Annem ve kardesim

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.634
287
123
Kızlar o kadar bunaldım ki artık.. Benim daha önce ki konularımı bilenler vardır erkek arkadaşım vardı yanlış şeyler yasadim onunla daha doğrusu aileme göre yanlış ailem bunu öğrendi annem hastanelik oluyordu kardeşim senin yüzünden psikolojim bozuldu diyo bende kabul ediyorum hata yaptığımı aile değerlerime ve inançlarımıza ters bizim evlilik öncesi bir şeyler yaşamak.. bu olaydan sonra herşeyim takip altında nereye gitsem annem görüntülü arıyor yanlız bir yere gondermemeye çalışıyor sosyal medya hesaplarım kardeşimin denetimi altında onda da açık bugün denize gittim bir resim paylaştım aramışlar beni kaldır o resmi erkekler görsün diye paylaşıyorsun.. telefonuna şifre koyma diyo annem kardeşime sürekli al telefonunu kontrol et diyo .. Kızlar 31 yaşında yetişkin bi insanım ailemin böyle davranmasıni ben doğru bulmuyorum ne kadar hatam büyük olsa da . .. Gerçekten çok bunaldım ne yapicam nasıl davranicam bilmiyorum

Çok şımartmışsın aileni. Kime ne ? Yarış çatır çatır. Ezik olur alttan alırsan daha çok üstüne gelirler. Yaşadıysan yaşadın burda genital estetik kısmına gir hergün kaç tane kadın kızlığını diktiriyor, demek ki senin gibi bişiler yaşayan birsürü kadın var. Günah işledin evet ama seni sadece Allah yargılar az özgüvenli ol.eskiden 17 de evlenirmiş kadınlar şimdi evlenme yaşı büyüdü. Haliyle nefsine hakim olamayabilir kadınlar. Annen bu konuda hiç bişi deme hakkı yok. Sen ona senin gibi erken yaşta evlenmedim. Ne var? Yaşadım evet pişmanım ama sizi ilgilendirmez de

Bence siz izin verdiğiniz için size böyle davranıyorlar. Amiyane tabirle ezilmeye razı olursanız, ezmeye talip olan da çok olur.
Ne yaşadıysanız arkasında dimdik durmanız gerekirdi. Bu benim hayatım, evet yaşandı, pişman da değilim, sadece beni ilgilendirir tavrını takınsaydınız bu denli üstünüze gelmezlerdi.
Ayrıca, ben kimi şeyleri insanın kendine saklamasında bir beis görmüyorum. Yani aileniz neden duydu ki sizin cinsel hayatınızı? Çok mu mühimdi bunları bilmeleri? Sonucu böyle olacaktıysa ölene kadar saklamanız çok daha mantıklı olurmuş. Her doğru her yerde söylenmez, bu da tecrübe olsun size.

Ailenize ne oluyor ki ya?
İnanç sizin inancınız. Ne yaşadıysanız yaşadınız. Ben de ailem de inançlıyızdır ama özelime hiçbir zaman karışmadılar karışamazlar.

Bir kere sosyal medya hesaplarınızın şifresini değiştirin. Telefonunuza da şifre koyun. Her aradıklarında da açmayın açmayacağınızı da söyleyin.

Ne desek boş önce sen kafanda yaptığının kötü bir şey olmadığını kabul et, ailen çok güzel sindirmiş..

Babama söylemekle tehdit ediyor açmasam ortalığı ayağa kaldırırlar annem sınır krizi geçirir direk

Öncelikle siz bir hata günah yapmamışsınız, öncelikle bu suçlu ve ezik psikolojisinden çıkın, siz ezik durdukça daha da daha da üstünüze gelecekler, insanlığın kanunu bu malesef sonrasında da, umarım çalışıyorsunuzdur, ne kadar zor olsa da evinizi ayırın ve ayrı bir hayat kurun. Zaman içinde barışırsınız, ama asla evinize ve hayatınıza karışmalarına izin vermeyin.

Aşırı baski oldugu icin o yanlışları yaptin. Net.

Bu yaşta sana kimse karışamaz. Kiminle ne yaşadığın da seni ilgilendirir.

Aileniz bu yaşadığınızı neden öğrendi 31 yaşındasınız ne yaşarsanız yaşayın sizin ozeliniz asla anlatmadaydinz ne gerke var

Kocaman insansınız yaa ne yaşarsan yasa.inkar et keşke kabul etmeseydin ailende olsa özel yasadigin hiçbir şeyi ama hiçbir şeyi aile bilmemeli yoksa birgün yüzünüze illa vurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…