Ben anneni anliyorum, o senin iyiligini dusunuyor, cunku bu devirde bir kiz ne kadar naz yaparsa ne kadar cok sey isterse, o kadar degerli oluyor, malesef gercek bu. He ben yapabildim mi hayir, ne esya parasi verdiler ne dogrudurust taki taktilar, ailesini gectim esimden de hicbi sey istemedim, alisveris yaparkrn bile acikinca disarda yemek pahali olur diur gerek yok evde yeriz derdim, bi yerde oturup iki kahve bile icmedik dogrudurust, hatta hic unutmuyorum bir gun esim ben aciktim dedi surdqn bi sey alcam sen de ister misin dedi, ben de yazik masraf olmasin diye istemedim,ama canim da cekmisti, bi sey begenir pahali diye aldirmazdim, hala da oyleyim. O zamanlar boyle seylerin onemli olmadigini dusunuyordum. Onemli olan sevgi saygi muhabbet derdim, ve ailem de isteyemez, istemediler. Aslina bakarsan hala ayni sekilde dusunuyorum, ama sunu goruyorum, boyle yapmayanlar sunu da isterim bunu da isterim diyenler el ustunde. Kuzenim var, evlenirken kiz her seyin en pahalisini aldigi gibi, evlendikten sonra da surekli kayinvalideden para istedi, tasinirken hep disarda yedik para lazim gibisinden, ki cocuk doktor. Ama gorsen o maco tipli kuzen gitti, yerine bi romantik bi sevgi dolu karisinin gozunun icine bakan biri geldi ki kizin umrunda degil. Yani annen etrafinda grdukleriyle, kendi evliliginden de yasadiklariyla boyle bilmis olabilir ve senin iyiligini istiyor. Anneni kirma, cok abarti olmadigi surece de dinle anneni derim ben. Esya icin kamyona para verebilirler bunda bi sey yok. Sey de 4.5a almissin annrn 7 diyor mesela 6ya alabilirdin, 4.5 veren onu da verin, yani arayi bulmaya calis derim ben.