niye annenize esinizin para verecegini soyluyorsunuz kiSlm kızlar bn annemle pek anlaşamazdım evlendim halada aynı anneme bir şeyleri anlatmak çok ZOR DU ve halada öyle ....
Hep kendi dediği doğru hiç hatırlamam bizim arkamızı tuttuğunu 3 kız kardeştik kızlardan en küçüğü bendim ...
Erkek arkadaşımız olsaydı normal erkek arkadaş sevgili falan değil hemen O...pu olurduk ne piş küfürler bilmem kim size ne yapsin üzerimizden geçirmediği erkek kalmamıştı biz onunla kavga etseydik hemen kuma derdi bize bir insan kızına bu yakıştırmayı yaparmı...
Annem erkekleri çok sever inanılmaz derecede erkrj kardeşim dövseydi bizi siz or...pusunuz korkarım siz benim çocuklarıma bela olacaksınız derdi ...4 de erkek oğlu var bu arada yani 7 kardeşiz 3 kız 4 de erkek var doğru düzgün sahip çıktığı olmadı babami demiyorum bile babam kız erkek ayrımı yapmazdı asla onda öyle bir şey görmedim asla çok döverdi babam inanılmaz derecede annemde alışıkti sanki onuda döverdi ama artık bizide o duruma alıştırmıştı ...
Neyse kızlar evlendik yuva kurduk bir erkek kardeşim hariç hepimiz evliyiz ...
Annem gelinleriyle ilgili bir şey olsa asla bi şey demez abim haksız olsalarda savunsa annem yine bir şey demez ama biz kızları kocalarını savunsa ben misal eşime laf soyletmeyi sevmem aynı şekilde esiminde aileme laf etmesini istemem müsadede etmem esimde simdi öyle bi şey yok ailelerini agzimiza almayız ama benim ailem bi şeysini görse abartırlarda abartirlar özellikle annem çok abartır savunsak erkek meraklısı oluruz kendi oğulları karılarını savundumu ses yok biz kızları kocalarını savundumu afedersiniz şey meraklısı oluruz bunu açık açıkta söyler ...
Dün aradım annemi sordum nasilsin diye kaynanamı rüyada görmüş bnde hacca gidecek eşimden 1 500 euro istediler diğer 3 abiside aynı verecek zaten evlendiğimizdrn veri ilk kez bir şey istediler oda hac için eşim versin ne olucak sanki annesi babası sonucta benim zoruma gitmeyen şey annemin zoruna gitti yok bilmem böyleler yok falan ksynanamgile laf söylemeye başladı anne yok onu dediler bunu dediler yok oturdukları ev onların diyorlar büyük oğlumun anne diyorum bide ne ne dedilersede Allaha havale annesi babası benim zoruma gitmiyo para verecegindrn sen niye rahatsız oldun ses yok tlf kapandi...
Şimdi düşünüyorum yani ne yapmaya çalışıyor annem bekarken burnumuzdan getirdi şimdide 3 yıl öncesindeki lafları topluyo önüme atiyor o onu dedi bu bunu dedi diye beni doldurmaya çalışıyor ben savunuyorum bu kezde kızıyor kafayı yiyecem sen dövdün küfürler ettin hep simdi ne bekliyon...
K.bakmayin çok doluyum kızlar ....
Benim abimlerde annemlere destek olurlar hep ki benim abimler bekarliktan bu yana destek olurlar anlayış gösterir sandımniye annenize esinizin para verecegini soyluyorsunuz ki
Içim el vermiyor üzülüyorum sonra arıyorum dedikodu hep bu kezde aradığına pişman oluyorumneden mesafe koymuyosun?
Ben zaten aile ici durumlarımı bile anlatmam asla yansıtmamda onlar dışardan duyduklarına kulak asarlar ve ufacık bir şey görmesinler baya baya abartılırAnnenizin huyunu bildiğiniz halde niye ona eşinizin annesine para vereceğini anlatıyorsunuz,bu saatten sonra değiştiremeyeceğinize göre kendi rahatınız için politik davranın,herşeyi anlatmayın.
annenin memleketi neresi?Slm kızlar bn annemle pek anlaşamazdım evlendim halada aynı anneme bir şeyleri anlatmak çok ZOR DU ve halada öyle ....
Hep kendi dediği doğru hiç hatırlamam bizim arkamızı tuttuğunu 3 kız kardeştik kızlardan en küçüğü bendim ...
Erkek arkadaşımız olsaydı normal erkek arkadaş sevgili falan değil hemen O...pu olurduk ne pis küfürler bilmem kim size ne yapsin üzerimizden geçirmediği erkek kalmamıştı biz onunla kavga etseydik hemen kuma derdi bize bir insan kızına bu yakıştırmayı yaparmı...
Annem erkekleri çok sever inanılmaz derecede erkrj kardeşim dövseydi bizi siz or...pusunuz korkarım siz benim çocuklarıma bela olacaksınız derdi ...
7 kardeşiz 3 kız 4 de erkek var doğru düzgün sahip çıktığı olmadı babami demiyorum bile babam kız erkek ayrımı yapmazdı asla onda öyle bir şey görmedim asla çok döverdi babam inanılmaz derecede annemde alışıkti sanki onuda döverdi ama artık bizide o duruma alıştırmıştı annem...
Annem gelinleriyle ilgili bir şey olsa asla bi şey demez abim haksız olsalarda savunsa annem yine bir şey demez ama biz kızları kocalarını savunsa ben misal eşime laf soyletmeyi sevmem aynı şekilde esiminde aileme laf etmesini istemem müsadede etmem esimde öyle bir şey yok aileleri agzimiza almayız ama benim ailem bi şeysini görse abartırlarda abartirlar özellikle annem çok abartır savunsak erkek meraklısı oluruz kendi oğulları karılarını savundumu ses yok biz kızları kocalarını savundumu afedersiniz şey meraklısı oluruz bunu açık açıkta söyler ...
Dün aradım annemi sordum nasilsin diye kaynanamı rüyada görmüş bnde hacca gidecek eşimden 1 500 euro istediler diğer 3 abiside aynı verecek dedik ...
zevlendiğimizden bu yans ilk kez bir şey istediler oda hac için eşim versin ne olucak sanki annesi babası sonucta benim zoruma gitmeyen şey annemin zoruna gitti yok bilmem böyleler falan kaynanamgile laf söylemeye başladı annem. yok onu dediler bunu dediler yok oturdukları ev onların diyorlar büyük oğlumun anne diyorum bizene ne dedilersede Allaha havale annesi babası benim zoruma gitmiyo para vereceginden sen niye rahatsız oldun ses yok tlf kapandi...
Şimdi düşünüyorum yani ne yapmaya çalışıyor annem bekarken burnumuzdan getirdi şimdide 3 yıl öncesindeki lafları topluyo önüme atiyor o onu dedi bu bunu dedi diye beni doldurmaya çalışıyor ben savunuyorum bu kezde kızıyor kafayı yiyecem sen dövdün küfürler ettin hep simdi ne bekliyon...
Içim el vermiyor üzülüyorum sonra arıyorum dedikodu hep bu kezde aradığına pişman oluyorum
aynen çok haklısınız bende böyle yapıyorum inanın 3 yıldır başka tek bir çözüm bulamadımAnnenin huyunu biliyorsun
Evinin icini anlatma
Esinle ilgili birsey anlatma
Cok sık gidip gelme
Birsey soyleyincede cevap verme
Hic birsey deme ama ya sus ya konuyu degistir
Rahat edersin
Insanin anneside boyle yaparsa el ne yapmazaynen çok haklısınız bende böyle yapıyorum inanın 3 yıldır başka tek bir çözüm bulamadım
birde yakın oturuyorum ve artık evimide taşımaya karar verdim..
annenle samimi olmak zorunda mısın?Slm kızlar bn annemle pek anlaşamazdım evlendim halada aynı anneme bir şeyleri anlatmak çok ZOR DU ve halada öyle ....
Erkek arkadaşımız olsaydı normal erkek arkadaş sevgili falan değil hemen O...pu olurduk ne pis küfürler bilmem kim size ne yapsin üzerimizden geçirmediği erkek kalmamıştı biz onunla kavga etseydik hemen kuma derdi bize bir insan kızına bu yakıştırmayı yaparmı...
Annem erkekleri çok sever inanılmaz derecede erkrj kardeşim dövseydi bizi siz or...pusunuz korkarım siz benim çocuklarıma bela olacaksınız derdi ...
7 kardeşiz 3 kız 4 de erkek var doğru düzgün sahip çıktığı olmadı babami demiyorum bile babam kız erkek ayrımı yapmazdı asla onda öyle bir şey görmedim asla çok döverdi babam inanılmaz derecede annemde alışıkti sanki onuda döverdi ama artık bizide o duruma alıştırmıştı annem...
Annem gelinleriyle ilgili bir şey olsa asla bi şey demez abim haksız olsalarda savunsa annem yine bir şey demez ama biz kızları kocalarını savunsa ben misal eşime laf soyletmeyi sevmem aynı şekilde esiminde aileme laf etmesini istemem müsadede etmem esimde öyle bir şey yok aileleri agzimiza almayız ama benim ailem bi şeysini görse abartırlarda abartirlar özellikle annem çok abartır savunsak erkek meraklısı oluruz kendi oğulları karılarını savundumu ses yok biz kızları kocalarını savundumu afedersiniz şey meraklısı oluruz bunu açık açıkta söyler ...
Dün aradım annemi sordum nasilsin diye kaynanamı rüyada görmüş bnde hacca gidecek eşimden 1 500 euro istediler diğer 3 abiside aynı verecek dedik ...
zevlendiğimizden bu yans ilk kez bir şey istediler oda hac için eşim versin ne olucak sanki annesi babası sonucta benim zoruma gitmeyen şey annemin zoruna gitti yok bilmem böyleler falan kaynanamgile laf söylemeye başladı annem. yok onu dediler bunu dediler yok oturdukları ev onların diyorlar büyük oğlumun anne diyorum bizene ne dedilersede Allaha havale annesi babası benim zoruma gitmiyo para vereceginden sen niye rahatsız oldun ses yok tlf kapandi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?