Annem ve eşim ???

Ne olursa olsun eşiniz ara sıra odadan çıkıp 5 dk annenizin yanına gelip sıradan muhabbetler yapmalıydı.
Kendi annesi olsa siz odadan çıkmasanız esınız sizi haklı bulur muydu acaba ?
Anneniz alınmakta bence haklı 1 haftalığına gelmiş zaten .

Anladık çalışıyor
Ama bazı şeyleri de abartmamak gerek
Nasıl alışırsa öyle gider.
Kim olsa üzerine alınırdı böyle bir durumda
Yatmasına bişey demedi kimse ama abarttı saat 7de odadan çıkılmaz ki

Eşimi çağırdım bir iki kere hani annem seni soruyor gel artık falan diye yataktan çıkamıyorum cart curt bişeyler söyledi sinirlendim bende
O zaman B plan direkt bilinçaltına minik tehdit gönderin.Kayınvalideniz hayattamı ziyarete geliyor mu bilmiyorum ama aynı muameleye maruz kalacağını eşiniz bilsin.Kimse beni eleştirmesin ne kadar ekmek o kadar köfte

Huyu bu bende yanında olurum beraber vakit geçiririz tüm gün bişey yapmayız. Ama annem de ayda yılda bi geliyor. Yatsın ona yatmasın diyen yok ama dozunu fazla abarttı öyle düşünüyorum
Şimdi eve gelen eşinizin annesi, odadan çıkmayan siz olsanız nasıl olurdu?
Tüm günü annenizin yanında geçirmese de biraz daha görünür olabilirmiş.
Sizde gaza gelerek değil de daha normal söyleseydiniz keşke.

Tüm gibi annenizin yanında geçirmese de biraz daha görünür olabilirmiş.
Sizde haza gelerek değil de daha normal söyleseydiniz keşke.
Annem bi daha gelmeyeceğim gibi laflar söyleyince gözüm döndü biraz

Tüm günü annenizin yanında geçirmese de biraz daha görünür olabilirmiş.
Sizde gaza gelerek değil de daha normal söyleseydiniz keşke.
Ağır tepki verirdi. Normalde aile ilişkilerine pek önem verir kendisi.

Huyu bu bende yanında olurum beraber vakit geçiririz tüm gün bişey yapmayız. Ama annem de ayda yılda bi geliyor. Yatsın ona yatmasın diyen yok ama dozunu fazla abarttı öyle düşünüyorum
Ben sizi haklı buldum vallahi. Tamam istediğiniz tüm gün sizinle takılmak değildir ama en azından 1 saat bir sohbet edilir. Acaba sizin eşinizin ailesi gelse siz odadan hiç çıkmazsanız tepkisi ne olurmuş. Ayni düşünceyi oda sizin için düşünürmü. Yorulmuş dinlensin diye. Herkes bir izin günü var adam dinlensin diyor ama aynı şeyi kadın yapsa ortalık ayağa kalkıyor. 1 saat bir kahve içilir sohbet edilebilir. Kadinnher zaman gelmiyor o kadarda keyfinden odun verilmeli.

Ben sizi haklı buldum vallahi. Tamam istediğiniz tüm gün sizinle takılmak değildir ama en azından 1 saat bir sohbet edilir. Acaba sizin eşinizin ailesi gelse siz odadan hiç çıkmazsanız tepkisi ne olurmuş. Ayni düşünceyi oda sizin için düşünürmü. Yorulmuş dinlensin diye. Herkes bir izin günü var adam dinlensin diyor ama aynı şeyi kadın yapsa ortalık ayağa kalkıyor. 1 saat bir kahve içilir sohbet edilebilir. Kadinnher zaman gelmiyor o kadarda keyfinden odun verilmeli.
Ki biz yatmasına bişey demedik ama dozu kaçırdığı için sinir oldum. Annem anlayışlı davrandı ama akşama kadar odadan çıkmamak bilmiyorum ya

Ağır tepki verirdi. Normalde aile ilişkilerine pek önem verir kendisi.
Kendine gelince gerek yok. Kadına gelince tepki ağır. Yok öyle dünya vallahi. Bende annemle bireysel takılmak isterim. Esim gelir bir kahve yaparım gün içinde bir sohbet muhabbet döner. Sonra anne sizin anne kız konuşacağımız vardır hadi bana müsaade der kalkar. İster çıkar ister odada takılır. Kimsede alınmaz. Ben bile niye kapandın demem.

Çalışan insana gönül koyulmaz şartlar gerçekten yorucu. Hele haftada 1 gün tatili varsa insanlar kimseyi görmek dahi istemiyor. Ama usulen bir çay içip 20 dk sohbetten sonra odasına da dönebilirdi.

Ki biz yatmasına bişey demedik ama dozu kaçırdığı için sinir oldum. Annem anlayışlı davrandı ama akşama kadar odadan çıkmamak bilmiyorum ya
Bende sizinle aynı tepkiyi verirdim. Haklısınız çünkü. Bir yorum daha yaptim ol.asi gereken odur.

Kendine gelince gerek yok. Kadına gelince tepki ağır. Yok öyle dünya vallahi. Bende annemle bireysel takılmak isterim. Esim gelir bir kahve yaparım gün içinde bir sohbet muhabbet döner. Sonra anne sizin anne kız konuşacağımız vardır hadi bana müsaade der kalkar. İster çıkar ister odada takılır. Kimsede alınmaz. Ben bile niye kapandın demem.
Ki kahveye bile zar zor çağırdım kendisini.

Çalışan insana gönül koyulmaz şartlar gerçekten yorucu. Hele haftada 1 gün tatili varsa insanlar kimseyi görmek dahi istemiyor. Ama usulen bir çay içip 20 dk sohbetten sonra odasına da dönebilirdi.
Ya huyu bu. Bilgisayar başında çalışıyor ağır işi yok velev ki var diyelim sadece bir pazarını yatmadan geçirebilirdi. Ölüm yok ucunda ki ben yatmasına kızmadım abartmasına kızdım.

Ki kahveye bile zar zor çağırdım kendisini.
Yanlis olan bu. Onun ailesi geldiğinde sizde böyle davranma lüksüne sahipseniz o zaman sorun olmaz karşılıklı bu davranış. Ama siz onun ailesi geldiğinde yanlarında oturmak zorundaysanız hizmet etmeniz bekleniyorsa oda bir zahmet gönül almak için bir süre kalkıp sohbet edecek sizin ailenizle oturacak. Sakince konusunda onun ailesi geldiğinde siz böyle davranmanız durumunda ne hissedeceğini sorun. O zaman konuşmayı buna göre sekillendirirsiniz. Madem değer veriyor aile ilişkilerine.

Tam tersini yazanlar olmuş ama eşiniz ayıp etmiş. evimize gelen uzak insanlara bile böyle davranmayiz.
Hal hatır sorup yarım saat oturur sohbet eder, sizi anne kız bas başa bırakayım konuşun der, bu bir görgüdur, inceliktir.
Aynısını onun ailesine yapsanız hoşlanmaz, empati kurması lazim

Anneniz haklı. Yani 1 dinlenme günümüz var diyede evimize misafir gelmis ustelik kayinvalidesi yaninda oturabilir. Ha 7 24 oturmazda yarim saat oturup 2 saat sonra yine gelip hal hatir sohbet edip yine odasina cekilebilir. Siz kayi pederiniz geldiginde hic yanlarina çıkmasanız 1 izin günüm var yatmak istiyorum deseniz hoş olur mu bence olmaz. Ama her iliskinin dinamiği farklı

Anneniz haklı. Yani 1 dinlenme günümüz var diyede evimize misafir gelmis ustelik kayinvalidesi yaninda oturabilir. Ha 7 24 oturmazda yarim saat oturup 2 saat sonra yine gelip hal hatir sohbet edio yine odasina cekilebilir. Siz kayi pederiniz geldiginde hic yanlarina çıkmasanız 1 izin günüm var yatmak istiyorum deseniz hoş olur mu bence olmaz. Ama her iliskinin dinamiği farklı
Bende aynen böyle düşünüyorum. Bir çok kişi adamın bir izin günü var yatsin demiş hayretle okudum.

Back
X