Annem ve babam boşanıyor

Teşekkür ederim evet biliyorum buna da şükür

Canım benim bir taraftan üzüldüm yuva dağılmış diye ama ortada yuva yokmuş ki zaten.. Bundan sonra inşallah her şey daha iyi olacak. Bir kadın eğitimsizse, para kazanamıyorsa nasıl bir hayata sabretmek zorunda kalıyor çok yakından gördün. Bundan sonraki ilk ve en büyük hedefin iyi bir üniversite hayatı olmalı. Dil bölümünü seçmişsin zaten. Lütfen elinden geleni yap, misler gibi bir bölüm kazan. Yabancı dilin iyi olduğu için minik minik kendine harçlık çıkaracak çeviriler yapabilirsin, ders verebilirsin.

Her şey daha güzel olacak lütfen kendini üzme. Yolun bahtın açık olsun. Sevgiler

Evet inşallah ya babam öyle mesajlar yazmış ki şoklardayim bu benim babam mi diyorum

Eklentiler

• Screenshot_2020-01-07-19-16-05.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 171
Evet inşallah ya babam öyle mesajlar yazmış ki şoklardayim bu benim babam mi diyorum
Yazik kuzum benim,daha bu yaşta nelerle boğuşuyorsun rabbim yar ve yardimciniz olsun dualarim sizinle. Ve bilki rabbim zorlastiriyorsa güzelleştirecegi içindir, sabret,bu dönemde annene destegini esigemeyin, birbirinize sikica kenetlenin.

Ayrıca kuzum,annen evde kokulu taş,sabun, nikah şekeri gibi evde yapabileceği şeyler konusunda araştırıp bu konu üzerinde bir pazar oluştura bilir,becerisi yeteneği dogrultusunda...dilerim bundan sonrası hepiniz için daha güzel olsun

Sagolun . inşallah öyle olur. Anneme destek oluyorum o çok güçlü bir kadın.

Aminn. Sekreterlik gibi işler arıyoruz inşallah olur. Annemin mobilya borcu var ve babam vermiyor inat ediyor..

Allah yardımcınız olsun. Annen hata yapmış sevmek yetmiyor,hicbir zaman da yetmeyecek. Zamanında ayrilsalardi ne sen ne annen bu durumlara dusmezdiniz. Çok üzüldüm neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. İnan en iyisi bu. Annene de sana da yazık değil mi. Bu psikolojik şiddet yeter. Aklını başına al gencecik kızsin. Annene destek ol.her kafadan ses çıkarsa anneni koru. Kimseyi konuşturmayın. Evde olan biteni siz biliyorsunuz siz yaşadınız. Millet akıl verir para vermez. Tüm işlemleri resmi evrakli belgeli yapın. Anne de çalışır gayet gecinirsiniz. Annen de nefes alsın biraz. Hayırlısı olsun

Aminn. Sekreterlik gibi işler arıyoruz inşallah olur. Annemin mobilya borcu var ve babam vermiyor inat ediyor..
Ah yazık onca şeyle tek başınıza mücadele etmek zorunda kalmaniz ne aci ve bu hala baba diye hitap ettiğin şahsın sizin için kilini bile kipirdatmayisi!!!! Siz üç kişi 3000 binlira ile hayat mücadelesi verirken beyimizin,5000 lira ile gecinecek olması, cidden delirdim burda...

Tatlım kardeşin neden utansın. Bizim komşumuz da temizliğe gidiyor 3. Dairesini aldı. Çok. Becerikli cok hamarat çalışkan düzgün insanlar. Allah daha çok versin. Annen şu an ozguvensiz hissediyor olabilir. Asla utanacak birsey yok. Utanması gereken kişi baban. Sizi ele muhtaç eden de babandi.her şerde bir hayır vardır. Emin ol buna.hayatiniz düzene girsin ne kadar hafiflediginizi çok iyi anlayacaksınız

Sen bu durumlarla hiç muhatap olma. Aile büyüklerine ilet mesajı aradan çekil. Koca insanlar bir yolunu bulurlar. Önemli olan kendi gelişimin, derslerin.

Çok güçlü bir kızsın! Bu günlerin de üstesinden geleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…