Benim kafam karisti kv cimrimi degilmi cimri olan biri sana yapilanlari yapmaz bi ayakkabiya 480 tl vermis daha ne yapsinlarKi ayakkabının biri marka diye 480 tl verdiler sırf ben ay bu ne güzelmiş dedim diye aldılar yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kafam karisti kv cimrimi degilmi cimri olan biri sana yapilanlari yapmaz bi ayakkabiya 480 tl vermis daha ne yapsinlarKi ayakkabının biri marka diye 480 tl verdiler sırf ben ay bu ne güzelmiş dedim diye aldılar yani
Ruhları cimriBenim kafam karisti kv cimrimi degilmi cimri olan biri sana yapilanlari yapmaz bi ayakkabiya 480 tl vermis daha ne yapsinlar
sen mi evleniyorsun annen mi evleniyor fesatça eşyaları sırf karşı tarafa maddi kayıp verdirmek için kamyona bindirmekte nedir nasıl bir kalp ...Kızlar herkesmi bunları yaşadı herkestemi aynı olaylar oldu yemin ederim artık çıldırıcam. Ben başka bir şehire gelin gidicem 2 ay var düğünüme şimdi de gündemde benim eşyalarım gidicek ve onun ücretini kim ödeyecek erkek tarafı aldığınız mağazalar göndersin dedi en baştan bişeden haberleri yokken annem de şimdi başka bi iş çıkardı ki kamyona yükleyelim herşeyi erkek tarafı ödesin. Bazen annem çok zorluyo ben abartıdan nefret eden biriyim gerdanlık setini kibar narin bişey aldım4. 700 falan annem de niye 7mlyarlık bişe almadın zaten ne yaptılarki falan deyip moralimin içine ediyor ya resmen annem ve birde kv mıymıntılığı yüzünden biz kötü oluyoruz bıktım.... Kayınvalidem de birşey bilmem benle bu tür şeyler konuşmayın ben bakmam ben etmem deyip kenara çekiliyo ondan sonrada benden gelinlik yapmamı bekliyo ya varmı böyle bişe kınama bile gelmeyecek kadın.....
Kızlar sizde neler oldu ne yapmalıyım akıl verin. Açıkçası nişanlımın tarafı da biraz pinti annesi ve babası.
Canım cook iyi dusun taşın şimdi ne yaparsan yaparsın.. Yeni bir hayat kuruyorsun kimseyi dinleme sadece kalbinin sesini dinle.Allah razı olsun. Kv çok sessiz sedasız gibi ama istemediği bişeyi yaptıramazsın yani of ya yemin ederim vaz geçesim var
Ruhları cimriya veriyolar herşeyin en ucuzuna kaçmak gibi bir şeyleri var genel olarak ha aldılar mı aldılar belkide anneme cimri göründüler bilniyorum ama kv kınama gelmiyicek mesela
Sağol teşekkür ederim farkındayım ve yapmaya başladım inşallah olur480 liralık ayakkabı ucuza kaçma mıdır ya da beş bin liralık set
Bana annenin parayla bir sorunu var gibi geldi
Kv kınaya gitmez, bizde de usul öyledir
Bu saatten sonra biraz ipleri al bence, biz evleniyoruz biz karar vereceğiz tavrını koy
Baştan bunu yapmazsan, ileride ki her olayda aileleriniz her şeye dahil olur, iki tarafta alışmasın buna, mutluluklar dilerim
Ben değil annem bu düşüncede malesefOceans eleven gibi konu
Soyun erkek taraflarini aferin, sonra evlenince vay bana laf sokuyolar vay kocam eziyet ediyor vay bilmemne aglar durursunuz
Dışta tutsak bile bir laf söylüyorlar herşey birbirine giriyorBen evlenirken kimseyi karıştırmadım eşimde ailesini karıştırtmadı. Eşya, altın alımı, getirme götürme vs. herşeyi ikimiz organize edip hallettik. Maddi açıdan kim ne veriyorsa verdi ki benim ailem daha fazlasını yaptı eşiminkilere göre, üstünü de eşimle hallettik. Hiç başımız ağrımadı. Herkesi karıştırınca maalesef nişanlınızla aranız bozuluyor. Bu çok normal. Yapabiliyorsanız aileleri biraz dışarıda tutun.
Ama evlenince sen cekeceksin annen degilBen değil annem bu düşüncede malesef
Sanırım dediğiniz gibiburda tek problem anneniz..
eşyaları beyaz eşyacı göndersin..
yatak yorgan dediğiniz şeyleri giderken sizde götürebilirsiniz bagajda..
yada verin kargoya olsun bitsin..
kamyon tutup göndermenin ne alemi var..
yok bayramda birşey yapmamışlar vs.. kurbanlık mı kaldı artık ? hem madem bu kadar adet görenek meraklısı anneniz o zaman damatlığı neden almam diyor?
anneniz olaya kızımı evlendiriyorum mutlu olsun diye bakmıyor belli ki..
kızımı veriyorum ne koparırsam kardır diye bakıyor..
Söylesinler duymamazlıktan gelin. He he diyip geçin bildiğinizi yapın. Ben anneme çok çıkıştım o da karışıyordu şöyle alın böyle alın diye. Eşimde susturdu ailesini. O sizin fikriniz biz böyle yapıcaz diyin.Dışta tutsak bile bir laf söylüyorlar herşey birbirine giriyor