Annem ve babamla ilgili yine

Cok aceleci. Daha 1 ay olmus ne evlenmeyi dusunmesi. Yeni bitmis bi evlilik var hem de uzuuun bir evlilik. Bi kafani dinle kendini topla falan sure lazim. Ben kesinlikle annenize inanmadim.. hayatinda biri var belli ve bu kisi eskilerden biri bile olabilir. Hani daha once tanidigi biri falan. Yoksa bu kadar cabuk guvenip evlenebilirim demez.Umarim sirf mutlu degil diye babaniza bunu yapmamistir. Ama gorunen o.
İnanın ben de öyle düşünmüştüm babamı aldattığını bile düşündüm ama annem öyle biri değil ne bileyim bir de asla öyle birşey yapmadım diyor
Boşandıktan sonra eskilerden çocukluğundan tanıdığı bir adam anneme anlatmış ama annem bundan önce de hep eğer babandan boşanırsam başkasıyla evlenirim diyordu,sonra bu adam anneme anlatınca annem de bana söyledi ben de erken daha dedim herşeyin bir zamanı var dedim,kardeşime ben tek kalıcam demiş kardeşimde onaylamamış
Benim merak ettiğim bu kadar erken olması normal mi?bir de kardeşimle benim anneme karışmaya hakkımız var mı?

Yok mu yorum yazıcak,konumu bu kadar mı önemsiz gördünüz
Şu an elim ayağım titriyor

İnanın ben de öyle düşünmüştüm babamı aldattığını bile düşündüm ama annem öyle biri değil ne bileyim bir de asla öyle birşey yapmadım diyor
Boşandıktan sonra eskilerden çocukluğundan tanıdığı bir adam anneme anlatmış ama annem bundan önce de hep eğer babandan boşanırsam başkasıyla evlenirim diyordu,sonra bu adam anneme anlatınca annem de bana söyledi ben de erken daha dedim herşeyin bir zamanı var dedim,kardeşime ben tek kalıcam demiş kardeşimde onaylamamış
Benim merak ettiğim bu kadar erken olması normal mi?bir de kardeşimle benim anneme karışmaya hakkımız var mı?

Ben anneme gayet de karisirim. Yapma diyen yok sonucta. Zamanini bekle diyosunuz. Bu kotu bisey degil. Nasil ki annelerin evlatlara karismaya hakki varsa ben evlatlarin da bu hakki olduguna inaniyorum.

Ben anneme gayet de karisirim. Yapma diyen yok sonucta. Zamanini bekle diyosunuz. Bu kotu bisey degil. Nasil ki annelerin evlatlara karismaya hakki varsa ben evlatlarin da bu hakki olduguna inaniyorum.
Biz de karışıyoruz ama annem bize kızıyor karışınca
Ona arkadaşları çok akıl veriyor oda onları dinliyor,daha kardeşim evlenmedi annemin onu beklemesi gerekiyor annem evlenirse kardeşim ne yapıcak?bu ne düşüncesizlik
Ne bu böyle koca diye inanamıyorum anneme ben burda akrabalarıma arkadaşlarıma ne derim

Biz de karışıyoruz ama annem bize kızıyor karışınca
Ona arkadaşları çok akıl veriyor oda onları dinliyor,daha kardeşim evlenmedi annemin onu beklemesi gerekiyor annem evlenirse kardeşim ne yapıcak?bu ne düşüncesizlik
Ne bu böyle koca diye inanamıyorum anneme ben burda akrabalarıma arkadaşlarıma ne derim

Yok kardesini beklemek zorunda degil. Ona katilmiyorum. Calisiyo mu okuyo mu kardesin? Zaten babandan nafaka alacaktir kardesin. Ben normalde cok fazla elalem ne der diye dusunen biri degilim ama bu konu farkli biraz cevre etkeni bu konuda dusunulebilir yani. Ama bunu o dusunsun siz degil.Bu kadar cabuk karar almasi kendisi icin de yanlis olabilir. Siz kimseye bisey demek zorunda degilsiniz ama herkes konusur orasi dogru ne yazik ki. Keske beklese anneniz. Kendini toparlamis olurdu. Yasi kac annenizin?

Back
X