annem yaktın beni

annecim canım oğlum biriciğim sana geldim annem bugün.mezarını temizledim toprağını sevdim.çok özlemişim seni canım oğlum.

Allah yardımcımız olsun bende ondan korkuyorum peki tekrar gebelik öneriliyor mu bu durumda ?
benim bebeğim tüp bebekti.tüp bebek doktorumuz tekrar yapabiliceğimizi söyledi ama riskli gebelik uzmanı biraz daha bekle dedi 3. ayında dikiş atılcak ondan sonra da sakin bir hayat dedi.ben istiyorum ama doğumum da zor olduğu için eşim biraz daha bekliyelim diyor.allah yardımcımız olsun.en azından teşhisim kondu bundan sonra daha dikkatli olucaz.sen de tam anlamıyla teşhisini öğren aklında soru işaretleri kalmasın canım

ooffffffffff basınız saolsun
allahım bebek hasretiyle bırakma bizleri ..
meleğim gell artıkk annemmmmmmm

bana da aynı şeyleri söylediler eğer rahim ağzı yetmezliği varsa 3.ayında dikişle çok dikkatli bir hamilelik dediler...bizimde başarısız tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden gelmişti minik oğlumuz . Rabbim böyle takdir etmiş Rabbim aynı acıları göstermesin beterinden korusun...neler oluyor hayatta...teslim olup kabullenmek daha doğru...bu benim için daha hayırlıymış diyebilmek canı gönülden...sana da en hayırlı zamanda hayırlı bir gebelik diliyorum... dert etme...dua et ey gönül

Son düzenleme:
ne kadar zaman sonra hamile kaldınız?tüp bebek denemenizden sonra.rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.ben kendimi rahatlatamıyorum arkadaşım sen nasıl atlatıyosun.ne olur dua et benim için toparlanıyım

tüp bebekten 3 ay sonrasında rüya gibiydi hiç inanamamıştım zaten... o kadar beklemiştik ki...zaten de düşük olmasıyla yıkıldım çok zor günlerdi...ama şimdi elhamdülillah diyorum bu bizim imtihanımız Rabbim daha iyisini biliyor içim öyle rahat ki... O eziyet vermek için almaz daha iyisini vermek için alır unutma...belki bu dünyada belki de ahirette...bir kardeşim sakın üzülme dedi ben de düşük yaptım ve hemen sonra Rabbim bana ikiz verdi dedi bir kız bir oğlan...ve her şeyi unuttuk dedi... dualarım seninle ve bizim gibi aynı imtihanı yaşayanlarla...ve tabi ki tüm imtihana tabi olan müminlere..Rabbim yardımcımız olsun

rabbim yardımcımız olsun canım ne zaman gidiceksin doktora teşhis koyulucak

Çok yakın zamanlarda aynı şeyi yaşamışız.11 Mayıs'ta bana serklaj uygulaması yapıldı,yapıldı ama 21 Haziran'da ağır preeklampsi sonucu 28 +1de oğlumu benden aldılar.bağırsak problemi ve solunum sıkıntısından oğlumu 28 Haziran'da kaybettik ;(((.ben oğlumu toprağa verilirken ordaydım ama sonrasında hiç gidemedim ( karnıma sancılar giriyor düşündükte bile ((.nasıl atlatıcaz bilmiyorum ama Allah o gücü veriyor insana.inancımız ayakta tutuyor bizi.inancımız olmasa napardık bilmiyorum.çok özlüyorum Başar ımı ( daha doğduğuna alışamamışken yokluğuna nasıl alışıcam(( o benim ilk göz ağrımadı.herşey yolunda gidiyor diye düşünürken bi anda kaybettim bitanemi.hepimizin başı sağolsun.allah hepimize sabır versin.en kısa sürede sağlıklı bir bebekler kucaklarımızı.

allah sabır versin canım.o acı hiç geçmiyor.bazen dua ediyorum allahım 5 dakika acımı hafiflet nefes alıyım diye.kuzenlerim komşumla birdi günlerimiz bile onların bebekleri karnında doğum zamanımızda yaklaştı.onların karnını görünce içime bir ateş düşüyor.yanıyorum.oğlumun hasretiyle.bu sabah uyandım eşime surdum yine oğlum nerde...çok özlüyorum mezarına gidince bir sürü melek var yanında. ama ordan ayrılırken dayanamıyorum ozaman çok ağlıyorum eşim götürmek istemiyor o yüzden.rabbim en kısa zamanda bizlere de nasip etsin evlat sahibi olmayı.başın sağolsun.

Âmin arkadaşım.benimde aramızda 15 gün olan çok yakın bi arkadaşım var.bi süre arayamadım.yanına gidemedim (( ama her an benim yanımdaydı.yanına gittiğimde kendimi kasmadım ağladım (( herşeyimiz birdir nerdeyse oğlullarımızın kiloları dışında (.dün akşam eşimin bi akrabasına gittik.oğlum gibi sarışın 1,5 yaşında bi erkek çocuk gördükçe ağlayasın geldi ((.bayramdan önce gitmek istiyorum kuzunun yanına ama başarabilir miyim bilmiyorum ((..karnımda bişeyler uçuşuyor düşündükte bile...gün geçtikçe daha iyi olurum diye düşünürken işin içine özlem girdi ve bu hiç geçmiycek (

inşallah o cesareti bulur en kısa zamanda gidersin.ben bayramda gitmeyi düşünüyorum.canım benim allah yardımcın olsun.tekrar ne zaman bebek düşünüyorsun

inşallah o cesareti bulur en kısa zamanda gidersin.ben bayramda gitmeyi düşünüyorum.canım benim allah yardımcın olsun.tekrar ne zaman bebek düşünüyorsun

İnşaalah bulurum.ben en kısa zamanda düşünüyorum ama tabiki sezeryan olduğum için en az 6 ay beklemem gerek.bugün oğlum doğalı bi ay dolacaktı ((. Bu arada Emek bey için sormuşsunuz ama ben yatan hastaydım İnan bilmiyorum.benim çalıştığım hastanedeki Dr um yönlendirmişti.özel muayenesi olduğunu duymuştum ancak emin değilim.

Merhabalar yazismalarndan okudm dr emek beyi sormussn kocaeli universitesnde haftaici dortten sonra ozel muayensi var ordan ulasabilirsn randevuyuda ozel muayene sekreterleri var onlardan alabiliyrsn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilginden dolayı çok teşekkür ederim.

Âmin canım.ben olabilecek en kısa sürede istiyorum.çok sıkıntılı bi gebelik yaşadım 21 haftadan sonra.o yüzden açabilirmiş tabiki var ama takdir.eğer olacaksa yapacak bişey yok.biz elimizden geleni yaptıktan sonra.bu arada bende bayramdan önce kuzuma gitmeyi düşünüyorum .merveahat lada konuştuk oğlumun videolarını dayanamam diye silmiştim.dayısı silmemiş onu izledim dün düşünüldüğüm kadar kötü olmadım.o yüzden ne kadar kötü olsamda kuzuma gidicem bayramdan önce ...

git canım gitmek sana daha iyi gelicek.ben bebeğimi hiç görmedim.ama bir kere bile olsa görmeyi çok isterdim.kocaelindesin galiba bende nasipse hamile kalırsam orda geçircem hamileliğimi.

git canım gitmek sana daha iyi gelicek.ben bebeğimi hiç görmedim.ama bir kere bile olsa görmeyi çok isterdim.kocaelindesin galiba bende nasipse hamile kalırsam orda geçircem hamileliğimi.

İnşalah canım Kadir gecesinde gidelim dedim eşime .bakalım gidebilecek miyim ?inşallah olması gereken en kısa sürede yeni bebek haberlerini alırız.Allahım şu mübarek gün hatrına dualarımızı kabul eder inşallah .bu arada ben Eray hoca ya gitmeyi düşünüyorum.eğer maddi gücün varsa onada gidebilirsin.çünkü onun özel muayenehanesi var.bu zamanda ne yazık ki herşey para ile ((.herkesin herşeyde gücü yetemiyor.umarım yazdığım yanlış anlaşılmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…