annem yaktın beni

canım benim anneler günü hepimiz için çok zordu.evet anneliği yaşayan her kadın tekrar anne olmak istiyor.bende çok ağladım tekrar mezara gitmek istedim ama eşim izin vermedi.çok ağladığm için.ne diyelim rabbim en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin.

oğlum güzel ellim yine geldim sana yazmaya çok özledim annecim.alışamıyorum annem sensizliğe dayanamıyorum sensizliğe.çok özledim annecim.ne kadar çok istemişim seni.sen yoksun karnım beynim herşeyim bomboş.çok özledim annem yanıyorum hasretinle.

bende sadece ben sanıyodum senin gibi bebeğiyle böyle konuşan, benimde pazar günü 1 ay olucak kaybedeli bebeğimi, canım oğlumu. Adı ALİ oğlumun, herşeyim o benim asla yokmuş gibi davranmıyorum.
Acısı o kadar büyük ki sadece onun var olduğunu benim oğlum olduğunu bilmek rahatlatıyo beni. 18 haftalıktı daha ama annesinin kocaman kuzusu o. İyiki yaşadım onunla anneliği kısada olsa.
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kucaklarımız boş kalmasın. Giden meleğimizin yerini tutmasa da acısını dindirsin inşallah Rabbim...

canlar.bende haziranda 1 yil olucak...oglumi kaybettim.
18 hafta sonunda aniden suyum bosaldi ve ertesi gun dogum yaptim rahim agzi yetmezliği dendi.su an tekrar hamileyim.13. haftasında serklaj yapildi.su an 20 haftalik ve doktor acilma oldugunu ve sadece diktigi yerin tuttugunu soledi.ve ben en bastan beri yatıyorum.ilk aylar dusuk tehtidi sonrada acilma olmasin die.ama yatmama ragmen aclma war malesef...allah yawrularimizi boze bağışlasin.

rabbim yardımcın olsun canım.allah evladını kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin arada haber ver bana canım durumun hakkında.dualarım hep seninle olucak.bu rahim ağzı yetmezlği nasıl birşey.banada aynı teşhis kondu korkuyorum yine aynısı başıma gelir diye

rahim ağzı yetmezliği diye bölüm var oraya bak.

canim.doktorun surekli kontrol edicek rahim boyunu kontrolü sik yapicak.şahsen ben 15 gunde bir kontroldeyim.doktorun gerekli görürse dikis aticaktir zaten.mutlaka yaptir derim dr gerek duyarsa.istirat bol bol.birdedua.allah yardimcin olsun...

cnm basın saolsun allah sabır versın benım 2 ay 2 gunluk bebgımın kalbı durmus salı gunu kurtaj oldum aldılar melegımı benden bende tam 8 sene bekledım ılk gebelıgım ılk bebgımdı dayanması cok zor dıyebılecek hıc bır sey bulamıyorum aynı acıları bende yasıyorum senınkının en azından bır mezarı var benımkını çöpe attılar kesin bu benı mahve dıyor metanetlı olmak ıstıyorum ama olamıyorum tekrar basın saolsun senın acın benım acım sevgıler

yine sana yazıyorum annem seni çok özledim oğlum dayanamıyorum sensizliğe. ellerin yüzün gözümün önünden gitmiyor.canım çok acıyor annesinin bitanesi.kıpırdamanı yüzünü çok özledim annecim.gizli gizli ağlıyorum.sensizliğe alışamıyorum oğlumm herşeyim

canım allah sana çok sabır versin.dayanmak çok zor herkes yanıyor evladının peşinden yanıyor helede bizim gibi zor bulanlar.rabbim en kısa zamanda kardeşlerini göndersin.tüp bebekmiydi sizinkide

canım allah sana çok sabır versin.dayanmak çok zor herkes yanıyor evladının peşinden yanıyor helede bizim gibi zor bulanlar.rabbim en kısa zamanda kardeşlerini göndersin.tüp bebekmiydi sizinkide

hayır normal yolla hamıle kaldım 8 senelık evıyım vajınısmu belasın dan 9 ay once kurtuldum ilk gebelıgım ılk bebegımdı

annecim bugün yanına gelicem biliyorum mezardan ayrılamıycam çok ağlıycam yine.mezar taşına dokunucam toprağını sevicem çiçeklerine su dökücem çok küçük mezarın annem tıpkı senin gibi güzel oğlum benim.

çok özledim annem yine sana yazıyorum çok özledim.senden kalan hiçbişey yok elimde.hiçbir ultrason kağıdın kıyafetin. çok özledim annecim çok seni ellerinle oynamanı görmek istiyorum yine kıpırtılarını tekmelerini.sabah mide bulantılarınla uyanmayı bile özledim.seni özledim annem ben seni seni

canım oğlum yine sana yazıyorum seni unutmam özlememem mümkün değil. güzel ellim miniğim inş en kısa zamanda bir kardeşin olurda anneciğinin babanın da yüzü tekrar birazda olsa güler.

okurken kahroldum işyerindeyim ağlayıp duruyorum... allahım sabırlar versin... allah tez zamanda yeni bir bebek nasip etsin en azından kardeşiyle avunur sevginizi ona verirsiniz... allah yardımcınız olsun

okurken kahroldum işyerindeyim ağlayıp duruyorum... allahım sabırlar versin... allah tez zamanda yeni bir bebek nasip etsin en azından kardeşiyle avunur sevginizi ona verirsiniz... allah yardımcınız olsun

allah razı olsun canım. hamilesin galiba rabbim senin evladını kucağına sağlıklı almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…