Annem yok😔 bi anne istiyorum.

Kıyamam sana :(
Annenin yerine koymak cok zor baskasini bir nebze teyze anneanne oluyor
Ama onlar bile olmayabilir
Sen cocuklarina sımsıki saril hep sevgiyle kucakla sev .

Başınız sağolsun. Bundan sonraki yapacağınız en büyük hata annenizin yerine birini koymaya çalışmaktır. Çok değer verip çok yara alırsınız.

Allah rahmet eylesin
Teyzeniz yok mu? Varsa onunla gorusmeleri sıklastirin derim. Onlar sizi arayip sormasa da siz arayin sesini duyun, sizin ona ihtiyaciniz oldugunu anlasin. Veya annenizin yakin bir arkadasi,komsusu da olur. Benim rahmetli teyzemin cocuklari hep annemi ararlar mesela.

Rabbim sabır versin annenizin mekanı cennet olsun annenin yeri doldurulamaz mugçgakdk kızınız var kız kardeşiniz var allaha şükür allah onları bağışlasın bende gep bi kı kardeşin eksikliğini yaşıyorum kız kardeşi olanları gördükçe içim gidiyor kçönce kardeşiniz sonra kızınız size yoldaş olur bende kızlarımın büyümesini belliyorum büyük dört yaşında şimdiden arkadaş bana 💓

Herkese merhabalar, evet başlıkta demek istediğim gibi. Annemi kaybedeli 1 yıl olmak üzere😔 evliyim bi kızım var. Annemi babam tarafından bıçaklama sonucu kayıp ettim. 😢 bunun acısını tarifini kimse anlamaz. Çünkü bende başıma gelmeden anlamıyordum. Bi kız kardeşim var benimle kalıyor. Buraya yazmamın sebebi kimseye diyemediM anlatamadım. Ben 92 doğumluyum, bi anne istiyorum beni arayıp soracak hergün, bi kızı var ise oğlu var ise onun gibi görecek arada hediye alacak 😔 beni mutlu etsin çok ihtiyacım var , nazım ona geçsin😢 (kayınvalidem desem hiç düşünmez, ben aramazsam aramaz öyle soguk birisi, bi kızı gibi görmüyor)😔 şimdiden teşekkür ederim.
Benim annem hayatta ama bize asla annelik yapmadı. Benimde annem yok. Kızma bana ama keske rahmetli olmus olsaydı diyorum en azından hayatta Degılde yanımda degıl derdım böylesi daha acı. Başın saolsun

Herkese merhabalar, evet başlıkta demek istediğim gibi. Annemi kaybedeli 1 yıl olmak üzere😔 evliyim bi kızım var. Annemi babam tarafından bıçaklama sonucu kayıp ettim. 😢 bunun acısını tarifini kimse anlamaz. Çünkü bende başıma gelmeden anlamıyordum. Bi kız kardeşim var benimle kalıyor. Buraya yazmamın sebebi kimseye diyemediM anlatamadım. Ben 92 doğumluyum, bi anne istiyorum beni arayıp soracak hergün, bi kızı var ise oğlu var ise onun gibi görecek arada hediye alacak 😔 beni mutlu etsin çok ihtiyacım var , nazım ona geçsin😢 (kayınvalidem desem hiç düşünmez, ben aramazsam aramaz öyle soguk birisi, bi kızı gibi görmüyor)😔 şimdiden teşekkür ederim.
Neden baban yapti boylebisey

Allah mekanını cennet eylesin anneciğinin çok üzüldüm ama kimse annenin yerini almazki.kardeşine evladınıza sımsıkı sarılın.

Gözlerim doldu okurken..😔
Ne kadar zor bir durum tahmin ederiz ama acıyı sadece yaşayan bilir.
Ne desek boş ne yapsak boş.
Aynı yastığı baş koyduğun senelerce yemeğini temizliğini ütüsünü yaptığın biri tarafından öldürülmek ne kadar acı.😔😔
Baban annenin sınavıydı, annesiz kalmak kardeşine kol kanat germekte senin sınavın.
Hiç kimse anne yerini tutamaz ama ne zaman konuşmak anlatmak istersen, doğru yolu bulamayacağını düşürsen yada darda kalsan Kadınlar Kulubü olarak biz buradayız özelden yada konu açarak her zaman bizimle konuşabilirsin.. 😔😔

artık sen anne olmuşsun güçlü olup evladına zaten yaparsın da kardeşine de annelik yap ki bari o hissetmesin annesizliği..
allah yardımcın olsun

Back
X