annem ve kv arasında kaldım, ne yapsam?

En iyisi bakıcı tutun, eşiniz de onlar varken yakışır mı bakıcı tutmak? derken annenizle kayın validenizin gönülsüz baktığını hesaba katmıyor herhalde? Zorla da baktırılmaz ki? :ssz:

aslında evet eşime pek yansıtmadım annemin bakmak istemediğini,
o herşey yolunda sanıyor.
en iyisi eşimle konuşayım.

merhaba,
ben kv ile aynı apartmanda oturuyorum, çalışıyorum bebeğime bakıyor 2 aydır,
annem de aynı semtte oturuyor,
yalnız kv gönüllü bakmıyor, hep iş çıkarıyor, annene getirir misin diyor,
annemde kv varken ben mi bakacam diyor,
2side bakmak zorunda değil tabikide,ben bakıcı tutmak istiyorum,eşim annemler dururken ayıp olur diyor,
e arada ben kalıyorum, her gün nereye bırakacamı düşünüyorum,

nasıl bi yol izlesem?

Topla herkesı
Kusmek darılmaca yok de. Bu benım ıcın bu sekılde ıkınızıde yormak ıstemıyorm de
Senın zamanında kıymetlı onlar gbı

Sen bılmıyomusun sankı cocuna bakmayı

Sen bakıcı tutucanı esınle paylas yetısemıorm artık bu duruma de. Sonada sole herkse

merhaba,
ben kv ile aynı apartmanda oturuyorum, çalışıyorum bebeğime bakıyor 2 aydır,
annem de aynı semtte oturuyor,
yalnız kv gönüllü bakmıyor, hep iş çıkarıyor, annene getirir misin diyor,
annemde kv varken ben mi bakacam diyor,
2side bakmak zorunda değil tabikide,ben bakıcı tutmak istiyorum,eşim annemler dururken ayıp olur diyor,
e arada ben kalıyorum, her gün nereye bırakacamı düşünüyorum,

nasıl bi yol izlesem?

Topla herkesı
Kusmek darılmaca yok de. Bu benım ıcın bu sekılde ıkınızıde yormak ıstemıyorm de

Sen bakıcı tutucanı esınle paylas yetısemıorm artık bu duruma de. Sonada sole herkse

Bebeginiz kac aylik veya kac yasinda bilmiyorum ama yasi 2 yasini geciyorsa krese birakin derim ben. Hem arkadaslariyla oynamis olur, sosyallesir.

Cok ufaksa eger, bakici secerken cok secici davranin.

Ben olsam acikca söylerim ikisine de "hakkimizda en hayirlisi bu" diye. Kayinvalide ve annemle ugrasmazdim. Her gün cekilis ceker gibi.. Bugün kimde kalicak olayi, cok kötü.. Hem cocuk icin de zor bi durum. Her gün baska bir ortam.

benimde kv bakıyor, annemde aynı mahallede,
çocuk kaç yaşında,
bende ilerde öyle olur muyum acaba :26:

Son düzenleme:
Topla herkesı

aynen öyle,
keşke şartla iyi olsada ben baksam kuzucuma.

Bebeginiz kac aylik veya kac yasinda bilmiyorum ama yasi 2 yasini geciyorsa krese birakin derim ben. Hem arkadaslariyla oynamis olur, sosyallesir.

Cok ufaksa eger, bakici secerken cok secici davranin.

Ben olsam acikca söylerim ikisine de "hakkimizda en hayirlisi bu" diye. Kayinvalide ve annemle ugrasmazdim. Her gün cekilis ceker gibi.. Bugün kimde kalicak olayi, cok kötü.. Hem cocuk icin de zor bi durum. Her gün baska bir ortam.

16 aylık daha.kreş için çok erken,3yaş geçmeli diye düşünüyorum,
gerçekten öyle oluyor, kv oraya gitmem lazım buraya gitmem lazım vs bişey çıkarıyor, e anneminde kurs var, zorla bırakıyorum anneme.

benimde kv bakıyor, annemde aynı mahallede,
çocuk kaç yaşında, ne zamandır çalışıyorsunuz,
bende ilerde öyle olur muyum acaba :26:

10 aylıkken bıraktım 6aydır çalışıyorum..
peki sizde durumlar nasıl?? kv işim var annene götür dediği oluyor mu?

hem anneye hem kv deye bu kadar yakınken bakıcı fikri bana pek hoş gelmedi.bence ikisiylede konuşun ve sırayla bakmalarını rica etseniz.yani bi hafta biri bir hafta diğeri.yada iki günde bir değişsinler.daha çok küçük bebğiniz en azından derdini anlatabilecek duruma gelinceye kadar idare etseler azıcık ne olur ya....tamam bakmak zorunda değillerde ne olacak bi sene idare etseler.ben olsam biraz kırılabilirdim.büyükler biraz destek olmalı gençlere.

bende yakında işe başlıcam.sırf bu yüzden anneme yakına taşınmayı düşünüorum ama böyle konularıda okuyunca acaba boş yere mi taşınmış olurum diede korkuyorumm...

valla kizlar ister kizin ister ne derseniz diyin kayin validenizde annenizde sizi büyütmüs birde cocuklariizimi büyütecekler
tabiki belli yasi gecmisler bu yasta rahat edeceklerine birde torun bakmasi her halde zor olur bakici tutun kayinvalidenizde annenizde kotrol etsin
söyle düsünüyorumda ay kendi cocuklarimi büyütüm birde onlarin cocuklarinin sorumlulugunu alamammm

valla kizlar ister kizin ister ne derseniz diyin kayin validenizde annenizde sizi büyütmüs birde cocuklariizimi büyütecekler
tabiki belli yasi gecmisler bu yasta rahat edeceklerine birde torun bakmasi her halde zor olur bakici tutun kayinvalidenizde annenizde kotrol etsin
söyle düsünüyorumda ay kendi cocuklarimi büyütüm birde onlarin cocuklarinin sorumlulugunu alamammm

haklısın galiba.

arada kalmışlık yok ki burada, ikisi de bakmak için can atsa hangisine bıraksam diye sorsanız arada kalmış olursunuz, ikisi de bakmak istemiyor, ki bakmak zorunda değiller yarı yaştan sonra tekrar -hergün hergün- çocuk bakmak kolay iş değil ki, iş çıkarıyor kv diyorsun, işi vardır çıkarıyordur, kadın eve bağımlı kalıyor sizin çocuğunuz yüzünden arada annenin bakmasını beklemesi en doğal hakkı. bu durumda ya bakıcı tutacaksın ya oturup kendin bakacaksın çocuğuna.

arada kalmışlık yok ki burada, ikisi de bakmak için can atsa hangisine bıraksam diye sorsanız arada kalmış olursunuz, ikisi de bakmak istemiyor, ki bakmak zorunda değiller yarı yaştan sonra tekrar -hergün hergün- çocuk bakmak kolay iş değil ki, iş çıkarıyor kv diyorsun, işi vardır çıkarıyordur, kadın eve bağımlı kalıyor sizin çocuğunuz yüzünden arada annenin bakmasını beklemesi en doğal hakkı. bu durumda ya bakıcı tutacaksın ya oturup kendin bakacaksın çocuğuna.

arada annenin bakmasını beklemesi en doğal hakkı demişsin,
tabikide bende aksini idda etmiyorum,
benim annemde, onun işi varsa benimde var diyor,
dediğiniz gibi başka bi bakıcı tutmak en hayırlısı.

Back
X