ANNEM VE KAYINVALİDEM!!! Artık çıldırıcam ben....

Off off o kadar sıkıcı konular ki bunlar, konu sahibesi ne kayınvalidene ne annene bakma sen, düğün gerginliğine senden önce onlar girmiş, boşver alttan al, sen kimseyle kötü olma, kimsenin de arasına girme, kendileri halletsinler her şeyi... Aa hiç dikkat etmemişim, bi dahakine daha çok dikkat ederim falan tarzında cümleler kur, kafana da sakın takma, yoksa bunalıma girersin...
Girdim ve çıkamıyorum

Girdim ve çıkamıyorum

Yapmayın ya, üzülmeyin lütfen. Bugunlerin hepsi geçici, yarın öbür gün evlendiiğinizde herkes kapı dışında siz evinizin içinde.. Üzmeyin kendinizi... Evlenene kadar idareli olun, evlenince de mesafeninizi koyun iki tarafa da... Aileler karışmasa aslında destek olsa, evlatlar hep yanlarında olur ama onlarda düşünemiyorlar...

Kızlar herkesmi bunları yaşadı herkestemi aynı olaylar oldu yemin ederim artık çıldırıcam. Ben başka bir şehire gelin gidicem 2 ay var düğünüme şimdi de gündemde benim eşyalarım gidicek ve onun ücretini kim ödeyecek erkek tarafı aldığınız mağazalar göndersin dedi en baştan bişeden haberleri yokken annem de şimdi başka bi iş çıkardı ki kamyona yükleyelim herşeyi erkek tarafı ödesin. Bazen annem çok zorluyo ben abartıdan nefret eden biriyim gerdanlık setini kibar narin bişey aldım4. 700 falan annem de niye 7mlyarlık bişe almadın zaten ne yaptılarki falan deyip moralimin içine ediyor ya resmen annem ve birde kv mıymıntılığı yüzünden biz kötü oluyoruz bıktım.... Kayınvalidem de birşey bilmem benle bu tür şeyler konuşmayın ben bakmam ben etmem deyip kenara çekiliyo ondan sonrada benden gelinlik yapmamı bekliyo ya varmı böyle bişe kınama bile gelmeyecek kadın.....

Kızlar sizde neler oldu ne yapmalıyım akıl verin. Açıkçası nişanlımın tarafı da biraz pinti annesi ve babası.
7000 liği aldıraydın eyiydi :KK70::KK70::KK70:ahh bir bilsen anne haklı.keşke haklı olmasa ama haklı

Yapmayın ya, üzülmeyin lütfen. Bugunlerin hepsi geçici, yarın öbür gün evlendiiğinizde herkes kapı dışında siz evinizin içinde.. Üzmeyin kendinizi... Evlenene kadar idareli olun, evlenince de mesafeninizi koyun iki tarafa da... Aileler karışmasa aslında destek olsa, evlatlar hep yanlarında olur ama onlarda düşünemiyorlar...
Aynen dediğiniz gibi

Altın konusunda sen haklısında eşyaları taşıma konusunda annen haklı ,annen anladı bunların pinti olduğunu tabi acısını senden çıkırıyordur aklınca kızım daha iyilerini hak ediyordu hayalinde ki bu her annede olabilicek tepkiler

Kızlar herkesmi bunları yaşadı herkestemi aynı olaylar oldu yemin ederim artık çıldırıcam. Ben başka bir şehire gelin gidicem 2 ay var düğünüme şimdi de gündemde benim eşyalarım gidicek ve onun ücretini kim ödeyecek erkek tarafı aldığınız mağazalar göndersin dedi en baştan bişeden haberleri yokken annem de şimdi başka bi iş çıkardı ki kamyona yükleyelim herşeyi erkek tarafı ödesin. Bazen annem çok zorluyo ben abartıdan nefret eden biriyim gerdanlık setini kibar narin bişey aldım4. 700 falan annem de niye 7mlyarlık bişe almadın zaten ne yaptılarki falan deyip moralimin içine ediyor ya resmen annem ve birde kv mıymıntılığı yüzünden biz kötü oluyoruz bıktım.... Kayınvalidem de birşey bilmem benle bu tür şeyler konuşmayın ben bakmam ben etmem deyip kenara çekiliyo ondan sonrada benden gelinlik yapmamı bekliyo ya varmı böyle bişe kınama bile gelmeyecek kadın.....

Kızlar sizde neler oldu ne yapmalıyım akıl verin. Açıkçası nişanlımın tarafı da biraz pinti annesi ve babası.

anne olarak insan çocugunun özellikle kızının en iyi yerlere mukemmel insanlara çok rahat yaşıyacagı yerlere gelin gitsin istiyor , böyle bir dünya yok tabiii ama anne yüreği işte kabullenmiyor ,
sen annei bırak kv kınana neden gelmiyor ,gelin alıyor ne bu pintilik onun derdine düş

Off off o kadar sıkıcı konular ki bunlar, konu sahibesi ne kayınvalidene ne annene bakma sen, düğün gerginliğine senden önce onlar girmiş, boşver alttan al, sen kimseyle kötü olma, kimsenin de arasına girme, kendileri halletsinler her şeyi... Aa hiç dikkat etmemişim, bi dahakine daha çok dikkat ederim falan tarzında cümleler kur, kafana da sakın takma, yoksa bunalıma girersin...
bu kız doğursa lohusalığını annesi ve kayınvalidesi yaşayacak demekki

Aynen
İki aileninde ilk çocuklarının evlenişi olduğu için bizi karıştırmayıp ne istiyorlarsa onu yapıyorlar
Aynen bizdede öyle, ilkleriz gerçektende aileler bazen ipin ucunu kaçırabiliyorlar insanın en güzel günlerini sinir stres yapıyorlar, az kaldı canım, kulaklarını tıka kendi bildiğini yap.
Ailelerde kendi doğru bildiğini yaratmak istiyorlar"sizlerin iyiliği için "

Aynen

Aynen bizdede öyle, ilkleriz gerçektende aileler bazen ipin ucunu kaçırabiliyorlar insanın en güzel günlerini sinir stres yapıyorlar, az kaldı canım, kulaklarını tıka kendi bildiğini yap.
Ailelerde kendi doğru bildiğini yaratmak istiyorlar"sizlerin iyiliği için "
Aynen öyle gerekçelwri sizin iyliğiniz için oluyor

düğün dernek olaylarında erkek tarafına ' yolunacak kaz gözüyle bakılması ' kafası bitmediği sürece bu sıkıntıları her evlenecek çift yaşayacak gibi..eskiden başlık parası vardı şimdi set,altın isteme, şunu yapsınlar,bunu yapsınlar var.
annene de ki; karışma!
hem mağazadan direkt getirdiklerinde eğer varsa bi hasar,arıza hemen müdehale edilir zaman kaybı yaşanmaz.

Çok polyanasın nolur gözünü aç biraz zaten annemi kıtıp incitemediğim bir laf söyleyemediğim için nişanlımla 3 kez ayrılma aşamasına geldik biz kimse kimsenin hayatına müdahale etmese bunlar olmaz

Polyanna ne alaka anlamadim, dugun arefesinde boyle seyler olur, herkes yasiyir bunlari, biz de ayrilma asamasina gelmistik. Onemli olan kimseyi kirmadan atlatmaya calismak bence. Anneni kirma dedim yine diyorum, evlenip hele bir de cocugun olunca geri donup baktiginda anlarsin. Mudahele etmek hos degil ama anne babalar illa ki mudahele eder, bazi konular mudahele kaldirir bazisi kaldirmaz.

iki kişi evleniyorsunuz. Ben senin yerinde olsam kimseden bir iğne bile istemezdim. Her işimi kendim yapardım. Hediyesi olan gelir düğün de kına da nisanda artık takar. Böyle olursan sonra kimse de sana kalkıp kV lik, gorumcelik vs yapamaz.

Burada ki kadınları da çok dinleme yok o onun görevi yok bu bunun görevi. Herkes her gelenegine gorenegine göre her bir görevi yapsın istiyorlar. Sonra da kV her işlerine karısınca auuuvvvv.

Yani sana önerim annene de çok laf söylemek düşmez. Annenin de karıştırma kV yi de. Evlenecek kadar buyumusseniz aldığınız eşyaları bir şekil eve tasimanin yolunu esin ile bulabilirsin.

Anneniz neden maddiyatla bu kadar ilgili anlamadım çok para harcanınca ne oluyor bilmiyorum yani nakliyat parası niye verilsin ki boş yere. İlla para çıksın ceplerinden zihniyeti çok yanlış ayrıca o eşyalar nakliyeci ile giderse eşyalara zarar gelme olasılığı da çok yüksek. Koyarken çıkarırken çizerler falan ama firmalar direkt gönderirse daha dikkatli olurlar. Kaynananız belki kötü görünmek istemiyordur o yüzden karışmıyordur alacaklarını almışlardır zaten. Farklı şehirlerde olunca kaynanalar gelmiyor kınaya takmayın onlarında orada hazırlıkları olacak sonuçta düğün için.

Ayrıca kına gecesinde kV yi niye istiyorsun. Artik komşu teyzeler ile kına geceleri out. Kız arkadaşlar ile dışarıda kutlanan konsept partiler in bebeğim. Bulunduğun şehirde illaki bu tarz bir organizasyon planlayabileceginiz mekanlar vardır.

seti siz kendınız mı begendınız
4700 normal bir rakam
ne cok ucuz ne de cok pahalı değil

bana set alınmıs benım haberım bıle yoktu, nişanda bile anca takılır öylesi
kvalidem düğünden once dedi ki,
bilekliğini baban taksın
kupelerını gorumcen
kolyesını de ben takayım dedi

bir seti 3 kişiden faydalandırmak ıstedı yanı o kadar yüzsüz
ben de seti bir kişi takar dedim
baktım ertesı gun annesı setı taktı babası da bır zahmet bır bılezık , ablası da bir bilezik taktı
ben orda tamam anne desem 2 bilezik olmayacaktı bunun hesabını yaptılar

ve evimi gelip gormedıler bıle kurulurken , eşimle ben yaptık herseyi
kv kurulan eve 3 ay snr geldi

annenize bunları anlatın belkı 4700 ile tesellı bulur

Back
X