Annem ve babam birbirini aldatıyor ???

canım sen bu aileden kacacaksın diye sakın gidip yanlıs insanları da aile diye benimseyip yanlıs iliskiler yasama, kalbin daha da cok kırılmasın. senin daha da uyanık olman lazım artık. neler neler görmüssün.
Haklısınız. Sevgi açlığından en ufak sevgiye koşmaktan korkuyorum ama birdaha başka acılara dayanamayacağını biliyorum ve bu yüzden adımlarımı çok dikkatli atıyorum. Teşekkürler

Annenin babanın eşyalarını telefonunu vs karıştırdığın için öncelikle kendinden utanmalısın. Artık bunu yapmayı ve olanları düşünmeyi bırak bence. Anne ve babanın yaptığı gerçekten daha çok utanılacak bir şey. Ama yaşadıkları ilişki seni ilgilendirmez. Mide bulandırıcı belki ama birbirlerinden haberleri bile olabilir aralarındaki ilişkiyi bilemeyiz. Nasıl istiyorlarsa öyle yaşasınlar. Sen sadece derslerini düşün şu anda. İyi bir üniversite kazanmak için elinden geleni yap da hayatını kurtar. 1 yıl sonra her şey güzel olacak diye duşun, üniversite hayalleri kur düşünme artık bunları

Ayyy canim ya sen üzülme. Birak ikiside birbirini tam bulmuş. Sen kendini kurtar. Oku mesleğini al eline sonra bakma bile yüzlerine. Ne halleri varsa görsünler.

Annenin babanın eşyalarını telefonunu vs karıştırdığın için öncelikle kendinden utanmalısın. Artık bunu yapmayı ve olanları düşünmeyi bırak bence. Anne ve babanın yaptığı gerçekten daha çok utanılacak bir şey. Ama yaşadıkları ilişki seni ilgilendirmez. Mide bulandırıcı belki ama birbirlerinden haberleri bile olabilir aralarındaki ilişkiyi bilemeyiz. Nasıl istiyorlarsa öyle yaşasınlar. Sen sadece derslerini düşün şu anda. İyi bir üniversite kazanmak için elinden geleni yap da hayatını kurtar. 1 yıl sonra her şey güzel olacak diye duşun, üniversite hayalleri kur düşünme artık bunları
Ay annemle babamın telini karıştırıp birbirlerini aldattıklarını hatta benim için gebersemde kurtulayım dediklerini okudum kendimden utanmalıydım hemen. Ya Allah aşkına bu olaya mide dayanmaz sizin şu yazdığıma ne akıl ne mide dayanır. Birbirlerinden habersizler bundan eminim annemle sevgilisi mesajlaşırken onu ne kadar sevdiğini köpek gibi aşık olduğunu her dediğini yaptığını okudum annem arada boşanma konusunu açınca babam ben sana aşığım bırakmam diyor ağlayarak odaya gidiyor. İnsanlar saçma sapan sevgililerinden ayrılınca en ufak derdinde okuduğu yazıya odaklanamazken ben bunları yaşıyorum ve ordan biri bana okulla ilgilenmem gerektiğini söylüyor. Kolay mı Allah aşkına siz hiç dert çekmediniz mi ? Gören de sevgilimden ayrıldım dertliyim sizde bana akıl veriyorsunuz zanneder. Hiç yorum yapmasaydınız kendimi daha iyi hissederdim. Utanacakmışım... Oldu canım

İyi güzelim annenle babanın bütün özel hayatını kurcala ne yaptıklarını inciğine cıncığına kadar öğren sonra buraya kafayı yiyorum diye ikinci bi başlık aç. Başkalarının özel eşyalarını karıştırmak evet utanılacak bir şey. Eğer karıştırmamış olsaydın buraya böyle bir başlık açmayacaktık, hiçbirini bilmeyecektin. Bildin de ne geçti eline şimdi? Ne yapabilirsin şu anda? Hiç olmamış gibi davranıp önüne bakacaksın elinden başka bi şey gelmez.

İyi güzelim annenle babanın bütün özel hayatını kurcala ne yaptıklarını inciğine cıncığına kadar öğren sonra buraya kafayı yiyorum diye ikinci bi başlık aç. Başkalarının özel eşyalarını karıştırmak evet utanılacak bir şey. Eğer karıştırmamış olsaydın buraya böyle bir başlık açmayacaktık, hiçbirini bilmeyecektin. Bildin de ne geçti eline şimdi? Ne yapabilirsin şu anda? Hiç olmamış gibi davranıp önüne bakacaksın elinden başka bi şey gelmez.
Çok normal gibi anlatıyorsunuz helal olsun ! Annemle babamdan çok beni eleştirdin vallahi anlamıyorum hak veriyor gibisin ? Tebriklerini ileteyim ben o halde

Bana annem insan gibi davranmıyor ki hiç biri annesi için ölsede kurtulsam der mi ? Çektirmedikleri kalmadı. Alsınlar paralarını başlarına çalsınlar istiyorum.. Hangisine yanayım kadının kızına mı adamın eşine mi ? Paraları da kendileri de batsın

Anneni de babanı da Allah'a havale et .. Zor olacak ama sadece kendini düşünmeye çalış. Hayatını kurtar kimselere de bahsetme. Anlatış şekline bakılırsa , annen de baban da birbirinin yaptığından haberdar gibi geldi ama.. Zehir olsa da yut. Hayatını kurtardıktan sonra da yoluna bak. İstersen psikiyatrisle görüşe bilirsin. İçini döküp rahatlarsın.

Anneni de babanı da Allah'a havale et .. Zor olacak ama sadece kendini düşünmeye çalış. Hayatını kurtar kimselere de bahsetme. Anlatış şekline bakılırsa , annen de baban da birbirinin yaptığından haberdar gibi geldi ama.. Zehir olsa da yut. Hayatını kurtardıktan sonra da yoluna bak. İstersen psikiyatrisle görüşe bilirsin. İçini döküp rahatlarsın.
Bilmiyorlar eminim mesajlarını gördüm ruhları bile duymamış zaten babamın durumu yeni gibi eğer bilseler bir saniye durmaz boşar annem babamı arada konusunu açıyor babam ben aşığım bırakmam seni diyor. Bende istiyorum ama anneme diyemem yalan söylesem başka birşey için gitmek işitiyorum desem sorup durur biliyorum hayatta rahat bırakmaz. Allah razı olsun teşekkür ederim

Allah razı olsun... Şıp deyip burnundan düşmesem üvey kızıyım derim öyle yaptıkları. Zaten 10 yaşında babamın vefat edince aldı yanına aynı şehirde bile değildik. Rabbim karşıma ailem diyeceğim doğru insanları çıkartsın
Yani canim.kusura bakma ole birden uveymi filan dedim ama cok sinir bozucu bisey :-(ole tabi karsina rabbim merhametli.duzgun insanlar cikarsin ama.sakin baskalarinin.sevgisnie.iyi niywtine hemen inanma insanlar bazen belli.etmiyo kendini senin.sahipsizliginden faydalanmalaina.izin verme gozu acik ol hayata annen baban yokmus gibi dvranarak kendi.ayaklarinin ustunde.dur ki kimse sana yaklasamsin gercekten.senin.icinde dua edicem.namazlarimda

evladım bak iyi kötü herkes fikrini yazmış ama sen senin gibi düşünmeyenlere çemkirmişsin ..
üstelik haklılarda sakın eline mesleğini almadan kimseye birşey söyleme ..
gençsin toysun anladım ama kendinden büyüklerin yazdıklarına kulak ver ..
tecrübe senin öfkenden çok daha iyi bir yol göstericidir...

işte önünde kötü örnek ebeveynler var..sen sakın çocuklarına bunları yaşatma..

Yani canim.kusura bakma ole birden uveymi filan dedim ama cok sinir bozucu bisey :-(ole tabi karsina rabbim merhametli.duzgun insanlar cikarsin ama.sakin baskalarinin.sevgisnie.iyi niywtine hemen inanma insanlar bazen belli.etmiyo kendini senin.sahipsizliginden faydalanmalaina.izin verme gozu acik ol hayata annen baban yokmus gibi dvranarak kendi.ayaklarinin ustunde.dur ki kimse sana yaklasamsin gercekten.senin.icinde dua edicem.namazlarimda
Allah razı olsun çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Anneyle babanın işine karışılmaz kuzum. Her ilişki farklıdır, farklı kuralları vardır. Birşey söylersen suçlu sen olursun muhtemelen. Görmezden gel.

Sizin yorumlarınızı bu foumu takıp ederken bır kac kez okumuşluğum var ..Cok degısık tuhf bır zıhnıyettenız bu olaya bıle normal desenız hıc sasırmam

Back
X