Annem ve kızkardeşim kocam anlaşamıyor

Ay çok zor bir durum
Biri geçmişten bugüne kadar yanınızda olan ve ölene kadar sizi terk etmeyecek canınız anneniz
Diğeri geleceğiniz hayat arkadaşınız eşiniz
Allah öncelikle sabır versin size

Arkadaşlarında dediği gibi
Çok sık bir araya gelmeyin
Eşinizi kabul edene kadar

Ve siz her zaman kararlı olun
Ailenizin eşinize yaptığı davranışların yanlış olduğunu düşündüğünüz konusunda

Benimde kesinlikle gorusmuyorlar. Bir araya getirme. Ikisine de birbirleri hakkinda +- hic birsey anlatma...

Olmuyorsa olmuyor zorlama
Benimde kesinlikle gorusmuyorlar. Bir araya getirme. Ikisine de birbirleri hakkinda +- hic birsey anlatma...

Olmuyorsa olmuyor zorlama
Gerçekten çok zor annemin zaten psikolojik sıkıntısı var biraz ilaç kullanıyor. Sanırım bu sebepten de ne arkadaşı var ne akrabası dertleşebileceği zaten yanlız bende yanlız bırakmak istemiyorum eşimde çok üzülüyor bi tane annen var onu da bi türlü idare edemiyorum der hep

Sanırım bi kukla istiyorlardı git gitsin gel gelsin ailesini umursamasın. O da öyle olmuyor malesef eşim bunu fark etti. Bide hiç saygı göstermezler el oğlu sonuçta hoş tutacan ki o da sana yakın olsun

Aynı sorun bende de var. Bir de benim ablamın, annemi bana ve eşime karşı doldurup kavga ettirmişliği bile var. Üstelik bunu yapmak için biz ordayken annemin olduğu şehre geldi.
Az görüşsünler, annenize söyleyin sevmek zorunda değil ama saygılı olmak zorunda.

Sizin de zormuş benimde kız kardeşim öyle işte kendisi de evli ve asla görüşmüyor kocasının ailesi ile istiyorki ben de öyle olayım. Ama eşimin ailesi bana karşı iyi bi sorunum yok neden görüşmeyim.annem de onunla aynı kafada ve bana kızıyorlar. Her bayram olay olur bizde kardeşim şehir dışından gelir ben kayınvalideme giderim o zaman da ben kötü oluyorum annemin gözünde

Evet çok yoruldum hemde ama annem asla hatasını kabul etmeyen bir insandır, o sebepten de anne sen yanlış yapıyorsun desem hemen sen kocanı tutuyorsun diyo
Benimkilerde sık görüşmezler ama benim ikiside aynı eşimde inat annemde o yüzden bıraktım yoksa olan bana oluyodu ikisinin de her hareketi birbirine batar

Aileleri anlamıyorum sonuçta evlenmişsiniz en azından sizin icin size olan saygılarından boyle davranmasalar sirf kendileri sevmiyor diye huzursuzluk neden sevmiyor olabilirler kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı sart

Umursamamayı öğrenmek zorundasın maleaef. Zor oluyor arada kalmak Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…