Annem,Yeni kardeş

bayaga varmış yaşi bunun neyi güzel?! birde cocugu sorun illerde 70 üstü baba

Eğer konu ve siz gerçekseniz abinizin ağzına diline sağlık, az bile demiş keşke biraz daha konuşabilseymiş. Bir an önce evlenin gidin bence o evden, yengeniz sizden daha çok o ailenin kızı.

İnsanların hevesini aptal saptal simarikliklarinla mahvetmissin yaa beter olacaksın emin ol umarım evliliğinde mutsuz olmazsın ve umarım şu istemediğin bebeği evliliğinde mumla aramazsın.
Ay ben konu sahibine beter ol dedim bana beddua etmeyin zaten yeterince kötü durumdayım

Anne kaç yaşında.Ben de son çocuk ablalarla yas farki olarak doğmuşum.

Güncellemeyi okudum şoktayım ama feyk gibi de geldi. Gerçekse siz şaka mısınız insanlara sevinci çok görüyorsunuz afedersiniz eşşek kadar kadınsınız küçük kardeşi kıskanıyorsunuz psikoga gidin. O ev ne kadar sizin evinizse bebeğin de o kadar evi. Onu istemiyorsanız siz gidersiniz. İnsanlarin özel gününü sevincini mahvetmeye ne hakkıniz var Allah akıl fikir versin

hersey iyi hos da annenize bu sekilde "takilmaniz" hic hos durmuyor. size belli etmese de icten ice üzülüyordur. annelerin hakki ödenmez

hersey iyi hos da annenize bu sekilde "takilmaniz" hic hos durmuyor. size belli etmese de icten ice üzülüyordur. annelerin hakki ödenmez

Merak etmeyin annemin böyle bir sıkıntısı yok olmadı ayrıca olsa söylerdi. İletişimimiz yüksektir ailemizde özellikle kadınlar olarak. Çok sıkı ve kenetlenmiş durumdayız. Dünyanın en fazla çocuğu olan annesidir kendisi. Benim sadece baktığını bildiğim bizden hariç 10 çocuk oldu şimdiye kadar. Bizde ona demiyoruz senin sadece 3 çocuğun var hayırdır diye Fazla ciddiye alıp üzülmüşsünüz. Sizde benim gibi anneni mi babanımı seviyosundaki annecilerdensiniz sanırım

Cümlesi cümlesine her konusulani yazmışsın. Inandirici gelmedi hiç, ikna olamadım.

Hadi oldum diyelim , çok sorunlusun. Allah sabır versin ailene.
:)
Ben de aynı şeyi düşündüm,çoluk çocuk sahibi abi hiç şaşırmamış,donup kalmamış,takır takır destek döşemiş
Ergenlik yaşındaki oğlum öyle bir haber alsa şok geçirir herhalde:)

siz biraz bencil geldiniz bana

Sen gerçekten kendinde ara sorunu. Ne kadar güzel bir ailen var farkında mısın? Ne olursa olsun ister tüm dünya karşınıza çıksın, bu sorunu birlik olarak atlatmaktır aile olmak. Abin ne kadar iyi bir insan, bşr erkek olarak nasıl sahip çıkıyor ailesine. Eşi ile de hakettiği karşılığı bulmuş , yengen ailenizi ailesi diyeyerek sahiplenmiş. Nasıl bir yenge seni mutlu ederdi? Ailenin sevmediği ve bu yüzden abinle arasını açtığı bi gelin mi? Bu kadar bencil olma, sen annene yakınlık gösteremiyorsun diye yakınlık gösterenleri kıskanamazsın. Yarın bebek gelirse ve annen ona odaklanırsa ne yapacaksın? Bebektir, herkes üstüne titreyecektir. Şu kompleksini kontrol altında tutmalısın. Ve benim yazdıklarından anladığım şu, eğer ki sen ailene karşı normal davransan, yengeni de bi düşman olarak değilde abla olarak kabul etsen, onlarda sana karşı çok farklı olurlar.. bu duruma bu kıskançlığın düşürmüş seni...
Ve şunu unutma. Annen sadece bir anne değil. Onunda kendine özel bir hayatı var, acıları var dertleri var. Sadece anneler çoçuklarına destek olmamalı. Çocuklar da anneye destek olmalı. Sen annenin derdini hafifletmek yerine kendi derdine düşmüşsün resmen. Bu onun hayatı, sana soracak değil bebeği doğururken.. bu kompleksini acilen aşmalısın

Pardon cinsiyeti belli bebek nasıl aldırılıyor? Bebek max 10 haftalıkken aldırılabilir? Ben de saf saf yorum yazıyorum fake kardeş
Kız olayları dışardan izleyen bir dış göz gibi....evde yokken evde olanı biliyor....kendi yokken kimin kime ne dedigini biliyor....insanların içinden düşündüğünü bile biliyor....çocuğun cinsiyetini mi bilmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…