- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Özensizlikle ilgili yemek dışında bir şey yazmadım, bu kanıya nasıl vardınız?Böylesine özensiz birine annem dahi olsa çocuğumu emanet etmezdim sanırım. Dikkat edin tv, tablete falan çok maruz bırakmasın çocuğu. Öyle bir izlenime kapıldım nedense.
Dolabı düzenleyeceğim de bir fırsat bulamadım, bu fikir aklımda olsun. Aslında annemde de dolabı var oğlanın. Fakat evde yerim olmayınca kışık kıyafetlerini ordaki dolaba kaldırdık. Aslında annemdeki dolap boşken rahattım kışın. Kıyafetleri oraya indiriyordum böyle sorunum çok olmuyordu.Dolabını bölmelere ayırın. Lekeli pantalon ve üstler oraya dışarılıklar askılara.
Ben şahsen böyle çözüm buldum. Askıda değilse günlük evde rezil etmelik demek. Ama herhangi biri askıya astıklarımdan birini kirletirse kızarım diyin. Gayet net anlayacaktır.
Yani evde çıkmayan lekeliler giydirmek bir çözüm olabilir.
Ebebekten leke çıkarıcı aldım, bazen amywayin leke çıkarıcısını da kullandım fakat pek randıman alamadım onlardan. A101inki bebek için uygun olur mu acaba. Siz de bebek için mi kullandınız?A101narspirin var alın sıkın ve makinaya atın tüm lekeleri çıkarıyor merak etmeyin dolabinida günlükleri koyun gerisini kaldırın
Ya ne bileyim annemi üzmeyim o da torununu günlükle görmesin sürekli diye düşündüğümden çok ayırmadım kıyafetleri. Bir de sürekli dışarı çıkarlar gezmeye giderler.sizinle aynı hassasiyeti bekleyemezsiniz.
ben de titizim çocukların kıyafetleri konusunda.
2-3 takım üst baş batmalık kıyafetleri var.
geri kalan özenli.
lekeli giydirmekten hoşlanmıyorum. başkası için değil, kendimde öyle sevmiyorum.
ama biraz sizin yönetemiyor olmanızla da alakası var. ayırın özenli kıyafetlerini, anneniz onlara dokunmasın. bunlar günlük diyin, onları giydirsin.
Ben granül sabun tozu kullanıyorum. Tabi onun temziliği de etkili bunda. Leke çıkarıcı ebebekten aldım ama randıman vermedi.Lekeleri çıkaracak çözüm arasanız?
Anneanneyle uğraşmasanız?
Marka ismi vermek uygunmu bilmiyorum da piyasadaki en iyi ikinci diye düşündüğüm bir deterjan kendini fena bozmuş. Geçen sefer onu almak zorunda kaldım ve cocuklarin butun kıyafetleri lekeli. Tekrar diğerini aldım. Belki siz de o deterjanı kullaniyorsunuz
Bir yanım sizin dediğiniz gibi düşünüyor; bir yanım böyle dert ediyor. Oğlan böyle eliyle eze eze birşeyler yediğinde benim de çok hoşuma gidiyor maşallah da ne bileyim taktım biraz kafama. Rahatlamak istediğim içşn de konu açtımÇocuklar günlük olarak üstlerini sürekli kirletebilirler. Bebekken mama, biraz büyüyünce çamur, bisiklet yağı, çimen lekesi, vs asla bitmez. Özenli olsun olmasın bebek bu yahu illa kirletecek. Ben önlük takıyordum nasıl oluyorsa sırtına mama bulaşıyordu.
Tavsiyem, gezmeye gidecek kıyafetleri ayrı tutun. Günlük kıyafetlere de o kadar para vermeyin. Doğal kumaş olması yeterli zaten.
Biz kıyafetlere uygun yaşamayalım, kıyafetler yaşam tarzımıza uymalı.
O en iyi marka hangisi acaba? Bir yıldır deterjan deniyorum hala bulamadım, özel mesajla atabilir misiniz bana rica etsem?Lekeleri çıkaracak çözüm arasanız?
Anneanneyle uğraşmasanız?
Marka ismi vermek uygunmu bilmiyorum da piyasadaki en iyi ikinci diye düşündüğüm bir deterjan kendini fena bozmuş. Geçen sefer onu almak zorunda kaldım ve cocuklarin butun kıyafetleri lekeli. Tekrar diğerini aldım. Belki siz de o deterjanı kullaniyorsunuz
Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin canım sana.En içten dileklerimlekeşke bebeğim olsa ve ailemle aynı apartmanda olsam ve annemle kv bebeğime baksalar. söyleyeceklerim bu kadar üzgünüm...
Bir yanım sizin dediğiniz gibi düşünüyor; bir yanım böyle dert ediyor. Oğlan böyle eliyle eze eze birşeyler yediğinde benim de çok hoşuma gidiyor maşallah da ne bileyim taktım biraz kafama. Rahatlamak istediğim içşn de konu açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?