Annem ve babam sevmıyolarmı bırbırlerını?

sebdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.045
12
66
Ankara
ggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim,babanla konuş bence,baba neden hep azarlıyorsun de hakaret ediyorsun hemde bizim yanımızda falan de..üzüntünü dile getir canım..hoş olmayan şeyler bunlar ,bak seni nasıl etkilemiş

kızlar kımse bısı demıycekmı evde huzur nasıl saglanır

Sizi üzmek istemem ama anne babanız saygıyı kaybetmiş!
Sevgi olsa kaç yazar?
Babanızın hakaretlerine susan anneniz yeni acılara zemin hazırlıyor.
Yüzü gülmüyor demişsiniz de babanızın şu sözlerinden sonra hangi kadın tebessüm edebilir acaba?

canım benim,babanla konuş bence,baba neden hep azarlıyorsun de hakaret ediyorsun hemde bizim yanımızda falan de..üzüntünü dile getir canım..hoş olmayan şeyler bunlar ,bak seni nasıl etkilemiş

konusmustum bı kere sana bırı oyle yapsa hosuna gıdermı derım neden sureklı uzup duruyorsun dedım hayır gıtmez dedı ıste bı kulagından gırıyo bı kulagından cıkıyo ıse yaramıyo bu arada ben 22 yasındayım hep annemın tarafında oluyorum bırgun evlenıp gıtsem annem babamla ne yapar yaa

oyle tamamen susmuyor ama cok cevap verırse babam daha da alevlenıyor garıbım napsın baska

ozaman anneniz tavrını koyucak canım,ezdirmesin kendinii,ne bu canım,bu erkeklerinde güçleri kadınlara yetiyor,hep aynı muhabbet,yazık değilmi yahu ???siz yine de her defasında söyleyin anlayana kdar!! inşallah anlar baban canım..

oyle tamamen susmuyor ama cok cevap verırse babam daha da alevlenıyor garıbım napsın baska

Ne yapsın?

Üzgünüm şu saatten sonra koca adam değişmez ki..
Mümkün olduğu kadar az muhatap olsun,yemek,temizlik vs.
Babanızın kızdığı konuları açmasın.

babanızın bir psikoloğa ihtiyacı var bence... insan onca yıllık eşine neden bu kdr ağır konuşur ki...

babam bıldım bılelı boyle bu yastan sonra degısmezkı babamın yukselen sesını duyuyum hemen yanlarına gıdıyorum ne oluyor dıye annem kendını yanlız hıssetmesın dıye ama aglayacak gıbı olan ıfadesıne dayanamıyorum

babanızın bir psikoloğa ihtiyacı var bence... insan onca yıllık eşine neden bu kdr ağır konuşur ki...

daha bu konusmalar ne kı en uffak bısıyde annemın kalbıne kırmaya cok musaıt sankı nefret edıyormus gıbı eskıdende dovermıs yenı evlendıklerınde falan suanda oyle seyler yokta dılle dovmek ınsanın canını daha da cok yakıyor

Uzun süreli evlilikler garip bir şekilde bu hali alıyor genelde
Nedendir bilmem
Ama hakaretler gerçekten ağırmış
Anneniz belli babanıza bu fırsatı bir kere vermiş önüne geçemiyor artık
Çözüm nedir bilemem ama siz yada kardeşleriniz varsa onlar annenizi mutlu etmeye çalışın
Üzmeyin annenizi,başarılarınızla falan mutlu etmeye çalışın

suan evliyim bende ailemin icindeyken hic aile huzuru görmedim aslinda annemde iyidir babamda ama belli bir zamandan sonra ikisininde birbirlerine tahalmülü kalmadi gecen gun onlardaydin yine kavga yapmislardi ben artik sadece sagliklarini dusunuyorum sagligi iyi olsun yeter diyorum cunku ne yaptiksak ne ettiysek bir türlü huzuru getiremedik ailemize nediyim allah yardimciniz olsun

cok sukur kardesımde bende mesleklerımızı elımıze aldık bızımle gayet gurur duyuyorlar basarılarımızla mutlular cok sukur

dogru soyluyorsun olmayınca olmuyor huzursuzlukları alıskanlık halıne gelmıs

Neden kiziyor, öfkeleniyor baban acaba?
Yani konular nelerdir?
Anneni neyle sucluyor?
Nerde memnun degil?
Kusura bakma cok soru sordum ama birseye öfkesi varmis gibi, annende cikariyor sinirini sanki, ama ne olabilirki?
Annen ne kötülük yapmis olabilirki?

Bizim ailedede böyleydi, babam anneme küfür ederdi hep. Bende dayanamazdim senin gibi. Babam annemi suclardi hep, bir tane ogullarinin bes para etmedigi icin, sanki suclusu annemdi.
Annemde gizli gizli maddi cok yardim ederdi ogluna, babamda silmisti oglunu, yani küsdü.
Böyle gecti hayatlari bir evlat yüzünden babam küs gitti bu dünyadan hem oglundan hemde esinden...cok üzücü...
Gercekten insan cok üzülüyor ama insanin elinden fazla birsey gelmiyor ne yazikki.

canaım senınkıde cok uzucuymus keske kus gıtmeselerdı ınsanın zoruna gıder dusundukdukce degılmı
ya babam sankı tahammul edemıyomus gıbı sadece ıslerını yaptırmak ıcın katlanmak zorundaymıs gıbı.kızmak ıcın baahane arıyormus gıbı annem valla garıban yaaa daha 40 yasında yuzu hıc gulmuyor bazen bana bosanırsam bana suc bulmazsınız degılmı bu dunyaya bı kere gelıyorum kahır mı cekcem dıyor buyuk konusmak ıstemem ama ben babam gıbı esım olmasını ıstememzdım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…