- Konu Sahibi zeynepsude
-
okurken ağlayarak okudum kardeşlerim bende rahim ağzı yetmezliğinden 21+4 te kaybettim mnik oğlumu hala acısı içimde....şuan Rabbim nasip etti gene hamileyim üçüncü ayda serklajım yapıldı doğurabilecekmiyim evladım yaşayacakmı korkularıyla şükür bu haftalara gelebildik...Rabbim en kısa sürede yüzünüzü güldürsün inşallahh...acı hiç bitmiyor malesef sadece lışıyor zamanla insan
Allah I'm sağlıklı bi şekilde doğup büyümeyi nasip etsin inşallah.Dua edin bizler içinde hakkımızda hayırlısı neyse o olsun....
Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor çünkü yaşamayan anlayamaz...insanın içinde ateş var sanki hiç sönmüyor...o kadar çok şey varki aslında söylemek istediğim ama kelimeler anlamsız kalıyor...herkes üzülme diyor geçeceek diyor ama geçmiyor...Rabbim hepimize sabır versin inşallahhh
Daha evli bile degilim cocuk sahibi olmak fln nedir bilmem ama o kadar etkilendimki tutamadim kendimi cok kotu oldum.. acinizi paylastim resmen Allah'im size sabir versin birakmayin kendinizi hemen insallah bir daha tadarsiniz o guzel duygulari, elinize alirsinizda bu acinizi hafifletir insallah...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yazdıklarınızı ağlayarak okudum. inşallah bir daha yaşamazsınız allahım sizi başka küçük meleklerle sevindirsin sağlıkla kucağınıza alın. bu mübarek kadir gecesinde hepimiz için diliyorum...
İnşalah canım Kadir gecesinde gidelim dedim eşime .bakalım gidebilecek miyim ?inşallah olması gereken en kısa sürede yeni bebek haberlerini alırız.Allahım şu mübarek gün hatrına dualarımızı kabul eder inşallah .bu arada ben Eray hoca ya gitmeyi düşünüyorum.eğer maddi gücün varsa onada gidebilirsin.çünkü onun özel muayenehanesi var.bu zamanda ne yazık ki herşey para ile((.herkesin herşeyde gücü yetemiyor.umarım yazdığım yanlış anlaşılmaz...
doğru söylüyorsun canım.paran yoksa herşy zorlaşıyor malesef.oğlum ölünce perinotolağa gittik bana 3. ayında dikiş ondan sonrada çok sakin bir hayat dedi.kendi doktorumda çalışma artık istersen bu hamilelğinde dedi.ben işimide bırakıcam allah nasip ederse tekrar çocuğum olursa.aynı üzüntüyü yaşamamak için.rabbim tekrar hepimize anne olmayı nasip etsin.gidince bana da yaz.
Allah sabir verir insallah. Gercekten cok zor bi durumdur. Ama gonlunuze gore kardesine kavusurursunuz saglikli bi sekilde . Bi arkadasim var bebegini kaybetti dogduktan 1 hafta sonra. Rabbim tekrar nasip etti anneligi simdi 1 yasinda oglu var. Darisi size insallah..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Âmin canım.dün akşam gittim oğluma((küçücük yarabbimm (((Allah o anda o sabrı veriyor .ama tutamadım kendimi ağladım ((.kayınvalidemde geldi.oğlumla konuşamadım.cumartesi sadece eşimle gidicem konuşulmam oğlumla ((içimi dökücem (
iyi yapmışsın bende yarın gidicem çiçek ekicem mezarına.babası kıyamadı oğluma küçücük bir mezar yaptırdı.ismini yazdırdı oğlumun mezar taşına.sende mezarını yaptır.ziyaretine git konuş.veren allah allan allah canım.diycek bişey yok rabbim en kısa zamanda tekrar anne olmamızı nasip etsin.sabrımızı versin.
herkesin bebeği olmaya başladı kucağında. bense oğlumun mezarına gidiyorum çok özledim annem seni çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?