- 4 Temmuz 2023
- 69
- 42
- 3
- 25
- Konu Sahibi cirkinkoala
-
Anneniz ne yapiyosa yapsin sizin fotonuzu atmasi hiç hoş olmamişselam 17 yasindayim annem bekar biri yillardir da kimseyle iliskisi olmadı bir kac haftadır telefonunda yeni bir uygulama gordum fake hesap acıp erkeklerle konusuyor hatta cinsel icerikli mesajlar fotograflar atiyorlar telefonunda gordm.hatta bazılarıyla bulusmus bile.bu insanlarla iki gun cinsel icerikli seyler konusup konusmayi birakiyorlar islerin hicbir ciddiyeti yok. buraya kadar bir sey diyemem kendisi bilir ama gecen gordugum biriyle konusmasinda adam durduk yere kızının fotografını atar mısın demis ve annem de atmıs.bu kisi tanidigi biri de degil ve niyeti belli yani anlayacaginiz uzere.konusmanin azicik ilerisinde zaten birbirlerine cinsel icerikli seyler atmislar falan.bilmiyorum beni rahatsız etti siz ne dusunurdunuz.sahsen sirf cinsellik icin konustugumuz biri cocugumun fotografini istese rahatsiz olur konusmam.
ayrica not eklemek istiyorum.onceki yazımı okuyup senin annen dindar degil miydi hikayen tutarsiz gibi yorumlar atmaniza hic gerek yok.ben uydurma seyler yazip ne sizin ne de benim vaktimi calma meraklisi degilim.evet annem dindardir cok sıkıdır ama konustugu bir psikolog cinsellik konusunda kendisini cok sıktıgını bu yuzden de problemler oldugunu soylemis o yuzden de annem olaylari akisina birakip bir seyler hissetmek yasamak istemis.bunlari da mesajlarinda okudum.asil konuyla ilgili cevap verirseniz mutlu olurum
annem bu kisilere bile basta duygusal yaklasmayi deniyor cidden yeniden evlenmeyi falan istiyor ben de kotu bir dusunceyle yapmıs olmadıgını dusunmek istiyorum.ama salak degil herhalde koskoca kadın farkındadir ne yaptıgının.ne yapmaliyim bilmiyorum cok gerginim yardim alabilecegim biri yok ayrica bu mesajlari gordugumden haberi de yokBazi psikiyatrik rahatsizliklar din vb. soyut konulara fazla takilmakla, bunun disinda asiri uc cinsellik ile kendini gosterebilir. Ote yandan annenizin 17 yasindaki bir kizin cnsel bir sohbete alet edilmemesi gerektigini idrak edebildiğine emin misiniz? Gerceklikle bagi da kopuk gibi.
Psikiyatriye gitmeli ve destek almali.
Siz annenizin kendi rizasiyla bu sohbetlere dahil olduğuna emin misiniz? Annenizin akrabalarindan kendisinden yasca buyuk biri hayattaysa onla bu durumu paylasmali ve vasi talep edip, psikiyatri tedavisi gormesini saglamalisiniz diye dusunuyorum.
Cunku sizin fotolarinizi cinsellik amacli paylasmis gibi duruyor ve bu cocuk istismari. Bunu bilerek yapmadigini varsaymak istiyorum anne sonucta, o yuzden bence profesyonel bir destege ihtiyaci var
yardim alabilecegim buyugum yok caresizim.kendisiyle de konusmam mumkun degilKonu gerçekse yaptığı suç, reşit olmadığınız için bu yaptığı çocuk istismarı oluyor ve suçu katlanıyor. Şikayetçi olun.
Burada istismar edilen sizsiniz kimsenin yardımını beklemeyin kendiniz adım atın yarın bir gün adamların istekleri bi tık yukarı çıkar uyurken uygunsuz çeker atar adamlara.yardim alabilecegim buyugum yok caresizim.kendisiyle de konusmam mumkun degil
annem bu kisilere bile basta duygusal yaklasmayi deniyor cidden yeniden evlenmeyi falan istiyor ben de kotu bir dusunceyle yapmıs olmadıgını dusunmek istiyorum.ama salak degil herhalde koskoca kadın farkındadir ne yaptıgının.ne yapmaliyim bilmiyorum cok gerginim yardim alabilecegim biri yok ayrica bu mesajlari gordugumden haberi de yok
Allah korusun ama böyle bir kadın onu bile yapmıştır uçkuru için tövbeler olsun ya inanılmazBurada istismar edilen sizsiniz kimsenin yardımını beklemeyin kendiniz adım atın yarın bir gün adamların istekleri bi tık yukarı çıkar uyurken uygunsuz çeker atar adamlara.
keşke bazı insanlar üremese.Allah korusun ama böyle bir kadın onu bile yapmıştır uçkuru için tövbeler olsun ya inanılmaz
beni cok korkutuyorsunuz.yaziya bazi eklemeler yaptim tekrar okur musunuz dediklerinize inanmak istemiyorum.cok uzuluyorum.tekrar okuduktan sonra da net fikriniz ayni mi kusura bakmayin elimde degil kabullenesim gelmiyorHaberiniz olmadan bazı şeylere ortak olup resmen pazarlanıyorsunuz.
''Psikolojik rahatsızlık'' diyerek geçmeyin böyle bir şey olamaz ileride sizi bir erkeğin yanına götürmeyeceği ne malum bu sapkınlıktır hem annen hem karşı taraf sapkın!
Annenle kaba dilde konuş istismar yaptığını ve tekrar gördüğün taktirde şikayet edeceğini söylemelisin
ortada o fotograf hakkinda cinsel bir muhabbet yok ki kimi nasil hapse atsınlar bu ulkede hicbir sey ceza almıyor annemin yanına geri verirler beni.her sey daha kotu olurBen aman hastadir affediverin demiyorum oyle yorumlanmasin.
Bu kizcagizin bir buyuge ihtiyaci var.
Annesi hasta degilse de sucunun cezasini ceksin, ama hastaysa da dogru muamele gorsun. Bu kizcagiz da bir buyugunun yanina siginsin, 17 yasinda annesini hapse attirinca yapayalniz kalacak.
Annesi sucluysa hapse girsin ama bu kizcagiz once kendini guvenceye alsin, benim düşüncem bu yonde.
ortada o fotograf hakkinda cinsel bir muhabbet yok ki kimi nasil hapse atsınlar bu ulkede hicbir sey ceza almıyor annemin yanına geri verirler beni.her sey daha kotu olur
ortada o fotograf hakkinda cinsel bir muhabbet yok ki kimi nasil hapse atsınlar bu ulkede hicbir sey ceza almıyor annemin yanına geri verirler beni.her sey daha kotu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?