annem yabancılara fotografımı atmıs??

Konustugu psikolog annene demiş ki kendini çok cinsellik anlaminda tutuyorsun rahat ol demiş
Annen de aşırı dindar ve psikologa hak verip erkeklerle cinsellik konuşmaya başlamış. Bunu da adama yazmış hatta. Sen de bunu okudun öyle mi? Kuzum 17 yaşındasın daha daha ciddi şeyler uydurman lazım. Senin terapi alman daha güzel olmaz mı? Belli ki bir olay var yaşanmış bisi. Ama tam olarak anlattığın şey doğru değil. Gerçekleri çarpıtarak anlatıyorsun? Annenin fotosunu sen mi attın sen mi konuşuyorsun? Burada dürüst olursan yardımcı oluruz seni tanımıyoruz zaten rahatça anlat

abla ne diyorsun gozunu seveyim ben niye boyle bir sey uydurayim gunlerdir ben ne yapacagimi sasirdim aglamaktan yoruldum caresizim.niye vaktinizi calayim.ne yapmam gerektigini bile bilemedim fikir danistim kim niye boyle bir sey uydurur.

kusura bakmayın cok sinirlendim madem bir seye yardim etmeyeceksiniz yazmayin ben burada bir yerlerimi yirtiyorum nasil konussam ayarlasam kime ne soylesem diye gelmis bana uydurma diyorsun boyle seyler olmuyor mu saniyorsunuz insanin basina geliyor iste umarim siz hic boyle bir sey yasamazsiniz kimseyi kendinize inandirmaya calismak zorunda kalmazsiniz

İyi misiniz, güvende misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…