- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Bukeycicekk
Valla bana da oyle geldiKafami buluyorsun bizle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bana da oyle geldiKafami buluyorsun bizle
İmkanı yok çünkü arada boşanma konusu açılıyor annem açıyor yani babam ben seni seviyorum boşamam diyor zaten annem sabah 6 da gidiyor gece 3 de eve geliyor babam annemi görmüyor bile. En ufak aklınıza gelebilecek en ufak tartışmada annem gidiyor ertesi sabah geliyor gittiği yer belli zaten. Babam birkaç kez yakaladı Ada'm anneme hediye almıştı bu niye hediye aldı bu niye yazdı sana deyince akrabam niye yazmasın Dedi babamda Safın teki yedi hemen.Belki ikisinin de haberi vardir da gormezden geliyorlardir, senin bile defalarca kez yakaladigin mesajlari baban da gormustur elbet, herkes kendi keyfinde yani bosver sen kendi hayatina bak.
Bazı insanların imkansız olarak gördüğü şeylerin benim yaşamam ne kadar iğrenç bir durum ya Allah aşkına ben hasta mısın kafa bulayım millet öz kızına tecavüz ediyor bu ülkede bunlara fake diyorsunuz...
Alıştım diyelim. Çok şükür çok sabırlıyım annem bana davrandığı gibi başkasına davransa evi terk ederdi. Hakaret eder susarım, haksız kavga çıkartır susarım, iki yıllık biriktirdiğim parayı almıştı kredi kartı borcunu ödeyecekti o Zaman da sustum. Birgün patlayacağım ama rabbim yardım etsinCok sasirdim..ve tepkisiz kalip bu yasta boyle sabirli olmanda sasirtti..
senin taktıgın kadar taksalardı farkedip bosanırlardı.kötü bir durum .ama sen daha yolun basındasın kendine dikkat etyazıp yazmama konusunda endişeliydim. Hatta alışmış bile olabilirdim bazen unutup gülebiliyordum, umursamıyordum ama son olan olay beni artık param parça etti. Uzun olacak ama yardımınıza ihtiyacım var. 17 yaşındayım annemin aldattığını 13 yaşında telefona gelen bir mesajla öğrendim. Ve aldattığı kişi annemin uzaktan akrabası eve en az ayda iki kele gelen babamla gayet araları olan olan biri. Bana hediyeler alır durur niyedir bilinmez. Ben çok kez mesajlarını gördüm, okudum -babamın annemi aldattığını bilmiyordum tabi- babama söyleyemedim korktum adamı öldürür dedim çok seviyor annemi aklını kaybeder intihar eder dedim çünkü görseniz babam annem için yapmayacağı şey yoktu dururumuzun çok iyi olmamasına rağmen kredi çekip araba bile aldı istedi diye. Yaşım küçük annemle zaten anlaşamıyorum beni sevmiyor evet ciddi ciddi sevmiyor adamla mesajlarında " artık x dende( babamdan) bukettende bıktım keşek geberselerde kurtulsam" okudum. Psikolojim bozuldu güldüğümde aklıma geliyor birden ağlamaya başlıyorum yüzünü bile görmek istemiyorum babam deseniz babamla da iyi değil aramız o yüzden söylemiyorum söylersem ne yaparım ne ederim annem çeker gider babam desen umrunda olmam ünili kazanınca inşallah başka şehire gidip o Zaman söylemeyi düşünüyorum kendi ayaklarımın üzerine dururum inşallah. Neyse bir hafta önce tatildeydik babamın telefonuna bir mesaj geldi " ne o hala karın çocuğunla mı ilgileniyosun ben burda başçavuşlar eşeği miyim" yazıyordu. YÜZSÜZ. kadın evli bir kızı var benim yaşımda, ammemin aldattığıda evli hatta 1 yıllık... adam annemleyken evlendi birde. Annemle adam cinsellik yaşıyor mesajlarını gördüm. Babama acırken ikisininde aşağılık olduğunu öğrendim. 17 yaşındaki birinin düşünmesi gereken şeyler aşık olduğu çocuk, okul dersler, bugün nereye alışverişe gitsem değil midir ?
Haberleri yok eminim annemle adamın mesajlarını gördüm babam için bu adam çok salak her istediğimi yapıyor bana köpek gibi aşık diye yazmış annem arada boşanma konusunu açınca babam ben sana aşığım ayrılmam diyor ikisinde birbirini enayi yerine koyuyor.Belki ikisinin de haberleri vardır birbirinden cok kurcalama bence. Onlarınki de farklı jriterde bir evlilik olabilir neler duyuyoruz..
Sen bu sürecte elinden geldiğince kendi sartlarını iyilestir. Hatta üniversiteye baslaynca yaninda fazladan para bulundurabilmek için para biriktir, fazla para iste ailenden. Kendini bir sekilde saglama al.
yazıp yazmama konusunda endişeliydim. Hatta alışmış bile olabilirdim bazen unutup gülebiliyordum, umursamıyordum ama son olan olay beni artık param parça etti. Uzun olacak ama yardımınıza ihtiyacım var. 17 yaşındayım annemin aldattığını 13 yaşında telefona gelen bir mesajla öğrendim. Ve aldattığı kişi annemin uzaktan akrabası eve en az ayda iki kele gelen babamla gayet araları olan olan biri. Bana hediyeler alır durur niyedir bilinmez. Ben çok kez mesajlarını gördüm, okudum -babamın annemi aldattığını bilmiyordum tabi- babama söyleyemedim korktum adamı öldürür dedim çok seviyor annemi aklını kaybeder intihar eder dedim çünkü görseniz babam annem için yapmayacağı şey yoktu dururumuzun çok iyi olmamasına rağmen kredi çekip araba bile aldı istedi diye. Yaşım küçük annemle zaten anlaşamıyorum beni sevmiyor evet ciddi ciddi sevmiyor adamla mesajlarında " artık x dende( babamdan) bukettende bıktım keşek geberselerde kurtulsam" okudum. Psikolojim bozuldu güldüğümde aklıma geliyor birden ağlamaya başlıyorum yüzünü bile görmek istemiyorum babam deseniz babamla da iyi değil aramız o yüzden söylemiyorum söylersem ne yaparım ne ederim annem çeker gider babam desen umrunda olmam ünili kazanınca inşallah başka şehire gidip o Zaman söylemeyi düşünüyorum kendi ayaklarımın üzerine dururum inşallah. Neyse bir hafta önce tatildeydik babamın telefonuna bir mesaj geldi " ne o hala karın çocuğunla mı ilgileniyosun ben burda başçavuşlar eşeği miyim" yazıyordu. YÜZSÜZ. kadın evli bir kızı var benim yaşımda, ammemin aldattığıda evli hatta 1 yıllık... adam annemleyken evlendi birde. Annemle adam cinsellik yaşıyor mesajlarını gördüm. Babama acırken ikisininde aşağılık olduğunu öğrendim. 17 yaşındaki birinin düşünmesi gereken şeyler aşık olduğu çocuk, okul dersler, bugün nereye alışverişe gitsem değil midir ?
Ah kardesim yasadiklarin cok zor eminimki yasin daha kucuk ve gencliginin baharindayken ailenin zindan etmis sana hayati annene cokkizdim. Anne ama lafta anne o sahis ne demek ya gebersede kurtulsam canim eminmisin o senin öz annenmi:-(üniye gitcem.diyosun alalhiz izniyle oku.kardesim ama.sakin unide yanlis kislerle arkaas olma sirlarini aileni kimseye anlatma kulannan cok olur bunu sevgilen elbet olcak sevgisi filan bu tur seylere cok kapilip ta okulunu hayatini yanlisa surekleme olurmu neden bunlari yazoyorum uni hayatini gormus insanim cunku rabbim.seni iyi insanlarla karsilastirsin ama ilk tanistigin kisilere sakin aileni anlatma hep guclu dur ve kafani bunlarla yorma zprdur yormamak.ama gelecegin icin yapmak.zorundasin rabbim yar ve yardimcin olsun ..yazıp yazmama konusunda endişeliydim. Hatta alışmış bile olabilirdim bazen unutup gülebiliyordum, umursamıyordum ama son olan olay beni artık param parça etti. Uzun olacak ama yardımınıza ihtiyacım var. 17 yaşındayım annemin aldattığını 13 yaşında telefona gelen bir mesajla öğrendim. Ve aldattığı kişi annemin uzaktan akrabası eve en az ayda iki kele gelen babamla gayet araları olan olan biri. Bana hediyeler alır durur niyedir bilinmez. Ben çok kez mesajlarını gördüm, okudum -babamın annemi aldattığını bilmiyordum tabi- babama söyleyemedim korktum adamı öldürür dedim çok seviyor annemi aklını kaybeder intihar eder dedim çünkü görseniz babam annem için yapmayacağı şey yoktu dururumuzun çok iyi olmamasına rağmen kredi çekip araba bile aldı istedi diye. Yaşım küçük annemle zaten anlaşamıyorum beni sevmiyor evet ciddi ciddi sevmiyor adamla mesajlarında " artık x dende( babamdan) bukettende bıktım keşek geberselerde kurtulsam" okudum. Psikolojim bozuldu güldüğümde aklıma geliyor birden ağlamaya başlıyorum yüzünü bile görmek istemiyorum babam deseniz babamla da iyi değil aramız o yüzden söylemiyorum söylersem ne yaparım ne ederim annem çeker gider babam desen umrunda olmam ünili kazanınca inşallah başka şehire gidip o Zaman söylemeyi düşünüyorum kendi ayaklarımın üzerine dururum inşallah. Neyse bir hafta önce tatildeydik babamın telefonuna bir mesaj geldi " ne o hala karın çocuğunla mı ilgileniyosun ben burda başçavuşlar eşeği miyim" yazıyordu. YÜZSÜZ. kadın evli bir kızı var benim yaşımda, ammemin aldattığıda evli hatta 1 yıllık... adam annemleyken evlendi birde. Annemle adam cinsellik yaşıyor mesajlarını gördüm. Babama acırken ikisininde aşağılık olduğunu öğrendim. 17 yaşındaki birinin düşünmesi gereken şeyler aşık olduğu çocuk, okul dersler, bugün nereye alışverişe gitsem değil midir ?
Babamla yüz yuze kalmamak için erken gidiyor bahane buluyor geç geliyor. Yaptığı meslek züccaciye dükkanı varAnnen ne iş yapıyor ki sabah 6 gece 3. Uyumadan mı çalışıyor.
Alıştım diyelim. Çok şükür çok sabırlıyım annem bana davrandığı gibi başkasına davransa evi terk ederdi. Hakaret eder susarım, haksız kavga çıkartır susarım, iki yıllık biriktirdiğim parayı almıştı kredi kartı borcunu ödeyecekti o Zaman da sustum. Birgün patlayacağım ama rabbim yardım etsin
Alıştım diyelim. Çok şükür çok sabırlıyım annem bana davrandığı gibi başkasına davransa evi terk ederdi. Hakaret eder susarım, haksız kavga çıkartır susarım, iki yıllık biriktirdiğim parayı almıştı kredi kartı borcunu ödeyecekti o Zaman da sustum. Birgün patlayacağım ama rabbim yardım etsin
Allah razı olsun... Şıp deyip burnundan düşmesem üvey kızıyım derim öyle yaptıkları. Zaten 10 yaşında babamın vefat edince aldı yanına aynı şehirde bile değildik. Rabbim karşıma ailem diyeceğim doğru insanları çıkartsınAh kardesim yasadiklarin cok zor eminimki yasin daha kucuk ve gencliginin baharindayken ailenin zindan etmis sana hayati annene cokkizdim. Anne ama lafta anne o sahis ne demek ya gebersede kurtulsam canim eminmisin o senin öz annenmi:-(üniye gitcem.diyosun alalhiz izniyle oku.kardesim ama.sakin unide yanlis kislerle arkaas olma sirlarini aileni kimseye anlatma kulannan cok olur bunu sevgilen elbet olcak sevgisi filan bu tur seylere cok kapilip ta okulunu hayatini yanlisa surekleme olurmu neden bunlari yazoyorum uni hayatini gormus insanim cunku rabbim.seni iyi insanlarla karsilastirsin ama ilk tanistigin kisilere sakin aileni anlatma hep guclu dur ve kafani bunlarla yorma zprdur yormamak.ama gelecegin icin yapmak.zorundasin rabbim yar ve yardimcin olsun ..
Hayatlarınız o kadar rahat ki hayatınızda ağır dert görmemişsiniz belli ki beterin beteri vardır bunu sakın unutmayın. Siz böyle yazdıkça " millet daha inanmıyor ben en içinde yaşıyorum adalet mi bu ?" Diyorum. Eğer böyle düşünüyorsanız rica ederim yazmayın destek olacağınıza köstek oluyorsunuzValla bana da oyle geldi
yuhhh agzım acık okudum gerçek mi bunlar ya???EDİT: artık midem kaldırmıyor... Bu herifin doğum günüymüş annem babamdan yardım istedi birlikte adama hediyesini hazırlıyorlar tesbih yapıyorlar annem x in doğum günü hediye yapalım Dedi resmen kadın sevgilisinin hediyesini kocasına yaptırıyor !
canım sen bu aileden kacacaksın diye sakın gidip yanlıs insanları da aile diye benimseyip yanlıs iliskiler yasama, kalbin daha da cok kırılmasın. senin daha da uyanık olman lazım artık. neler neler görmüssün.Allah razı olsun... Şıp deyip burnundan düşmesem üvey kızıyım derim öyle yaptıkları. Zaten 10 yaşında babamın vefat edince aldı yanına aynı şehirde bile değildik. Rabbim karşıma ailem diyeceğim doğru insanları çıkartsın
Malesef ne yazık ki. Bazılarınızın inanmadığını ben yaşıyorum ve omuzlarımda ki yük yaşımdan ağır. İnsanlar vicdanlarını köşeye bırakmışlar daha neler var Allah bilir. Hak vermiyor değilim böyle şeylerle pek karşılaşılmıyor ama en içindeyimyuhhh agzım acık okudum gerçek mi bunlar ya???