Annem ve Kardesim. .

Zaten kendi çok kırılgan birsey demeye asla gelmez. Demek istemem ama bazen canımıza TAK ediyor. Bi yerde bi hatamiz olsa kimse farketmese bile o muhakkak vuruldu yüzümuze küçükken

O insan ama sizde insansınız benim annem bana böyle davransa tartışırım tabi annem olduğunu unutmadan. Benim olumsuzluga tavrım nettir sevmem ve söylerim de

Yarın sakin bi zamanda en azından kardesınızle konusun bence genc erkek o laflar ona dokunuyoki daha da sesini yükseltiyodur takılma,sesini yükseltme, ( zor ama) cevap verme gibisinden şeyler söylerseniz en azından kavga sırasında aklına gelir duraklatır kendini
Çocuğun çok üzerine geliyorlar farkediyorum. Babam bi kere dovmus kışın çok zoruma gitti. Kardeşim kendine güvensiz biri olup çıkacak bunlar yüzünden

O zaman kardeşinle anlaşma yap elimden geldiğince maddi anlamda yardımcı olucam sana de. İkinizde zorunda olmadıkça konuşmayın bir süre
Biz üniversitede en azından birseyler alıp giyiyoruz geziyoruz. Bu çocuk ilçede zaten hiçbir sosyal aktivitesi yok bunlarıda çok görüyorlar malesef .. ataninca elimden geleni yapmak istiyorum inşallah. .

şimdiki ergenlerin ergenlikleri de fazla alıngan geçiyor ya :) aynı yaşlarda bana abim derdi bunları. makyaj yapardım mesela boşuna yapma yakışsa yakıştı derim seninle at bile öpüşmez derdi. biz gülerdik. kavga esnasında da dese biz yine gülerdik. özgüven eksikliğim de olmadı yani.kardeşinizde de oluşacağını sanmıyorum :)

şimdiki ergenlerin ergenlikleri de fazla alıngan geçiyor ya :) aynı yaşlarda bana abim derdi bunları. makyaj yapardım mesela boşuna yapma yakışsa yakıştı derim seninle at bile öpüşmez derdi. biz gülerdik. kavga esnasında da dese biz yine gülerdik. özgüven eksikliğim de olmadı yani.kardeşinizde de oluşacağını sanmıyorum :)
Alınmasa gerçekten sıkıntı yok. Malesef alınıyor. Birazda annem sert bir şekilde söylüyor ondan sanırım

Back
X