- 14 Ağustos 2018
- 21.115
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.954
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen konunda da yazmıştım.buraya dönünce en fazla 2 hafta hasret giderirken falan iyi hoş geçicek sonra düzenini bozduğuna çok pişman olucaksın.
Öğrenciymiş orada okul bittiyse mecbur dönecek .Ana baba para göndermeyecek ve erkek arkadaş niye geliyor onu hiiiiiiç anlamadım .Ben olsam donmem.
Erkek arkadasiniza ayrica uzuldum,hadi siz donuyorsunuz o neden hayatini olumsuz yonde degistiriyor ki buraya gelip?
Selam kızlar
Daha önce bi konumda yurtdisindan turkiyeye kesin dönüş yapacağımdan bahsetmiştim. Su an bulunduğumuz ülkede 3 yıldır erkek arkadaşımla yaşıyorum annemin haberi var, babam da biliyor ama bilmiyormus gibi yapıyor yani bu konu üzerine konuşmadık ve bugüne kadar da hiç bir sorun çıkmamıştı ta ki geçen gün annem beni arayana kadar. Kısaca özetlemek gerekirse "orada istediğin gibi yaşadın özgürdün buraya geldiğinde öyle olacağını bekleme, milletin arkamızdan konuşmasını istemiyorum buraya geldiğinde birlikte yaşamak gibi bi planınız olmasın elalemi konuşturma, evlenmeden öyle bir şeyi kabul edemeyiz baban da ben de" açıkçası cok şaşırdım çünkü bu onu rahatsız ettiği için değil sadece elalem ne der düşüncesiyle böyle bi sey söyledi ki kendisi erkek arkadaşımı çok da sever. Yani 3 senedir sorun yoktu şimdi sorun oldu. Erkek arkadaşıma söylediğimde inanmadı bile bana merak etme ikna ederiz falan deyip duruyor Türkiyede işler nasıl yürüyor bilmediği için. Daha önce 2 ayrı sefer evlenmek istediğini söylemişti yine benim dönme muhabbetim olduğunda, ben erken diye istemedim ki hala çok erken olduğunu düşünüyorum. Bu sefer annemler böyle böyle diyor evlenmeden aynı evde yaşayamazsın diyorlar dediğimde evlenme konusunu bile açmadı, sorduğumda sen zaten istemiyorsun deyip konuyu kapattı ben de ustelemedim, kendim de zaten çok kararsızım bu konuda. Asıl istedigim annemlerin ikna olması ama çok kesin konuştu nasıl ikna ederim bilemiyorum. İkimizin iki ayrı ev açması da bir seçenek ama ben çok sıcak bakmıyorum hem maddi olarak boşuna zorlanicaz iki ev kirası, eşyası artı köpeğin masrafları hem de onun dilini vs bilmediği bi ülkede kendi başına yasamasi çok saçma olur ve sıkılır diye düşünüyorum. O da bana sürekli dönme işini sen çıkardın burada ne güzel yaşıyorduk deyip duruyor ama ben böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim. İşin içinden çıkamadım fikirlerinizi bekliyorum