- 9 Mart 2011
- 336
- 315
- 323
- Konu Sahibi zeynepsude
-
Canim hepimizin Basi sağolsun.benn de 6 aylik olu doğum yaptim ben de öğretmenim 4 ay normalvdogum yapmis gibi doğum izni yazdilar 1 ayim kaldi.iyi bir doktor buldum bütün testlerini tamamlayıp haziranda korunmicam eski doktorun 6 ay korunan dedi bu doktorum ise bu süreyi senin hormon vitamin değerlerin belirler dedi.ayni zamanda bebek kaybeden kadınlar hemen hamile kalmak istermiş.bu arada bugün anneler günüydü cook agladim.çok yandim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oğlum güzel ellim yine geldim sana yazmaya çok özledim annecim.alışamıyorum annem sensizliğe dayanamıyorum sensizliğe.çok özledim annecim.ne kadar çok istemişim seni.sen yoksun karnım beynim herşeyim bomboş.çok özledim annem yanıyorum hasretinle.
bende sadece ben sanıyodum senin gibi bebeğiyle böyle konuşan, benimde pazar günü 1 ay olucak kaybedeli bebeğimi, canım oğlumu. Adı ALİ oğlumun, herşeyim o benim asla yokmuş gibi davranmıyorum.
Acısı o kadar büyük ki sadece onun var olduğunu benim oğlum olduğunu bilmek rahatlatıyo beni. 18 haftalıktı daha ama annesinin kocaman kuzusu o. İyiki yaşadım onunla anneliği kısada olsa.
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kucaklarımız boş kalmasın. Giden meleğimizin yerini tutmasa da acısını dindirsin inşallah Rabbim...[/QUOTE
allah sabır versin canım.bizler melek annesiyiz oğullarımızı asla unutmıycaz.inşallah rabbim en kısa zamanda bizlere tekrar evlat sahibi olmayı nasip etsin.peki sizin oğlunuz neden öldü?
canlar.bende haziranda 1 yil olucak...oglumi kaybettim.
18 hafta sonunda aniden suyum bosaldi ve ertesi gun dogum yaptimrahim agzi yetmezliği dendi.su an tekrar hamileyim.13. haftasında serklaj yapildi.su an 20 haftalik ve doktor acilma oldugunu ve sadece diktigi yerin tuttugunu soledi.ve ben en bastan beri yatıyorum.ilk aylar dusuk tehtidi sonrada acilma olmasin die.ama yatmama ragmen aclma war malesef...allah yawrularimizi boze bağışlasin.
canlar.bende haziranda 1 yil olucak...oglumi kaybettim.
18 hafta sonunda aniden suyum bosaldi ve ertesi gun dogum yaptimrahim agzi yetmezliği dendi.su an tekrar hamileyim.13. haftasında serklaj yapildi.su an 20 haftalik ve doktor acilma oldugunu ve sadece diktigi yerin tuttugunu soledi.ve ben en bastan beri yatıyorum.ilk aylar dusuk tehtidi sonrada acilma olmasin die.ama yatmama ragmen aclma war malesef...allah yawrularimizi boze bağışlasin.
canim.doktorun surekli kontrol edicek rahim boyunu kontrolü sik yapicak.şahsen ben 15 gunde bir kontroldeyim.doktorun gerekli görürse dikis aticaktir zaten.mutlaka yaptir derim dr gerek duyarsa.istirat bol bol.birdedua.allah yardimcin olsun...rabbim yardımcın olsun canım.allah evladını kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin arada haber ver bana canım durumun hakkında.dualarım hep seninle olucak.bu rahim ağzı yetmezlği nasıl birşey.banada aynı teşhis kondu korkuyorum yine aynısı başıma gelir diye
bende sadece ben sanıyodum senin gibi bebeğiyle böyle konuşan, benimde pazar günü 1 ay olucak kaybedeli bebeğimi, canım oğlumu. Adı ALİ oğlumun, herşeyim o benim asla yokmuş gibi davranmıyorum.
Acısı o kadar büyük ki sadece onun var olduğunu benim oğlum olduğunu bilmek rahatlatıyo beni. 18 haftalıktı daha ama annesinin kocaman kuzusu o. İyiki yaşadım onunla anneliği kısada olsa.
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kucaklarımız boş kalmasın. Giden meleğimizin yerini tutmasa da acısını dindirsin inşallah Rabbim...[/QUOTE
allah sabır versin canım.bizler melek annesiyiz oğullarımızı asla unutmıycaz.inşallah rabbim en kısa zamanda bizlere tekrar evlat sahibi olmayı nasip etsin.peki sizin oğlunuz neden öldü?
suyu bitmiş 1 hafta içinde neden olduğu bilinmiyor, genetikte hiçbişey çıkmadı şimdi kromozomlara bakıcaklar eşimle ikimizin. pıhtılaşma sorunumda yok temiz çıktı. neden neden diye kendimi yiyorum ama Rabbim en iyisini bilir, hepimize sabır versin inşallah
suyu bitmiş 1 hafta içinde neden olduğu bilinmiyor, genetikte hiçbişey çıkmadı şimdi kromozomlara bakıcaklar eşimle ikimizin. pıhtılaşma sorunumda yok temiz çıktı. neden neden diye kendimi yiyorum ama Rabbim en iyisini bilir, hepimize sabır versin inşallah
bana hiçbir test yapılmadı.ama tüp bebeği yapan doktorumuz rahim ağzı yetmezliği muhtemelen dedi.3.ayımda dikiş atılcakmış.biraz toparlanıp riskli hamilelik takibi yapan doktora başlıycam.rabbim yardımcımız olsun canım.sende böyle bir doktora git ve rahim ağzı yetmezlği olup olmadığını da doktora sor.
bana hiçbir test yapılmadı.ama tüp bebeği yapan doktorumuz rahim ağzı yetmezliği muhtemelen dedi.3.ayımda dikiş atılcakmış.biraz toparlanıp riskli hamilelik takibi yapan doktora başlıycam.rabbim yardımcımız olsun canım.sende böyle bir doktora git ve rahim ağzı yetmezlği olup olmadığını da doktora sor.
benim hiç açılmam yoktu. hastanede 5 gün yattım açılma olmadığı için, balon takıldı onu kendim zorlaya zorlaya attım sonra doğum olduen azından senin nedeni belliymiş canım benim ona göre tedbir alınır. Allahımmmm yardım et hepimize inşallah bizimde yüzümüz gülsün
cnm basın saolsun allah sabır versın benım 2 ay 2 gunluk bebgımın kalbı durmus salı gunu kurtaj oldum aldılar melegımı benden bende tam 8 sene bekledım ılk gebelıgım ılk bebgımdı dayanması cok zor dıyebılecek hıc bır sey bulamıyorum aynı acıları bende yasıyorum senınkının en azından bır mezarı var benımkını çöpe attılar kesin bu benı mahve dıyor metanetlı olmak ıstıyorum ama olamıyorum tekrar basın saolsun senın acın benım acım sevgıler
canım allah sana çok sabır versin.dayanmak çok zor herkes yanıyor evladının peşinden yanıyor helede bizim gibi zor bulanlar.rabbim en kısa zamanda kardeşlerini göndersin.tüp bebekmiydi sizinkide
okurken kahroldum işyerindeyim ağlayıp duruyorum... allahım sabırlar versin... allah tez zamanda yeni bir bebek nasip etsin en azından kardeşiyle avunur sevginizi ona verirsiniz... allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?