Çok şımartmışsın aileni. Kime ne ? Yarış çatır çatır. Ezik olur alttan alırsan daha çok üstüne gelirler. Yaşadıysan yaşadın burda genital estetik kısmına gir hergün kaç tane kadın kızlığını diktiriyor, demek ki senin gibi bişiler yaşayan birsürü kadın var. Günah işledin evet ama seni sadece Allah yargılar az özgüvenli ol.eskiden 17 de evlenirmiş kadınlar şimdi evlenme yaşı büyüdü. Haliyle nefsine hakim olamayabilir kadınlar. Annen bu konuda hiç bişi deme hakkı yok. Sen ona senin gibi erken yaşta evlenmedim. Ne var? Yaşadım evet pişmanım ama sizi ilgilendirmez deKızlar o kadar bunaldım ki artık.. Benim daha önce ki konularımı bilenler vardır erkek arkadaşım vardı yanlış şeyler yasadim onunla daha doğrusu aileme göre yanlış ailem bunu öğrendi annem hastanelik oluyordu kardeşim senin yüzünden psikolojim bozuldu diyo bende kabul ediyorum hata yaptığımı aile değerlerime ve inançlarımıza ters bizim evlilik öncesi bir şeyler yaşamak.. bu olaydan sonra herşeyim takip altında nereye gitsem annem görüntülü arıyor yanlız bir yere gondermemeye çalışıyor sosyal medya hesaplarım kardeşimin denetimi altında onda da açık bugün denize gittim bir resim paylaştım aramışlar beni kaldır o resmi erkekler görsün diye paylaşıyorsun.. telefonuna şifre koyma diyo annem kardeşime sürekli al telefonunu kontrol et diyo .. Kızlar 31 yaşında yetişkin bi insanım ailemin böyle davranmasıni ben doğru bulmuyorum ne kadar hatam büyük olsa da . .. Gerçekten çok bunaldım ne yapicam nasıl davranicam bilmiyorum
Kardeşim whatsap konuşmalarımızı kendi telefonuna aktarmışAnnen evet ama kardeşinin karışmaya kesinlikle hakkı yok!
Ayrıca boyle bir olay nasıl duyuldu ki? Bazı şeyler 2 insan arasında yaşanır ve biter
Sizinkiler nerden duydu? Ve o kadarını nasıl bilebiliyorlar?
Ne desek boş önce sen kafanda yaptığının kötü bir şey olmadığını kabul et, ailen çok güzel sindirmiş..Kızlar o kadar bunaldım ki artık.. Benim daha önce ki konularımı bilenler vardır erkek arkadaşım vardı yanlış şeyler yasadim onunla daha doğrusu aileme göre yanlış ailem bunu öğrendi annem hastanelik oluyordu kardeşim senin yüzünden psikolojim bozuldu diyo bende kabul ediyorum hata yaptığımı aile değerlerime ve inançlarımıza ters bizim evlilik öncesi bir şeyler yaşamak.. bu olaydan sonra herşeyim takip altında nereye gitsem annem görüntülü arıyor yanlız bir yere gondermemeye çalışıyor sosyal medya hesaplarım kardeşimin denetimi altında onda da açık bugün denize gittim bir resim paylaştım aramışlar beni kaldır o resmi erkekler görsün diye paylaşıyorsun.. telefonuna şifre koyma diyo annem kardeşime sürekli al telefonunu kontrol et diyo .. Kızlar 31 yaşında yetişkin bi insanım ailemin böyle davranmasıni ben doğru bulmuyorum ne kadar hatam büyük olsa da . .. Gerçekten çok bunaldım ne yapicam nasıl davranicam bilmiyorum
Babama söylemekle tehdit ediyor açmasam ortalığı ayağa kaldırırlar annem sınır krizi geçirir direkAilenize ne oluyor ki ya?
İnanç sizin inancınız. Ne yaşadıysanız yaşadınız. Ben de ailem de inançlıyızdır ama özelime hiçbir zaman karışmadılar karışamazlar.
Bir kere sosyal medya hesaplarınızın şifresini değiştirin. Telefonunuza da şifre koyun. Her aradıklarında da açmayın açmayacağınızı da söyleyin.
Bir de aktarmış terbiyesiz!Kardeşim whatsap konuşmalarımızı kendi telefonuna aktarmış
Öncelikle siz bir hata günah yapmamışsınız, öncelikle bu suçlu ve ezik psikolojisinden çıkın, siz ezik durdukça daha da daha da üstünüze gelecekler, insanlığın kanunu bu malesefKızlar o kadar bunaldım ki artık.. Benim daha önce ki konularımı bilenler vardır erkek arkadaşım vardı yanlış şeyler yasadim onunla daha doğrusu aileme göre yanlış ailem bunu öğrendi annem hastanelik oluyordu kardeşim senin yüzünden psikolojim bozuldu diyo bende kabul ediyorum hata yaptığımı aile değerlerime ve inançlarımıza ters bizim evlilik öncesi bir şeyler yaşamak.. bu olaydan sonra herşeyim takip altında nereye gitsem annem görüntülü arıyor yanlız bir yere gondermemeye çalışıyor sosyal medya hesaplarım kardeşimin denetimi altında onda da açık bugün denize gittim bir resim paylaştım aramışlar beni kaldır o resmi erkekler görsün diye paylaşıyorsun.. telefonuna şifre koyma diyo annem kardeşime sürekli al telefonunu kontrol et diyo .. Kızlar 31 yaşında yetişkin bi insanım ailemin böyle davranmasıni ben doğru bulmuyorum ne kadar hatam büyük olsa da . .. Gerçekten çok bunaldım ne yapicam nasıl davranicam bilmiyorum
Aşırı baski oldugu icin o yanlışları yaptin. Net.Kızlar o kadar bunaldım ki artık.. Benim daha önce ki konularımı bilenler vardır erkek arkadaşım vardı yanlış şeyler yasadim onunla daha doğrusu aileme göre yanlış ailem bunu öğrendi annem hastanelik oluyordu kardeşim senin yüzünden psikolojim bozuldu diyo bende kabul ediyorum hata yaptığımı aile değerlerime ve inançlarımıza ters bizim evlilik öncesi bir şeyler yaşamak.. bu olaydan sonra herşeyim takip altında nereye gitsem annem görüntülü arıyor yanlız bir yere gondermemeye çalışıyor sosyal medya hesaplarım kardeşimin denetimi altında onda da açık bugün denize gittim bir resim paylaştım aramışlar beni kaldır o resmi erkekler görsün diye paylaşıyorsun.. telefonuna şifre koyma diyo annem kardeşime sürekli al telefonunu kontrol et diyo .. Kızlar 31 yaşında yetişkin bi insanım ailemin böyle davranmasıni ben doğru bulmuyorum ne kadar hatam büyük olsa da . .. Gerçekten çok bunaldım ne yapicam nasıl davranicam bilmiyorum
Bu yaşta sana kimse karışamaz. Kiminle ne yaşadığın da seni ilgilendirir.Kızlar o kadar bunaldım ki artık.. Benim daha önce ki konularımı bilenler vardır erkek arkadaşım vardı yanlış şeyler yasadim onunla daha doğrusu aileme göre yanlış ailem bunu öğrendi annem hastanelik oluyordu kardeşim senin yüzünden psikolojim bozuldu diyo bende kabul ediyorum hata yaptığımı aile değerlerime ve inançlarımıza ters bizim evlilik öncesi bir şeyler yaşamak.. bu olaydan sonra herşeyim takip altında nereye gitsem annem görüntülü arıyor yanlız bir yere gondermemeye çalışıyor sosyal medya hesaplarım kardeşimin denetimi altında onda da açık bugün denize gittim bir resim paylaştım aramışlar beni kaldır o resmi erkekler görsün diye paylaşıyorsun.. telefonuna şifre koyma diyo annem kardeşime sürekli al telefonunu kontrol et diyo .. Kızlar 31 yaşında yetişkin bi insanım ailemin böyle davranmasıni ben doğru bulmuyorum ne kadar hatam büyük olsa da . .. Gerçekten çok bunaldım ne yapicam nasıl davranicam bilmiyorum
Kızlar o kadar bunaldım ki artık.. Benim daha önce ki konularımı bilenler vardır erkek arkadaşım vardı yanlış şeyler yasadim onunla daha doğrusu aileme göre yanlış ailem bunu öğrendi annem hastanelik oluyordu kardeşim senin yüzünden psikolojim bozuldu diyo bende kabul ediyorum hata yaptığımı aile değerlerime ve inançlarımıza ters bizim evlilik öncesi bir şeyler yaşamak.. bu olaydan sonra herşeyim takip altında nereye gitsem annem görüntülü arıyor yanlız bir yere gondermemeye çalışıyor sosyal medya hesaplarım kardeşimin denetimi altında onda da açık bugün denize gittim bir resim paylaştım aramışlar beni kaldır o resmi erkekler görsün diye paylaşıyorsun.. telefonuna şifre koyma diyo annem kardeşime sürekli al telefonunu kontrol et diyo .. Kızlar 31 yaşında yetişkin bi insanım ailemin böyle davranmasıni ben doğru bulmuyorum ne kadar hatam büyük olsa da . .. Gerçekten çok bunaldım ne yapicam nasıl davranicam bilmiyorum
Aileniz bu yaşadığınızı neden öğrendi 31 yaşındasınız ne yaşarsanız yaşayın sizin ozeliniz asla anlatmadaydinz ne gerke varKızlar o kadar bunaldım ki artık.. Benim daha önce ki konularımı bilenler vardır erkek arkadaşım vardı yanlış şeyler yasadim onunla daha doğrusu aileme göre yanlış ailem bunu öğrendi annem hastanelik oluyordu kardeşim senin yüzünden psikolojim bozuldu diyo bende kabul ediyorum hata yaptığımı aile değerlerime ve inançlarımıza ters bizim evlilik öncesi bir şeyler yaşamak.. bu olaydan sonra herşeyim takip altında nereye gitsem annem görüntülü arıyor yanlız bir yere gondermemeye çalışıyor sosyal medya hesaplarım kardeşimin denetimi altında onda da açık bugün denize gittim bir resim paylaştım aramışlar beni kaldır o resmi erkekler görsün diye paylaşıyorsun.. telefonuna şifre koyma diyo annem kardeşime sürekli al telefonunu kontrol et diyo .. Kızlar 31 yaşında yetişkin bi insanım ailemin böyle davranmasıni ben doğru bulmuyorum ne kadar hatam büyük olsa da . .. Gerçekten çok bunaldım ne yapicam nasıl davranicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?