Demek annelerin geneli böyle, benim annemde evde yemek yerken "acaba onlar ne yiyor, acaba güzel şeyler yiyorlar mı ?" diye düşünüyormuş :)
Annenin mutsuz bir evliliği mi var ki senin evlenmeni istemiyor?
Ama güzel bişey ondanKız sen de evliliğe teşvik elçisi gibisin valla, tüm yorumların bu yönde.
Bozulma lütfen, maşallah, Rabbim yuvanızın mutluluğunu arttırsın, daim etsin.
Sebebini anlamıyorum ışte. Artık bıktım uğraşmaktan. İsyerime gelip, yediğim yemeği bile denetliyor bazen. Kaç yaşında insan, laf kaldıramıyor asla.
Sen cidden çocukmuşsun ben 32 idim yine erken diyorum :)24te evlendim bana göre çok çok erkendi .
hep diyorum boşansam hergün yeni biriyle takılır akşamına terk ederim.
bekarlık sultanlık
Eger işi gücü olmayan, kendi ayakları üzerinde durmayan ve 20-21 yaşında biri olsanız daha farklı şeyler yazardım. Ama artık bireysiniz, başkalarının gölgesinde kararlar alma zamanınız bitmiş.Cenesinden bıktım. Sevgisi, hassasiyeti Allah bin kere razı olsun. Ama boğuyor beni. Babam da hasta, kavga çıkaramam farkında.
Psikolojide "çocuğa bağımlı ebeveyn" diye bir kavram var.
Onu araştırırsanız iyi olabilir.
Benim annem de bana çok düşkün. Balayıma gel desem gelirdi yani o derece. Neyse ki ben de ona bağımlı değilim.
Ama hayatımız zorlaştırıyor. Bana güvenmiyor.
Daha önce başka bir konuya da yazdım. 40 yaşındayım ve 2 çocuğum var. Ama uzaktayken mutlaka arar sorar, ne yiyoruz ne yapıyoruz diye. Açlıktan ölmemiş olmamız onu şaşırtır. Çünkü ona göre ben değil çocuklarımın karnını, kendi karnımı doyurmaktan acizim.
Daha bir şey yoksa bekle. İyice tanı. Biraz gece hayatı var ama sorun değil derken bile memnuniyetsizliğin belli.
Acele etme.
iyi ki böyle bir annem yok dicem hemen vazgeçiyorum,benim annem de farklı yönlerden garip.
Amin. Güzel örnekler de duymak bir derece umut verici.Ama güzel bişey ondanAllah hiçbirimizi pişman etmesin
Canım annen seni en iyi tanıyan kişi olarak belki ev geçindirecek çekip çevirecek potansiyelde olmadığını düşünüyo olabilir ama inan insan evlendiği gün zorunluluktan kaynaklı sorumluluğuna adapte olabiliyo görüştüğün kişiyle ilişkinizin sağlıklı ve istikrarlı ilerlediğini gördükçe annenin fikri değişecektir
Annen bağlanmış sana feci şekilde..Ne olursa olsun bu hayat senin hayatın ne istiyorsan onu yap...26 yaşında kimseye hesap vermene gerek yok..
Kıyamam sana inşallah hayırlısıyla yuvanı kurarsın annene güzelce anlat bir genç kızın en büyük hayali mutlu yuvadır herşeyi zamanla öğrenirsin bende 3 aylık evliyim yemek konusunda halen afallarım pat diye olmuyo bide annen sana aşırı düşkün gideceksin diye ödü kopuydur ama alışır illaki düzen böyleEvet pek anlamam ev işinden. Temizlik yaparım elimden geldiğince, yemek de yaparım herşeyi değil tabi. Utuden anlamam hiç. Börek, çörek yapamam bir de. Ama pasta yaparım :) zaten yarın evlenmiyorum ama illaki evlenicem, ozeniyorum. Kız arkadaşlarımla toplandık geçen gün, 3 tanesi nişanlı. Tek tas yüzük takmışlar, ozendim yani. Babam bana hediye edicekmis artık, düşün halimi :))
Hastalıkla acıtasyon yapmasına izin verme benim annemde aynı ama herşey bi yere kadar seninde bi yuvan evin eşin olucakTabi sen okumuş insansın vs vs başlıyor. Benim duygularımı çok rahat kullanıyor. Hastalık var birde, ama artık dayanamıyorum. Yemin ederim biriyle tanışınca, annem ne der diye düşünüyorum.
Yüzyüze gelmediğiniz sadece telefonlaştığınız bir adam..
Ne kadar yoğun olursa olsun hiç mi zaman olmadı..
Çok tuhaf geldi bana bu durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?