- 9 Temmuz 2025
- 7
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi minikciv9819
-
Niye aynı konuyu iki kere açtınız???İlkinden tatmin olmadınız mı?Erkek arkadaşım Erzurumlu diye ne aşiret olmadığı kaldı ne beni tehdit etmediği... Kendisi batıda ben de batıdayım ama annem yok olmaz diyor.
Erzurumlyum Karadenizli biriyle evlendim.Bizim aile onlardan daha modern daha ılımlı. Keşke ben de Erzurumlu biriyle evlenseymisim bile dedim. Bakıyorum ailedeki gelinler aile apartmanı bile olsa aylarca kv ye gitmiyorlar bu yüzden kocaları tarafından dırdır isitmiyolar. Kimse geline karışamaz evine çat kapı gidemez.Erkeklerde eşleri için ölurler. Ama genede genelleme yapmak doğru değil belki benim ailemde gördüklerim böyledir aileden aileye degisedebilirErkek arkadaşım Erzurumlu diye ne aşiret olmadığı kaldı ne beni tehdit etmediği... Kendisi batıda ben de batıdayım ama annem yok olmaz diyor.
Evet Firdevs hanımı dinle lütfenMinik civciv ve Erzurum errrrkeğiiicıkkkk olmazzzzz yürümez üzerler seni ponçik
Erzurum’un merkezi ve merkezine yakın ilçeleri hariç hep kürttür. Karayazı, Karaçoban, Tekman, Çat, Hınıs. Ve insanı da ağır muhafazakardır.Erzurum da Kürt çok azdır, aşiret yok denecek kadar azdır. Oldu diyelim diğer bağnazlar değildir. Erzurum için sadece kaynanadan korkacaksın
Dinlemeyen aptallık etmiş olur aptal aptalll diyor ya Firdevs hanım ahahahaEvet Firdevs hanımı dinle lütfen
Muhafazakarlığı geçtim ağır adetleri var ben bile istemedim eskide kaldı deseler bile hala devam eden yerler var örneğin kayınbabanın yanında yemek yemezler, çocuğunu kucağına alamazsın, gelen misafirlere full time hizmet etmek zorundasın zaten misafirleri de bitmez daha bir sürü şey var da hepsini yazıp korkutmak istememErzurum’un merkezi ve merkezine yakın ilçeleri hariç hep kürttür. Karayazı, Karaçoban, Tekman, Çat, Hınıs. Ve insanı da ağır muhafazakardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?