Annem ve erkek arkadaşımın tanışması

2 dakika önce okula gönderip göndermemekte kararsızım konusuna göz attım.kadının biri yazmış keşke okul açılsa hemen göndereceğim çocuğumu hatta açılsın diye dualar ediyormuş.okulunda sadece 2 vaka olmuşmuşta öğretmeni çok dikatliymişte.saçımı başımı yoldum okuyunca.cahillik başa bela diye boşuna dememişler
Ben anlamadim neyi elestirdiniz?cocuklarin egitim hakki ellerinden alindi. Internet uzerinden bilgi edinmeye calsiyorlar sosyallesme hakki ogrenme hakkini kaybettiler. Kadin keske okul acilsa demis neyini begenmediniz.

Ben anlamadim neyi elestirdiniz?cocuklarin egitim hakki ellerinden alindi. Internet uzerinden bilgi edinmeye calsiyorlar sosyallesme hakki ogrenme hakkini kaybettiler. Kadin keske okul acilsa demis neyini begenmediniz.
patır patır ölüyoruz yahuu ne okulu .Ayrıca istediğim yorumu yazarım site kuralları dahilinde.sizi ilgilendirmez yorumlarım.

E bitti mi bari okullar kapaninca patir patir olmemiz? Sac bas yolmayin diye yazdim yoksa ne yazarsaniz yazin
alıntılamayın beni .siz kendi yolunuzda devam edin benim de evladımın da ailemin de canı kıymetli izole yaşıyoruz .siz de nasıl yaşarsanız yaşayın banane.tartışmak hiç istemiyorum.hadi bye

Merhabalar . Bir süredir annem ve erkek arkadaşımı tanıştırmak istiyorum . Sonra korona falan girdi araya . Ve bitmiyor bizim durum da kaldı . Erkek arkadaşım artık tanışma olsun en azından bir adım atalım istiyor ben de istiyorum tabi . Ama malum durum her yer kapalı . Biz evde mi tanışsalar diye düşündük erkek arkadaşımla . Anneme bu fikri söylemedim daha sizce nasıl olur ? Düşünce ve önerilerinizi bekliyorum.

peki tanışma ardından isteme falan olacak mı? Ondan mı acele? Yakında evlilik planı var mı?

peki tanışma ardından isteme falan olacak mı? Ondan mı acele? Yakında evlilik planı var mı?
Yok duruma göre olur. Biz uzun zamandir birlikteyiz ve annemle tanışması kısmet olamadı. Ve böyle olunca nasil desem annem biliyor var ama tanımıyor öyle geçiyor biz de artık tanışsın bir adım olsun diye düşündük . Evlilik planımız var tabiki ama durumlara göre

Back
X