Annem ve kardesim

Arkadaş birde ne yapacaksanız azcik gzili kapaklı dikkatli yapın.
Arkanı kolla.uyanik olun bayan olarak ezdirmeyin kendinizi.
Sen watsupni kardeşin kaydediyor ruhun duymuyor i yazışmalar orda niye kaldı hem silsene .telini kontrol etsene .ayrıca telde niye yaziyon yazılı kanıt ne gerek var.
Aman aman safsiniz saf.
İnkar wtseydin bir sekilde

Silmeyi unuttum ki zaten silsem de bana gelen mesajları kendi teline aktarmış kardesi m

Öncelikle kendin günah, hata gibi kelimeler kullanmamakta basla ise. Ayrıca hataysa senin hatan..senin bacak aran niye bunca insanın derdi olmuş anlamak güç...kardeşine de bu gücü bu haddi verme. Yerini bilsin. Nolursa olsun kendi hayatını kurmadigin sürece, önce sen kendine değer vermediğin sürece onlardan bu muameleyi göreceksin maalesef. Dik dur herkese karşı. Bir şeyler yaşadığın adamla evlensen sorun olmazdı ama o evlilik yanlış olsa gene kimsenin umurunda olmazdı..

31 yaşındasınız, kocaman bir kadınsınız. Ailenizden ayrı bir bireysiniz. Artık ailenizin değil sizin doğrularınız olmalı, hayatı kendi doğrularınızla yaşamalısınız. Ne demek telefonu kontrol etmek yahu! Restinizi çekin. Muhtaç mısınız ailenize?

Ben söylemedim ki kardesim whatsap konuşmalarını kendi telefonuna aktarmış

31 yaşında bir kadın olarak kendinizi neden bu kadar ezdiriyorsunuz ki? Ayrı eve çıkın hayatınıza bakın. Koskoca kadınsınız size bu şekilde davranmaya hiç hakları yok, hadlerini bildirin.
Ayrı eve çıkma ihtimalim yok depresyon hastasiyim çalışamıyorum da ekonomik özgürlüğüm olmadığı için de rest çekemiyorum aileme

Açığımı aramak değil de bana zarar gelmesinden kortktugu için yapmış iyi ki de yapmışım namussuzluk yapmaya devam edecektin diyo görmeseydim
Anladim
Tamam da bir hata yapmışsınız madem bunu topuklarini vura vura yetiştirmesi mi gerekiyordu kardeşler açığı kapatır böyle ilan etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…