Annem ve anlasilamaz tavirlari.

Annen bağlanmış sana feci şekilde..Ne olursa olsun bu hayat senin hayatın ne istiyorsan onu yap...26 yaşında kimseye hesap vermene gerek yok..

Yüzyüze gelmediğiniz sadece telefonlaştığınız bir adam..
Ne kadar yoğun olursa olsun hiç mi zaman olmadı..
Çok tuhaf geldi bana bu durum..

Sebebini anlamıyorum ışte. Artık bıktım uğraşmaktan. İsyerime gelip, yediğim yemeği bile denetliyor bazen. Kaç yaşında insan, laf kaldıramıyor asla.

Şu kısım şüphelerimi güçlendirdi.
Anneniz psikolojik olarak normal değil.

Lütfen bir psikoloğa götürün. İkna edin, bir şeyler yapın. Sizin hayatınızı mahvediyor çünkü.

Cenesinden bıktım. Sevgisi, hassasiyeti Allah bin kere razı olsun. Ama boğuyor beni. Babam da hasta, kavga çıkaramam farkında.
Eger işi gücü olmayan, kendi ayakları üzerinde durmayan ve 20-21 yaşında biri olsanız daha farklı şeyler yazardım. Ama artık bireysiniz, başkalarının gölgesinde kararlar alma zamanınız bitmiş.
Annenize kibarca bunu söyleyin.
Hala ısrarla kendi fikrini savunuyorsa nedenlerini açıklasın. Çocuk gibi 'sen yapamazsın', 'öyle iste', 'sorumluluk seni asar' gibi cevapları kabul etmeyin
Belki bizim bilmediğimiz, görmediğimiz bir şey vardır, cok ihtimal vermesem de..

iyi ki böyle bir annem yok dicem hemen vazgeçiyorum,benim annem de farklı yönlerden garip.

Daha bir şey yoksa bekle. İyice tanı. Biraz gece hayatı var ama sorun değil derken bile memnuniyetsizliğin belli.
Acele etme.

Toplumda tiki olarak lanse edilen arkadaşları çok. Ama senin zekan ve düşüncelerin, hepsinden farklı diyor. Bende eşlik ederim, kıskanç biri değilim. Sen nasıl istersen, ona göre de düzenlerim diyor. Ama benim için aşk önemli. Aşık olmazsam duramam, sorun karşımdaki kişi değil. Kim olsa böyleyim. Soğukkanlı davranırım ilk başta. Ama aileme karşı da tam tersi. Annem kimseyi istemiyor

Ah bu anneleri ne yapsak diyorum.
Bakınız ben 26 yaşındaki kızımı hala koruma içgüdüsü ile dikkatle takip etmeye çalışıyorum..
Bu kötü bir örnek değil elbette,hayatına çok karışmadan da olsa ucundan kıyısından gözümüz üstünde..

İnsan kızına kimseyi layık bulmuyor. Evde kaldın, herkes evlendi deseydi daha çok üzülürdün.

Evet pek anlamam ev işinden. Temizlik yaparım elimden geldiğince, yemek de yaparım herşeyi değil tabi. Utuden anlamam hiç. Börek, çörek yapamam bir de. Ama pasta yaparım :) zaten yarın evlenmiyorum ama illaki evlenicem, ozeniyorum. Kız arkadaşlarımla toplandık geçen gün, 3 tanesi nişanlı. Tek tas yüzük takmışlar, ozendim yani. Babam bana hediye edicekmis artık, düşün halimi :))

Annen bağlanmış sana feci şekilde..Ne olursa olsun bu hayat senin hayatın ne istiyorsan onu yap...26 yaşında kimseye hesap vermene gerek yok..

Tabi sen okumuş insansın vs vs başlıyor. Benim duygularımı çok rahat kullanıyor. Hastalık var birde, ama artık dayanamıyorum. Yemin ederim biriyle tanışınca, annem ne der diye düşünüyorum.

Kıyamam sana inşallah hayırlısıyla yuvanı kurarsın annene güzelce anlat bir genç kızın en büyük hayali mutlu yuvadır herşeyi zamanla öğrenirsin bende 3 aylık evliyim yemek konusunda halen afallarım pat diye olmuyo bide annen sana aşırı düşkün gideceksin diye ödü kopuydur ama alışır illaki düzen böyle

Tabi sen okumuş insansın vs vs başlıyor. Benim duygularımı çok rahat kullanıyor. Hastalık var birde, ama artık dayanamıyorum. Yemin ederim biriyle tanışınca, annem ne der diye düşünüyorum.
Hastalıkla acıtasyon yapmasına izin verme benim annemde aynı ama herşey bi yere kadar seninde bi yuvan evin eşin olucak

Yüzyüze gelmediğiniz sadece telefonlaştığınız bir adam..
Ne kadar yoğun olursa olsun hiç mi zaman olmadı..
Çok tuhaf geldi bana bu durum..

Görüşmek istedi ama münasebetsiz bir şekilde. Biz farklı şehirlerdeyiz. Ben onun sehrindeyken aradı ama 1 saat sonra gelip seni alsam olur mu tarzında. Yani ugrasmali, bayilmiyorum sonuçta. Sorun beyefendi değil. O olmasa da olur. Değerlendiriyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…