- 9 Mart 2011
- 336
- 315
- 323
- Konu Sahibi zeynepsude
-
allah sabır versin sanada canımOkurken ağladımşuan düşük yapan bir anne adayı olsamda bebek dölendiği andan itibaren, kesesi görünmemiş olsa dahi ..düştüğü zaman acı aynı acı..Rabbim bilir en iyisini ben artık direnmiyorum..çook acı çeksemde böylesi hayırlısıymış ne diyeyim..
canım oğlum bu sabah yine senin acınla uyandım.çok özledim seni bitanem çok.bu acı hiç bir zaman bitmiycek.bu zamanlarda doğmuş yanımda olmuş olucaktın.sana olan özlemimi burdan yazıyorum yazıcamda güzel ellim minik oğlum canımın içi.
canım allah yardımcın olsun.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.Canımmm duygularını çok iyi anlıyorum bu ikinci düşüğüm ilk tutsaydı meleğim beni şimdi 6 aylık olacaktı, onu kucağıma almama 3 ay kalacaktı 3ay sonra kucağımda minik meleğim..ama nasip değilmiş..ben romatoit atrit hastasının, kortizon iciyorum sadece bebek sahibi olmak için , diğer ilaçlarımı içmem mümkün değil, yoksa anneliği 4 sene ertelemem gerekecek , ama yaşım geçiyor bebek için en acılar çekiyorum..ilaçsız sadece kortizonla heryerim ağrıyor..ağlayarak acılara katlanarak yaşıyorum..ama biliyorum meleğim bana gelecek..b acılara katlandığıma değecek..herşey bitecek , sen ve ben bu satırları meleklerimiz kucağımızda okuyacak, gülümseyeceğiz,...Allah büyükk
Allah sabır versin arkadaşım yazıların hepsini okudum ağlayarak hala da ağlıyorum Allah bebeğini kaybeden herkese sabır versin inşallah en kısa zamanda kardeşlerini kucaklarına almayı nasip etsin benimde bebeğimi ptsi aldılar beden 9 haftalıktı kalbi durmuş önceki iki kontrolümde kalp atışlarını duymuştuk bende bir sürü görüntüsü var düşük riskim olduğu için bir çok doktora gittik hepsi bbebebğimin görüntüsünü verdi bir çok kez tam ona albüm yapacaktım artık ama kalbi durdu o görüntülere bakamıyorum hala şuan yanıbaşımda duruyor küçük sandığın içinde ama açıp bakmaya cesaretimy yokbirçok iğne oldum progestan kullandım düüşk riskim olduğu için birçok doktora gittim en son gittiğim doktor iğneleri 10 günde bir progestanıda bırakmamı söyledi ve 15 gün sonra kontrole gittiğimizde bebeğim artık yaşamıyordu acab ilaçları almadığım içinmi diye çok suçladoım kenidimi 3 defa baktılar hepsi kalbin durduğunu söyledi operasyon oldum yani kürtaj bitmiş ben çıktığımda ilk olarak burda ultrason varmı diye sormuşum bebeğime tekrar bakın yaşıyor o dedim rüyamda yaşadığını gördüm ve haykırdım ama bana operasyonun bittiğini söylediler içimde hala bir şüphe var acaba yaşıyormuydu diye saçma belki ama inanmak istemiyorum hala sanki hala benimle içimde yaşıyor o öyle olmasını o kadar çok isterdimki keşke bunlar bir rüya olsaydı bende bu kötü riyadan uyansaydım ama değilişte sanki ilk olduğum gün daha iyidim yada narkozun etkisiyle farkında değildim son 2 gündür daha kötüyüm zamanla geçer diyorlar ama ben dahada kötü oluyorum gizli gizli ağlıyorum eşimde bana çok üzülüyor ailemde onların yanında daha sağlam durmaya çalışıyorum ama içim çok kötü belki dfe onalrın yanında mutluluk rolü yapmaktan usandım artık uyuyamıyorum ağrılarım çok fazla doktorum çok ilgisiz bugün gittim hiç ne zamn adet olacağım tekrar ne zamn anne olabileceğim hakıımnda bişi demedi ben zaten kötüyüm bişi soramadım birde araştırma yapılmasını istemiştim ban ilk bebekten sonra olmaz 3.den sonra olur dedi ne kadar saçma bu duyguları 3 defa yaşamammı gerekiyor illaki 2 defa daha yıkılmammı gerekiyoroğlummm canım miniğim annesinin bitanesi çok özledim annecim seni
canım allah sabır versin sanada farklı iyi bir doktora git aklında soru işaretleri kalmasınAllah sabır versin arkadaşım yazıların hepsini okudum ağlayarak hala da ağlıyorum Allah bebeğini kaybeden herkese sabır versin inşallah en kısa zamanda kardeşlerini kucaklarına almayı nasip etsin benimde bebeğimi ptsi aldılar beden 9 haftalıktı kalbi durmuş önceki iki kontrolümde kalp atışlarını duymuştuk bende bir sürü görüntüsü var düşük riskim olduğu için bir çok doktora gittik hepsi bbebebğimin görüntüsünü verdi bir çok kez tam ona albüm yapacaktım artık ama kalbi durdu o görüntülere bakamıyorum hala şuan yanıbaşımda duruyor küçük sandığın içinde ama açıp bakmaya cesaretimy yokbirçok iğne oldum progestan kullandım düüşk riskim olduğu için birçok doktora gittim en son gittiğim doktor iğneleri 10 günde bir progestanıda bırakmamı söyledi ve 15 gün sonra kontrole gittiğimizde bebeğim artık yaşamıyordu acab ilaçları almadığım içinmi diye çok suçladoım kenidimi 3 defa baktılar hepsi kalbin durduğunu söyledi operasyon oldum yani kürtaj bitmiş ben çıktığımda ilk olarak burda ultrason varmı diye sormuşum bebeğime tekrar bakın yaşıyor o dedim rüyamda yaşadığını gördüm ve haykırdım ama bana operasyonun bittiğini söylediler içimde hala bir şüphe var acaba yaşıyormuydu diye saçma belki ama inanmak istemiyorum hala sanki hala benimle içimde yaşıyor o öyle olmasını o kadar çok isterdimki keşke bunlar bir rüya olsaydı bende bu kötü riyadan uyansaydım ama değilişte sanki ilk olduğum gün daha iyidim yada narkozun etkisiyle farkında değildim son 2 gündür daha kötüyüm zamanla geçer diyorlar ama ben dahada kötü oluyorum gizli gizli ağlıyorum eşimde bana çok üzülüyor ailemde onların yanında daha sağlam durmaya çalışıyorum ama içim çok kötü belki dfe onalrın yanında mutluluk rolü yapmaktan usandım artık uyuyamıyorum ağrılarım çok fazla doktorum çok ilgisiz bugün gittim hiç ne zamn adet olacağım tekrar ne zamn anne olabileceğim hakıımnda bişi demedi ben zaten kötüyüm bişi soramadım birde araştırma yapılmasını istemiştim ban ilk bebekten sonra olmaz 3.den sonra olur dedi ne kadar saçma bu duyguları 3 defa yaşamammı gerekiyor illaki 2 defa daha yıkılmammı gerekiyor
cnm arkadaşım rabbim sabrını artırsın dayanma gücü versin çok iyi anlıyorum seni bende üç tane yavrumu kaybettim geçen sene üçüzlerime hamileydim 21 haftalıkken birini kaybettim 22 haftalıkken birini kaybettimoğlummm canım miniğim annesinin bitanesi çok özledim annecim seni
off canım benim allah sabır versin.yeni bebişinde sağlıklı sıhatli zamanında doğsun.tüp bebekmiydi bebeklerin bu bebeğin kendiliğindenmi canım çok soru sordum kusura bakma.serklaj yaptırdınmı.erken doğum nedenin neydicnm arkadaşım rabbim sabrını artırsın dayanma gücü versin çok iyi anlıyorum seni bende üç tane yavrumu kaybettim geçen sene üçüzlerime hamileydim 21 haftalıkken birini kaybettim 22 haftalıkken birini kaybettimkalan son oğlum son umudum yusufum annesinin nur yüzlü melek oğlum 32. haftamda doğdu ve 10 gün hastanede bende uzakta küvezde yaşadı ben sütümü sağıp gönderdim herşey yolundaydı 1 hafta sadece büyümesini bekliyoruz demişlerdi ama o bir haftadan sonra olan oldu yusufum hastalandı sütünü kestiler ameliyat edeceklerdi bağırsaklarında sıkıntı var dediler riskli dediler üç gün dayanabildim yavrum 13 ekim 2013 de kurban bayramı arifesinde miniği uçtu gitti kardeşlerini benden daha çok sevmişti onlarla olmak istedi cenneti tercih etti acılar aynı rabbim hepimize dayanma gücü versin yavrularımızın şefaatine layık kullar olmamızı nasip etsin inşallah kurban arifesinde kaybettim yavrumu bu ramazan bayramı arifesinde tekrar hamile olduğumu öğrendim rabbim çok büyük elbette bu acıların mükafatını verecektir umudumuzu kaybetmeyelim tüm melek annelerinin yüzünü güldürsün rabbim
yok cnm tüp bebek değildi sadece klomen olmuştum, bu defa kendiliğinden oldu aslında ilkimde de gerek yokmuş geç anladık biraz doktor hatası biraz bizim acemiliğimiz acele etmemiz velhasıl olacakmış bnm nasibimde bunları yaşamak varmış en acısıyla yaşadım atlattım mı atlatamadım şuan hamileliğinde verdiği hassaslıkla tamamen duygusallaştım heran ağlama modundayım rabbim sabrımızı artırsın arkadaşımoff canım benim allah sabır versin.yeni bebişinde sağlıklı sıhatli zamanında doğsun.tüp bebekmiydi bebeklerin bu bebeğin kendiliğindenmi canım çok soru sordum kusura bakma.serklaj yaptırdınmı.erken doğum nedenin neydi
aminnn canım inşallah tekrardan bende anne olurum.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çocuğunuda.bide perinatolağa git muayne ol canım.yok cnm tüp bebek değildi sadece klomen olmuştum, bu defa kendiliğinden oldu aslında ilkimde de gerek yokmuş geç anladık biraz doktor hatası biraz bizim acemiliğimiz acele etmemiz velhasıl olacakmış bnm nasibimde bunları yaşamak varmış en acısıyla yaşadım atlattım mı atlatamadım şuan hamileliğinde verdiği hassaslıkla tamamen duygusallaştım heran ağlama modundayım rabbim sabrımızı artırsın arkadaşımyok cnm serklaj yapılmadı bana her defasında erken doğum riskin var dendi diğer karnımdaki ölü bebeklerden dolayı, ama hiçbir önlem alınmadı, bir gün önce kontolüm vardı gerizekalı doktorum hiç bilemedi 24 saat geçmeden sabah 5te suyum geldi 32 haftalıktım sezeryanla doğum yaptım ve sonrası anlattığım gibi yasağım bittikten 3 ay sonra tekrar hamile kaldım şükürler olsun rabbim senin de yüzünü güldürsün :)
amin. allah razı olsun.ne olur dualarınızı eksik etmeyinRabbim dayanma gücü versin , kucağınıu boş bırakmasın inşallah.. Dayanması çok zor.. Evlat acısı bambaşka.. Rabbim sana sağlık sıhhat versin yeniden evladın olsun inşallah
allah razı olsun.inşallahrabbim yardımcınız olsun imtihanınız çok zor ama cennette kavuşacaksınız inşaAllah
allah razı olsun canım yardım alıyorum psikolağa devam ediyorum canım.allah sanada sabır versinCanim by aciyi rabbin kimseye yasatmasin yasamayan anlayamaz ama bende ayni durumdayim.benimde yavrum 1haftalikken melek oldu.acisi asla gecmicek aklina her geldiginde yuregkn sizlicak ama alismak zorundasin.canim mezarina gitmek bize bisey katmaz o cunku melek nice insanin ulasamicagi mertebede. Merak etme rabbim en kisa zamanda tekrar nasib etsin insallah. Esinle birbiribize destek olun ve mutlaka yardim alin nolur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?