Annem..

Bugün 13.gün zaten.. ben 3 gün önce geldim evime, birbirimizi gördük tartıştık ve gitti evden.. o şuan 10 gün nasıl annenin yanında kalıp beni arayıp sormazsın silersin gibi şeylerin kırgınlığı ve kızgınlığında..

Ben hayatımda hep başkalarının sözüne göre hareket ettiğimde pişman olmuşumdur o işin sonunda, onun için başkalarının nasihatini ne kadar dinlesem de en sonunda kendi bildiğimi,içimden geleni yaparım. size de bunu tavsiye ediyorum...

Anneni ilişkinden uzak tut ..iyiliğini istemek değil bu , emek harcayıp var ettiğin herseyin düşmanı gibi davranıyor ..geçmişte çok yok sayılmış ,sözünü gecirememis sanırım ..yaşayamadığı ne varsa senin üzerinden yaşamaya çalışıyor ..mutlu olmak için başkalarını huzursuz etmeye gerek yok .bencil olmanı istiyor ..sadece senin mutluluğunu düşünüyor ..karşı taraf mekanik değil ki ..onların da duyguları istekleri var .bence nişanlınla güzel bir konuşma yap ,birlikte yemeğe çıkın .onu ne kadar sevdiğini ve annen dahi olsa insanların etkisinde kalmayacağını anlat .bu ilişki iki kişilik ..kendiniz yaşayın ..

Şuan bırakın yemeği yüzyüze gelmemiz zor gibi..
Çünkü kaçıyor benden. İşyerine gittiğimde yok dedirtiyor. Telefonlara bakmıyor,meşgule alıyor. Mesajlara cevap vermiyor.. bi yüzyüze gelebilsek herşeyi konuşacağım ama yok işte..

Anneme uzunca mesaj yazdım..
Ve Nişanlımı arayıp konuşmaları için özür dilemesini söyledim..
Şuan içim paramparça, anneme bunu dediğim için ama diğer tarafta da benim Ailem var yuva kurduğum adam var..

Ortada gerçek bir aşk varsa eğer yeniden bir araya geleceģinizi ümit ediyorum .. dilerim ki tukenmemisinizdir. Evlilikte de nişanlilikta da her sorun ailelere yansitilmamali diye düşünüyorum.

Güzel haberlerini bekliyorum

Madem seviyorsun bu akşam neredeyse bul karşısına çık ya da işten çıkınca yakala konuş yalnız sende nişanlında aynısınız konulara baktım da ikinizde annecisiniz, evlenseniz de çok sıkıntı yaşayacağınız belli. Hayır 2 gün nişan diye diretmiş ve kabul ettirmiş, sen de ne istediğini bilmiyorsun. Bi karşı tarafı bi kendini suçluyorsun.

Bence çok kırılmış ve senı biraz cezalandırıyor. .

Bu adam yüzsüz değilse sen gittikten sonra eşyanı yerlestirmez. .kendisi mi kullanacak ...belli ki seni bekliyor ..yalnız önce sana kestiği cezayı ödetecek, biraz surundurecek. .

Olay basit, annenle yaşamak istiyorsan devamlı anneni dinle, eteğinden ayrılma.
Ha yok ben evlenicem yuvamı kuracağım diyorsan da, git nişanlından özür dile.
Özel birşeyler ayarla, başbaşa kalın, konuşun açık açık.
Tatlıya bağlayın.

Bu saatten sonra da hayatına anneni bu kadar karıştırma, kendi kararlarını kendin alacaksın.
Yoksa hep böyle sorunlar yaşar, yok yere nişanlını kırar, yuvanı bozarsın.

Annem nişanlımı aradı şimdi. Bu seferde Nişanlım saygısız konuşmuş, bizi bu hale sen getirdin şimdi niye arıyorsun vs demiş anneme ve yüzüne kapatmış annemin

Nişanlın haklı hem de sonuna kadar. Şu ailelerinizi dahil etmeyin iliskilerinize. Bırak aramazsa aramasın anneni. Bırakın içinden geldiği gibi davransın şu zorla yapılan nezaket kurallarindan samimiyetsiz hal hatir sormalardan bikmadiniz mi? Adam hakli ve artik annenizi katmadan kendiniz telafi edin bir şeyleri. Anneniz ozur dilemesin siz annenizi karıştırmayın sadece kendiniz olarak pismanliginizla ozur dileyin. Belliki seviyor ve evlenmek istiyor siz yokken bile emek vermis bir seyler yapmis. Yapmaniz gereken şey bu ev bu evlilik ikimizin bundan sonra kimsenin tek bir sözü etkilemeyecek bizi diye söz vermek. Bence daha fazla vakit kaybetmeden bir şeyler yapın düzeltin.

nişanlın haklı. Bende buna çok benzer şeyler yaşadım. Benimde ablalarım böyleydi eşime karşı. Nişanlıyken hep beni dolduruşa getirdiler sonra sonra anladım. Adam bana hediye alırdı niye onu aldı bunu almadı diye aklımı karıştırırlardı. Eşya alırken onların aldıklarında en pahalısını seçmemi isterler bizim aldıklarımızda aman ne gerek var derlerdi. Tabi hep nişanlının yanında ol anneni hiç dinleme demek istemiyorum ama iki tarafı dengede tutmalısın anneni kırmadan işlerine karışmasına engel olmalısın.

Bu denli kindar olmasi da korkutucu. Sanirim gercekten bitirmis.
Ben Nişanlımın yerinde olsam, aynı tepkiyi verirdim annesine. Ki ben zamanında daha büyük tepkiler verdim Nişanlımın ailesine. Nişanlımın kinli olmasının sebebi, mutlu giden ve çok sevdiği bir ilişkisi varken olayların buraya gelmesi ve sorumlu olarak annemi tutması. Bana zaten seninle bir problemim yok, tek sorun annen diyor.. dolduruşa geliyorsun ve bana aileme kötü davranıyorsun diyor.

E sizin dugune ne kadar zaman kaldi tam olarak?
Gelinlik damatlik filan hazir mi? Balayina gidecek miydiniz? Bunlarin netlige kavusmasi icin mutlaka gorusmeniz lazim. Herhalde bir suru borc harc da yapmissinizdir. Illa ki dönüş yapmak zorunda.

Düğünümüze 1 ay var. Evimizi tuttuk eşyaları aldık. Birde Nişanlımın düğün hediyesi olarak bana aldığı araba var, devri bende borcunu o ödüyor.Şimdi hepsini bana bıraktı gitti işte. Ne bir şey istiyor, ne bitti diyorlar, ne ailesinden ses var. Ne de eşyalarını almaya geliyor.

Anneni neden dinliyorsun evlilik güç savaşı değildir haklı haksız savaşı da eğer msjina cvb vermiyorsa otele git bence karşına al konuş neden dolduruşa geliyorsunuz benim eşimde ben yeni hamileyken dolduruşa geliyordu çok şükür gözünü açtım artık bana başkalarının laflariyla gelmiyor herkesin kendi mantığı var herşey anneye anlatılmaz eşine tepki koyar ailen tabi aynı şey eşin içinde geçerli sen dengeyi koruyacakdin ama yapamamisin evlenmeden annen eşinden esin annenden nefret etmeye başlamış çok yazık erkek adam öyle çok aramaz bizim kadar ince düşünceli değil neden aramadın demek yerine annemi bir arasan diyecekdin hal hatır sor gönül koyuyor söyleme şekli çok önemli

Bu kadar zamandır sen tanıyorsun ne hissediyorsun derseniz, bitirdiğini veya bitireceğini düşünmüyorum. Şuan çok inanılmaz kızgın kırgın sinirli. Ve ciddi anlamda çektirmek istiyor sanırım. Yani 13 gün önce bitti diyoruz, sonra annemle tartışıyorlar, sonra ben çıkıp gidiyorum evden, o da ben gidince ikimizin kıyafetlerini ayakkabılarını eve yerleştiriyor. Normal değil ki bu. Aynı durumda ben olsam kapının önüne koyardım eşyaları

Haklısınız, sorun bende. Zaten tatlı dille söylediğimde hemen arıyordu, ama ben en son sert söyledim ve olay koptu. Sanırım benim gibi her gün arayacak ya da araması gerek diye düşündüm. Ki bende onun annesini aramam sormam, ama bir günden bir güne de annemi niye aramıyorsun demedi asla. Suç bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…