. Kişiliği de muris, sessiz biri. Gece hayatı var biraz ama benim için sorun değil. Maddiyat olarak ailem+beni toplarsak katlar.

Daha bir şey yoksa bekle. İyice tanı. Biraz gece hayatı var ama sorun değil derken bile memnuniyetsizliğin belli.
Acele etme.

Cenesinden bıktım. Sevgisi, hassasiyeti Allah bin kere razı olsun. Ama boğuyor beni. Babam da hasta, kavga çıkaramam farkında.

bunun mutsuzlukla alakası ne ?
istediğin kadar mutlu ol çamaşır ütü yemek temizlik market bunlar kendikiğinden hallolmuyo.

sen mutlu ol kendi kendine hallolsun herşey
Bi iyiki evlenmişim demek var bi de nerden evlendim eski aklım olsa evlenmezdim demek var aldığım sinyale göre dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…