annem yine beni çıldırtıyor

adigemmm

acıma garibe ....
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
778
135
123
47
kızlar merhaba
inanın şu an sinirden elim ayağım titriyor... artık kendimi öldürmeyi falan düşünüyorum. işyerindeyim birde işe odaklanamıyorum.
konuya geçiyorum hemen tavsiyeleriniz benim fevri kararlar vermemem için çok önemli

ben teyzemlerle bir kiralık ev mevzusu yüzünden konuşmuyorum. çok kırıldım hiç haketmediğim laflar duydum içim soğumuyor yani onlara karşı şu an.
teyzem bugün ameliyat olmuş annem dün akşamdan beri teyzeni ara diye baskı yapıyor. aramayacağımı defalarca söyledim. bugün beni aradı yine annem teyzeni ara diye aramayacağım dedim. kıyamet ondan sonra koptu. arayacaksın aramazsan akşam geldiğinde gebertcem seni falan filan birsürü saçmalık.
yine beni çocuklarla tehtid ediyor. çağır kaynananı baksın çık işten kendin bak falan.
ne yapayım şimdi arkadaşlar nasıl davranayım. nolur akıl verin.

tehdit eder gibi konuşmaşı çok yanlış ama yinede büyüklük sende kalsın bir geçmiş olsun demelisin

Ben olsam Üzerimde çok emeği varsa arardım geçmiş olsun derdim. Ama esas mevzu bu değil, annenizin kardeşine karşı sizi yönlendirmeye Hakkı olduğunu düşünmesi ve aranızdaki problemlerde çocuklara baktığını öne sürmesi çok çirkin. Kesinlikle çocukların bakımı için ikinci alternatifi zorlardım. Hiç gelemem ben öyle bir şeye...

Kırmayın kimseyi, arayın bitsin gitsin. Tamam teyzenize kırgın olabilirsiniz ama atla deve değil ya bir telefon işte. Geçmiş olsun der kapatırsınız.

Bu kadar cingar çıkarmaya ara bence sohbet edecek değilsin zaten geçmiş olsun de kapat,bişey kaybetmezsin.

Cocuklara bakacak baskasi var mi?
Ya da bakici imkanin?
Annenin onunla tehdit etmesine ifrit oldum.
Imkanin varsa bir hafta izin al o arada da bakacak birini bul.
Teyzeni falan da arama.

ben olsam teyzemi arar geçmiş olsun derdim. belki de içinizi sizin bir adım atmanız soğutacaktır. küslük, kin kişinin kendisine zarar verir.:KK43:

kızlar merhaba
inanın şu an sinirden elim ayağım titriyor... artık kendimi öldürmeyi falan düşünüyorum. işyerindeyim birde işe odaklanamıyorum.
konuya geçiyorum hemen tavsiyeleriniz benim fevri kararlar vermemem için çok önemli

ben teyzemlerle bir kiralık ev mevzusu yüzünden konuşmuyorum. çok kırıldım hiç haketmediğim laflar duydum içim soğumuyor yani onlara karşı şu an.
teyzem bugün ameliyat olmuş annem dün akşamdan beri teyzeni ara diye baskı yapıyor. aramayacağımı defalarca söyledim. bugün beni aradı yine annem teyzeni ara diye aramayacağım dedim. kıyamet ondan sonra koptu. arayacaksın aramazsan akşam geldiğinde gebertcem seni falan filan birsürü saçmalık.
yine beni çocuklarla tehtid ediyor. çağır kaynananı baksın çık işten kendin bak falan.
Bence geçmiş olsun demelisin ne de olsa annenin kardeşi ... Sonuçta gidip sarılıp öpmeyceksin böyle günlerde düşmanlık kırgınlık olmaz. O dakika herşeyi unut ve ara

Teyzen sonuçta mesafeli bi şekilde de olsa ara yine geçmiş olsun demelisin.
Annen tabi bukadar sert konuşmasına gerek yoktu o konuda haklısın, ama anne işte yapcak bişey yok..

kızlar merhaba

Bence arayın kırmayın annenizi....ne olucak ki gönüller kırılmasın...arayın arayın....

arayıp geçmiş olsun deyin kapatın. aradım der geçersiniz. niye muhabbet etmedin diyecek hali yok ya.

yalnız hadi bu sorunu atlattınız. anneniz her problemde çocuklara ben bakmam restini mi çekecek.

Nasıl bir kırgınlık ki "ne ölüme ne dirime" diyecek duruma gelmişsiniz ?
Boşuna demeyiz,birbirimizin yüzüne bakacağız,bakacak yüzümüz olsun diye...Bu yüzden hayatımızdaki kişilere karşı dilin bir ayarı olması lazım.
Sizin durumunuzu bilmiyorum,belki siz abartıp gurur yaptınız.Yine de teyzedir,kendisini aramasanız bile çocuklarını veya enişteyi arayıp hatır sorabilirsiniz.

kızlar merhaba

ben de teyzesini reddedenlerdenim. Bazen iğrenç oluyorlar, seni anlıyorum

Sırf tehdit ettiği için uyuz oldum ya.Başka bakıcı imkanın yok mu?
Belki zaten senin içinden gelecekti teyzeni aramak ne münasebet zorla,bu aileler bazen çocuklarını kukla olarak görmeseler iyi olacak.

teşekkür ederim fikirleriniz için. teyzemi ararım o sorun değil ama teyzemlerin dilinin ayarı yok. yine canımı sıkarlar diye aramak istemiyorum. annem sürekli çocukları öne sürüyor istediğini yaptrımak için ben bakıcı tuttum kendisi izin vermedi şimdi yine problem çıkarıyor. artım çok sıkıldım.

Back
X