- 9 Temmuz 2009
- 538
- 117
- 303
merhaba arkadaşlar, sürekli beni düşündüren bir derdim var. bu arada doğuluyuz annemin 9 düşüğü var kalan tek cocuk benim, kızım erkekler daha degerlidir buralarda . babam annemi benim küçüklğümden beri aldatan, 5 yıl bir kadınla imam nikahlı evlenip bir oğlu olup kadın onu terkedince baska kadınlara giden bir adam. sırf erkek çocugu yok diye bunları yaptı suan o oğlunu görmüyor ,ilgilenmiyor, nefret ediyor ,suan babam istanbulda bir kadınla yaşıyor kadını bırakmayı düşünmüyormuş, eve eskiden 15 günde bir gelir 15 gün kalırdı simdi oda yok ,1 hafta kalsa iyi kadınlarda para var diye bitmiyorlar. bana sürekli herkes evlen anneni yanına al diyor babam bile ,asıl derdim bu 5 yıl sehir dısında ünv okudum ama annem hala yalnız kalmaya alısamadı,pek beni düşünen annemde yok sırf yanında kalayım diye iş imkanım cok olmamasına ragmen burada, şehir dısında çalışmama izin vermiyor her yer aynı diye. hayatımı küçüklüğümü annem yüzünden yaşayamadım, hiç arkamda durmadı sırf erken bitirip eve döneyim diye yapamadığım bölümü bırakıp başka bölümü okumama izin vermedi.ben gelecekteki evliliğimde de anneme baktığım için eşimin yüzüme vurmasını yada aramızda sorun olmasını istemiyorum; cünkü inanamadığınız kadar üzüldüm babam yüzünden artık mutlu ve huzurlu bir hayat istiyorum.ilk günden ömür boyunca sürekli birinin kabul edecegini zannetmiyorum kabul etsede sonradan sorun çıkartır düşünüyorum, ama annemede cok üzülüyorum geceleri yalnız yatıcak yemekleri yalnız yiyecek giderek yaşlanacak ev hanımı işi yok ama benimde kendi hayallerim var annemde aynı evde bunları yaşayamam babam sürekli ankarada size ev alayım sana iş yeri açayım annenle orda yaşa diyor yani annemden kurtulma derdinde.anneannemle yaşasın diye düşündüm ama annem istemiyor evi kirletiyor diyor, vs annemde cok uyumlu sakin biri degil annesiyle bile yaşamak istemiyor birde annem sürekli acıtasyon yapar tek olduğunu sıkıldığını sürekli dile getiren biri sen evlenince babanı boşayacam diyor elalemin oğlu sürekli seni kabul edermi dedim sesini çıkarmadı lütfen yargılamayın ne biçim evlatsın annene bakmıyorsun gibisinden ben gelecegiminde mahfolmasını istemiyorum çünkü suan geceleri bile aglamaktan uyuyamıyorum babamın yaşattıkları yüzünden sizinde aynı durumu yaşayanınız varmı yada fikriniz nedir bu konuda?anneme cok boşan dedim boşanmıyor korkuyor boşanmak istemiyor bende mesleğimde başarılı degilim kendi başıma başka şehirde annemle yalnız ayakta kalamam büro açsa bile iş yapamam
Son düzenleme: