Annem ve Babam ayn evde bana yabanc gibiler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak ne güzel halledilmiş sorun sibel canımız ..ya bazen anneler böyle oluyor .canım belki annen menopoza felan giriyordur olur ya bazı kadınlar menapoz dönemini çok zor atlatıyor oda etrafta kimse yok saracak sana sarıyodur ama olsun ne derlerse desinler onlar bizim canlarımız üzme kendini kedicik konuşmakla ne kadar dogru yapmışşın kendimi hatırladım biran bizde annemle az tutuşmadık yani ama şimdi keşke yanında olabilsemde hiç durmadan saydırsa bana..sevgilerimle

Son düzenleme:
canım üzülme ya hiç olmasaydı benımkı gıbı..
Cnm yazdıını okuyunca nankörlük ettiğimi düşündüm insan elindekinin kıymetini bilmiyo işte:çok üzgünüm:
biz bi şekilde sorunu halletik Allah bi daha yaşatmasın :Saruboceq:
Ne diyim bilmiyorum çok üzüldümmmsenağlama
Önemli olan onu hep yanında hissedebilmek bence,çünkü yanında olsa bile sana dargınsa eğer varlığını hissedemiyorsan daha kötü oluyo :gitme:

Menapozu annem geçirdi cnm
Anne kız arasında oluyo demekki böyle şeyler
Her sorun konuşularak halledilmeli bunu anladım bugün
Eğer karşıdaki kırgınsa bile insan konuşmalı nedenini öğrenmeli rahatsızlığınıda söylemeli babam da bunu söyler zaten hep opuyorumnanaktan

canım ya kıyamam akşam çok üzülmüştüm şimdi sevindim canım.........

haklısın cnm allah kimsenin huzurunu almasın düşmanın bile
ama annen ne olursa olsun bu kadar katı asabi olmamalı
belki bi derdi vardır dicem ama o zaman herkese aynı davranırdı
anlamadım gitti doğrusu

çok sevindim cnm senin için..babamdan hiçbi zaman böyle şeyler duymadım ben,duymak için neler vermezdim:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…