Nıye bu kadar sasılıyor,bu benım kocam evli Kadınla aldattı dıyenlerin aldattığı kadınların çocukları yokmu
canım benim bizede gelebilirsin valla çok üzüldüm ama bu konulara şaşırmıyoum neler var dünyada bilşyorum buda senin sınavınmış canım öylle düşün sabret. Allahım en güzel şekilde mükafatlandıracaktır seni. bugün kadir gecesi çok dua et yalvar Allaha . ama annenle yaşamak ilerde sanada zarar verebilir. eğer bi dosta konuşmaya ihtiyacın olursa ben burdayım. ve burda metres ahlaksız diyenleri hoş bulmuyorum bende . söylemeninde bi adabı olur. sen neler çekmişsin canım inşallah Allah yüzüne güler. klavye başnda oturup yorum yapmak kolay ne yaşadığını asla anlayamayız ama inan birazda olsa acını bende sırtıma yük diye aldım. allahım güzel insanlarla karşılaştırsın bundan sonra.
Yazdın mı bilmiyorum ama
sevgilin elbet birgün duyacak,o zaman kabul edecek mi durumu? Ya da ailesi ?
Aslında anlatsan belki yardımı dokunur ya da yüz çevirir sen de ona göre yolunu cizersin....ayrı eve,sığınma evine teklifleri hep sevgilin yüzünden reddediyorsun...
zaten öğrenmek hakkı
o evden çık, kendi hayatını kur, sonra da sevgiline anlat. böyle konular saklanmaz hayatını birleştirmek istiyorsan, döner dolaşır seni bulur çünküonu 4 buçuk senedir tanıdığım kadarıyla annemin yaptıklarını anlatırsam bunun ,için bana yüz çevirmez..anneme karşı çok çok saygılı..o saygısını yitirir.ayrıca ben bunları anlatmaya utanırım ona
Ya sen ne dıyosun kı okadar derdinin arasında bide ayrımcılık yapmıyorum diye oZet gecmis gelıp burda kızı azarlamaya ne hakkın var kardesim o sözü kürt adam demis bundan rahatsız olacak olduysan o senin sorunun ama adama gore KÜRTLERDE boyle oluyomus seni geren neSorun KÜRT adamın karısını boşamaması değil annenizin ahlaki değerlerden yoksun olması..! Adam da cevabı da hikayenin en küçük detayı.. belirtmeniz bile yersiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?