Gerçekten çevrenize nazar değmesin
Dominant kadın,dominantlığını absürd konularda gösterirse o dominantlığa ben saygı duymam. Ayrıca erkeğin baskın olmasının rahatsızlık vermediğini kim söyledi. Şahsen ben ondan da rahatsız oluyorum. Sorun, dominant olup olmamak değil.Yaşamlara,yaşayış tarzına saygı duymak,müdahale etmemek,dominant olacağım diye burnunu sokmamak,karışmamak.
Son cümlenize ise gülüyorum. Ana kuzusu her erkek Erzincanlı demedim. Öyle bir şey yazmadım. İstediğinizi nereye çekerseniz çekin. Dün karslı nişanlısından ayrılan bir kızcağız bana mesaj atmış.Onun da eski nişanlısı, ailesi tarafından yönetiliyormuş. "Doğu kültürü ile yapamam, ben bunu anladım. Rabbim sizi de beni kurtarmış." diye yazmış.
Artık bir şey yazmıyorum. Sadece şunu belirteyim. Her anne çocuğunu sever,ona emek vermiştir. Doğurur,büyütür ve belli yaşa getirir. Fakat emek vermek demek, kukla yerine koyma hakkını anneye de babaya da hatta ailenin diğer fertlerine de vermez. Anneler, oğullarınızı sevin,ama evlenme çağına gelen evladınızı kaybetme korkusuyla gelin adaylarına veya gelininize hayatı zindan etmeyin.
Herkese özgür mutluluklar dilerim..