Annem ve mutsuzluk

Bazı insanlar kendi içlerindeki kötü duygularıyla baş etmek için karşısındakini yıpratır. Başkalarını eleştirirken kendilerinden kaçarlar. Bence sabredin. Güzel davranın annenize aldırmayın,

Yuva kurana kadar idare et sonra da kapını kapat ...

Yuva kurana kadar idare et sonra da kapını kapat ...
Dün biriyle tanıştım ve ondan çok hoşlandım bu kişi de benle ilgilendi.ama kibar davrandı sadece nazikti. Ben de anneme anlattım bunu.cunku o an cok mutluydum icimden geldi kendimi mutlu hissediyordum.
Bu gun sabah yanıma geldiğinde sinirliydi işte size anlattığım gibi evi begenmedi kaç haftadır görüşmüyoruz bile insan bir guleryuz bekliyor.ve ben özellikle güzel temizlik yapmaya çalıştım gelecek diye.bana hiç iyi davranmadi acaba anlattığım şey yüzünden mi diye düşündüm. Sonra kendime kızdım
Eskiden lisedeyken bana zorla özel ders aldirtmisti.son siniftaydim.hoca gittikten sonra annem beni illa ki azarlardi.hoca gideli on dk oldu örneğin odaya gelip" sadece özel dersle olmaz ders te çalışacaksın " derdi. İyi ama daha hoca yeni gitti. Özel ders parası verdiği için yapıyordu bunu, iyi de ben istemedim ki özel dersi.
Bu yaşadıklarım aklıma geliyor ve acaba bu yüzden mi yaptı bu gun boule diyorum.cunku gerçekten kizabilecegi bir şey birakmadim benim evlenmemi istemiyor sanki.
Bu ihtimal beni derin bir üzüntüye sokuyor.annem evlenmemi istemezse ben nasıl evlenebilirim, evlensem de mutlu olabilirim. Bu his oyle kötü ki.

Mutlusun ama annen seninle mutlu olmuyor.
Kızacak bir şey arıyor. Ve yarın buraya geldiğinde bana eziyet olsun diye tekrar temizlik yaptıracak. O yuzden evden erken çıkmayı düşünüyorum dışarıda isim var deyip gececegim

Anneler her zaman en iyisini bildiğini sanar ama çoğu zaman en kötüsünü yaparlar maalesef. Mesafe şart. Annesi ile problemli olan biri olarak mesafe tavsiye ederim. Mesafe sağlıktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…