- 26 Ağustos 2010
- 1.948
- 989
- 373
- 34
- Konu Sahibi salincaksevdam
-
Geçmiş olsun hangi sehirdesiniz
İstanbul Anadolu yakasındayız ama Avrupa yakasında da olsa doktor sıkıntı olmaz canım.
Haydarpaşa Numuneye,Fatih Sultan Mehmet has gittiniz mi,methini duymuştum
geldim bebişim :)Şimdi bilgi sahibi iyilik meleklerimiz gelir sen merak etme mutlaka yardım eden fikir veren çıkar ben oraları bilmiyorum özür diliyorum etiket yapıyorum şimdi bilen varsa yardım etsinSaksi_Degilim_Ben aşkım gel bi
C Cikita Muz @-izabel-
Feraceli @Helcin10 @-Mahperi-
Geçmiş olsun. Allah şifasını en kısa zamanda verir inşallah. Beyin cerrahı da olabilir. Omurilik ile ilgili şeylere bakıyorlar.
geldim bebişim :)
herhangi bi bilgim yok ne yazık ki ama tek bir doktorla sınırlı kalmayın lütfen.
doktora güvenmemek olarak düşünmeyin bunu ama akıl akıldan üstündür. birinin görmediği detayı bi başkası görebilir.
Acil şifalar diliyorum annenizle birlikte tüm hastalara inşallah.
Şimdi yine kasıldı eli. Resmen baş parmağı avuç içine düşüyor ovalıyoruz da öyle geçiyor.
Yeditepe Üniversitesi Hastanesine Gidebilirsiniz. Butun doktorları çok iyi. Memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Bence biraz takipsizlikte sıkıntı olmuş. İlacı bıraktığın da alternatif ilaca baslanmaliydi
Sonuçta bunları yaşayan yüksek tansiyon hastaları var
Bir de şikayetler boyun fitigiyla da uyusuyor. Beyindeki hasardan kaynaklanmıyor olabilir
Hasar dediginiz şey ne?
Youtube a trigger finger yazın, tetik parmak yazınca video çıkıyor mu emin değilim. Bir bakın benzer mi kasılma? Egzersizleri var ama önce doktorŞimdi yine kasıldı eli. Resmen baş parmağı avuç içine düşüyor ovalıyoruz da öyle geçiyor.
Marmara Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesine gidin.
Cok gecmis olsun.
Ama bana kalsa ozele gidin boyle bir saglik sorununda derdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?