- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Arkadaşlar merhaba. Valla canıma tak etti ilk günden bu annem ve Ergen kardeşim. Kusura bakmayın biraz sinirliyim konuya direk giricem. Annem ve 17 yaşındaki lise öğrencisi erkek kardeşim sürekli didisme halinde. Bugün geldim eve daha hemen başladılar. Saçma sapan şeyler yüzünden olaylar hep söyle gelişiyor : kardeşim sürekli birseyler almak istiyor, suyum olsun buyum olsun ayakkabım yok , pantolonum yok (olsa dahi) sürekli bunları dile getiriyor,bende kızıyorum ama ergenlik işte anlıyorum da. Sonra annemle tartışmaya başlıyorlar, annem sinirlenince harbi yılan dilli olur. Çocuğa sen çirkinsin, ileride eşşek gibi çalışır alırsın gibi şeyler söylüyor. Bunlari zamanında bende yaşadım ama farkettim ki annem sırf sinirinden diyor bunları gerçekliği yok. Ama çocuk malum ergen alınıyor kırılıyor oda anneme kinleniyor . Ve artık nasıl ortaya bulcam bilemiyorum. .resmen düşman oluyorlar kavga ederken hayret ediyorum.. bu arada annemin bazı psikolojik sıkıntıları oldu. Herşeyini anlıyorum ama sinirliyken dili zehir oluyo insanın tipinden cirkinligine sismanligina herşeyine laf ediyo .. ne yapabilirim sizce? Onlara nasıl bir yaklaşım içinde olabilirim sizce? Artık bıktım çünkü. .