- 19 Ağustos 2019
- 1.470
- 2.492
- 133
- 32
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Bizde de adettir kiz evlendikten sonra el opmeyede ilk bayramdada kayinvalide kayinpederler gider tabi ben yapmadim kimse sorunda etmedi. Cok onemli bi olay olmadikca kimse kimseye gitmez aramaz simdi pandemi var 1 senedir ayni mahallede oturmalarina ragmen birbirlerini gormemislerdir. Mesafe iyidirKızlar belki bana kızacaksınız .Annem beni aşırı kendinden soğuttu.Ekim ayında evlendik .Düğünümde bin bir sorun yaşadım bir kısmı annem bir kısmı kayınvalidem yüzünden .Sonrasında eşimle küs kaldım baya bi .Şuan eşimle aram iyi çok şükür düğünü unuttuk atlattık gibi .Bugünde annemi yemek tarifi almak için aradım .Durduk yere hiç lafı bile geçmedi düğünün ama bana dedi ki ‘biz size kırıldık el öpmeye gelmediniz kayınvaliden kayınbaban . biz eşimle doğuda çalışıyoruz memuruz .Balayından dönerken ailelere uğradık ama kalmadık .Sadece eşim ve ben değil kayınbaban kaynanan da olacaktı.dedi
Eee anne ben 10 defa mı evlendim nereden bileyim öncesinde söyleseydin dedim .Sen bilmezden saten nereden bileceksin dedi eşine de kırılmadım .Onun ailesine kırıldım dedi .Kaynanan bir adet bilmiyor dedi .Millete rezil olduk ne diyeceğimizi şaşırdık dedi .
Kızlar annemle kayınvalidem hiç iyi anlaşamaz zaten ısrarla niye gelmesini istiyor onu da anlamıyorum .Neredeyse bir yıl olacak durduk yere benim moralimi bozuyor onu da anlamıyorum .ama gerçekten hayattan soğuttu beni .Hep bir sorun oluyor arayınca .ben aramasam o arıyor ama hep modum düşüyor konuşunca .Bir yıldır bunu mu dert edindi kendine anlamıyorum ki .
Çocukken hatırlıyorum hep sinirliydi .Babaannem kötü amcamlar kötü bir de çocuk aklı annem iyidir diye düşünüyordum .Sürekli babamla ailesi hakkında kavga ederdi .Şimdi hepsi öldü uğraşacağı Benim kaynanam kaldı ona mı sardı diye de aklımdan geçiyor .Ama ben gerçekten çok zorlanıyorum ve ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum
İnternetin yok mu, neden anandan yemek tarifi alıyon? Kendine kalsın tarifleri. Kızıyorsun içine dert oluyor huzurun bozuluyor. Lakin anansız da yapamıyorsun.Kızlar belki bana kızacaksınız .Annem beni aşırı kendinden soğuttu.Ekim ayında evlendik .Düğünümde bin bir sorun yaşadım bir kısmı annem bir kısmı kayınvalidem yüzünden .Sonrasında eşimle küs kaldım baya bi .Şuan eşimle aram iyi çok şükür düğünü unuttuk atlattık gibi .Bugünde annemi yemek tarifi almak için aradım .Durduk yere hiç lafı bile geçmedi düğünün ama bana dedi ki ‘biz size kırıldık el öpmeye gelmediniz kayınvaliden kayınbaban . biz eşimle doğuda çalışıyoruz memuruz .Balayından dönerken ailelere uğradık ama kalmadık .Sadece eşim ve ben değil kayınbaban kaynanan da olacaktı.dedi
Eee anne ben 10 defa mı evlendim nereden bileyim öncesinde söyleseydin dedim .Sen bilmezden saten nereden bileceksin dedi eşine de kırılmadım .Onun ailesine kırıldım dedi .Kaynanan bir adet bilmiyor dedi .Millete rezil olduk ne diyeceğimizi şaşırdık dedi .
Kızlar annemle kayınvalidem hiç iyi anlaşamaz zaten ısrarla niye gelmesini istiyor onu da anlamıyorum .Neredeyse bir yıl olacak durduk yere benim moralimi bozuyor onu da anlamıyorum .ama gerçekten hayattan soğuttu beni .Hep bir sorun oluyor arayınca .ben aramasam o arıyor ama hep modum düşüyor konuşunca .Bir yıldır bunu mu dert edindi kendine anlamıyorum ki .
Çocukken hatırlıyorum hep sinirliydi .Babaannem kötü amcamlar kötü bir de çocuk aklı annem iyidir diye düşünüyordum .Sürekli babamla ailesi hakkında kavga ederdi .Şimdi hepsi öldü uğraşacağı Benim kaynanam kaldı ona mı sardı diye de aklımdan geçiyor .Ama ben gerçekten çok zorlanıyorum ve ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum
Kıskanç anneler gerçekten var. Ne kadar aaa nasıl desekte varlar. Sizin anneniz de böyle sanırım. Araya mesafe koyun. Çünkü annenizin karakteri buysa eşiniz olacak insan kim olursa olsun mutlu olmayacaktı zaten.Ya ben belki yanlış düşünüyorum ama annemin kıskandığını düşünmeye başladım.düğünümden 5 gün sonra kendi gelin fotolarını (çokça altını vardı )durum yaptı .Bana o kadar altın gelmemişti . Bugünlerde de tatil planı yaptık.Aşırı mutluydum tatil yerimizi de babamın arkadaşı yardım etti gideceğimiz yeri iyi bildiği için annem yine moral bozdu .Eşim bana mesela hediye alır anneme anlatırım aman alsın düğününde bir şey almadı onu bari alsın der yani moral bozmakta üstüne yoktur
Aynen aynen, bak şimdi tam bunu yazacaktım. Etrafa sattığı cakalar boşuna gitmiş belli. Onun siniri.Dünürler birbirine el öpmeye gitmiyordur zaten büyük ihtimalle
Anneniz de kayınvalidenize bayıldığı için değil
Tamamen ayağına getirip egosunu memnun etmek için dedi size öyle bi şeyi
Zor bi anne vallaAynen aynen, bak şimdi tam bunu yazacaktım. Etrafa sattığı cakalar boşuna gitmiş belli. Onun siniri.
Böyle bir durumumuz vardı annem ile, benim artım inatçı yönüm ile umursamaz tavrım. Bunlar sayesinde başa çıkabildim.Zor bi anne valla
Allah kolaylık versin konu sahibine
Saçma sapan bir adet ... He şey ettik geldik el öpmeye ,birde el öpmeye gittiğimiz halde bir daha aynı haftada gitmedik diye küsen oğluna gelinine Trip atan kvler varKv ve kp niye gelecekmiş ki ben düğün sonra gelin ve damadın bile el öpmeye gitmesini saçma buluyorum
ilk kez duydum dünürlerin el öpme adetinde geldigini..Kızlar belki bana kızacaksınız .Annem beni aşırı kendinden soğuttu.Ekim ayında evlendik .Düğünümde bin bir sorun yaşadım bir kısmı annem bir kısmı kayınvalidem yüzünden .Sonrasında eşimle küs kaldım baya bi .Şuan eşimle aram iyi çok şükür düğünü unuttuk atlattık gibi .Bugünde annemi yemek tarifi almak için aradım .Durduk yere hiç lafı bile geçmedi düğünün ama bana dedi ki ‘biz size kırıldık el öpmeye gelmediniz kayınvaliden kayınbaban . biz eşimle doğuda çalışıyoruz memuruz .Balayından dönerken ailelere uğradık ama kalmadık .Sadece eşim ve ben değil kayınbaban kaynanan da olacaktı.dedi
“Seviştik rahatladık, iyi ki bizi everdiniz, verin bi elinizi öpelim” adeti sanırımKv ve kp niye gelecekmiş ki ben düğün sonra gelin ve damadın bile el öpmeye gitmesini saçma buluyorum
Kesinlikle haklısınız .Burada neler yaşadığımı bilmiyor annem ,ben kaç defa dolduruşuna gelip eşime çattım durduk yere
El öpmeye giderken kv kpnin de gittiğini annenizden öğrendim, o ne ya, gelenek uydurmasınKızlar belki bana kızacaksınız .Annem beni aşırı kendinden soğuttu.Ekim ayında evlendik .Düğünümde bin bir sorun yaşadım bir kısmı annem bir kısmı kayınvalidem yüzünden .Sonrasında eşimle küs kaldım baya bi .Şuan eşimle aram iyi çok şükür düğünü unuttuk atlattık gibi .Bugünde annemi yemek tarifi almak için aradım .Durduk yere hiç lafı bile geçmedi düğünün ama bana dedi ki ‘biz size kırıldık el öpmeye gelmediniz kayınvaliden kayınbaban . biz eşimle doğuda çalışıyoruz memuruz .Balayından dönerken ailelere uğradık ama kalmadık .Sadece eşim ve ben değil kayınbaban kaynanan da olacaktı.dedi
Kv ve kp de ;”malum işe izin verdiniz ,çocuklar rahatladı,teşekkür ederiz”demeye gelcek herhalde ayyyy“Seviştik rahatladık, iyi ki bizi everdiniz, verin bi elinizi öpelim” adeti sanırım
Böyle bir adet hiç duymadım.Kızlar belki bana kızacaksınız .Annem beni aşırı kendinden soğuttu.Ekim ayında evlendik .Düğünümde bin bir sorun yaşadım bir kısmı annem bir kısmı kayınvalidem yüzünden .Sonrasında eşimle küs kaldım baya bi .Şuan eşimle aram iyi çok şükür düğünü unuttuk atlattık gibi .Bugünde annemi yemek tarifi almak için aradım .Durduk yere hiç lafı bile geçmedi düğünün ama bana dedi ki ‘biz size kırıldık el öpmeye gelmediniz kayınvaliden kayınbaban . biz eşimle doğuda çalışıyoruz memuruz .Balayından dönerken ailelere uğradık ama kalmadık .Sadece eşim ve ben değil kayınbaban kaynanan da olacaktı.dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?