Annem ve Erzurumlu erkek korkusu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

minikciv9819

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2025
7
4
1
24
Erkek arkadaşım Erzurumlu diye ne aşiret olmadığı kaldı ne beni tehdit etmediği... Kendisi batıda ben de batıdayım ama annem yok olmaz diyor.

Erzurum da Kürt çok azdır, aşiret yok denecek kadar azdır. Oldu diyelim diğer bağnazlar değildir. Erzurum için sadece kaynanadan korkacaksın

Ailedeki kadınların konumuna bakın inceleyin, söz hakları var mı? Ayrımcılık yapılıyor mu? Karar alırken fikirlerine önem veriliyor mu? Bunlar önemli.

Erkek arkadaşım Erzurumlu diye ne aşiret olmadığı kaldı ne beni tehdit etmediği... Kendisi batıda ben de batıdayım ama annem yok olmaz diyor.
Erzurumlyum Karadenizli biriyle evlendim.Bizim aile onlardan daha modern daha ılımlı. Keşke ben de Erzurumlu biriyle evlenseymisim bile dedim. Bakıyorum ailedeki gelinler aile apartmanı bile olsa aylarca kv ye gitmiyorlar bu yüzden kocaları tarafından dırdır isitmiyolar. Kimse geline karışamaz evine çat kapı gidemez.Erkeklerde eşleri için ölurler. Ama genede genelleme yapmak doğru değil belki benim ailemde gördüklerim böyledir aileden aileye degisedebilir

Erzurum da Kürt çok azdır, aşiret yok denecek kadar azdır. Oldu diyelim diğer bağnazlar değildir. Erzurum için sadece kaynanadan korkacaksın
Erzurum’un merkezi ve merkezine yakın ilçeleri hariç hep kürttür. Karayazı, Karaçoban, Tekman, Çat, Hınıs. Ve insanı da ağır muhafazakardır.

Erzurum’un merkezi ve merkezine yakın ilçeleri hariç hep kürttür. Karayazı, Karaçoban, Tekman, Çat, Hınıs. Ve insanı da ağır muhafazakardır.
Muhafazakarlığı geçtim ağır adetleri var ben bile istemedim eskide kaldı deseler bile hala devam eden yerler var örneğin kayınbabanın yanında yemek yemezler, çocuğunu kucağına alamazsın, gelen misafirlere full time hizmet etmek zorundasın zaten misafirleri de bitmez daha bir sürü şey var da hepsini yazıp korkutmak istemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…