benzer durumlar vardı bizde de. benim eşimin ailesi de kalabalıktır. annem bizi el üstünde tutarak büyüttü oraya gidince hizmetçilik edeceğimi söylerdi. evime gelseler yerleşeceklerini bi daha asla gitmeyeceklerini söylerdi. çok olumsuz etkilendim bunlardan. hep olmayan durumlar üzerinden komplo teorileri anlattı durdu. insan etkileniyor tabi. ama öyle olmadığını anlayınca rahatladı biraz. ben de tabi :) aynen benim eşim de okumuş oğul ben de okumuş ve istanbullu gelin olduğum için fazla yüklenemediler zaten.
annen zamanla alışır. sen ondan etkilenmemeye bak.
aynen ne kadar olumsuz düşünülebilirse düşünebiliyor annem, benim bir şikayetim olsa annem böyle söylese anlarım ama şikayetim olmadan böyle söyleyince kızıyorum dediğiniz gibi annemin anlaması için biraz zamana ihtiyacı var. Buaralar ben anne gibi davranıyorum galiba daha mantıklı :) anneme de pat diye cevap verince kötü evlat oluyorum ama o da var

bir sürü gelini var kalmak sana mı münasip, anne ben yeni gelinim bu ilk bayram tabi biz kalacagız diyorum hizmetci oluyorum :)) ben idare etmeyi öğrendim galiba çok şükür bugunlerde gecer :))