cok guzel dusunuyorsunuz hem susmak sizin sozlerinizde ciddi oldugunuzu gosterir .. Umarim guzel seyler olurBu aşamada sessiz kalmak en iyisi gibi..
Çünkü bende annem de özür diledik ama çok agresif durumda şuan Nişanlım.
En azından üstümüze düşeni yaptık.
Daha fazla üstüne giderek bıktırmak istemiyorum. Zaten gerçekten seviyorsa gelecektir, her insanın hatası olur, onun da çok hatası oldu ailesi bakımından, ben affettim, affetmemi istemişti.
Şimdi sıra onda...
Bekleyeceğim ben sessizce..
Gerçekten niyeti de bitirmekse önünde durmanın anlamı olmayacak benim için.
Ciddi anlamda emek verilen bir ilişki var ortada ve 1 ay sonra gerçekleşmesi planlanan düğün ve hazırlıkları..cok guzel dusunuyorsunuz hem susmak sizin sozlerinizde ciddi oldugunuzu gosterir .. Umarim guzel seyler olur
kendini agirdan satiyor kiymet bildirecek sabirli olun... Bide tavsiyem su annenizi ne olirsa olsun ona karsi cok kucuk. Dusurmeyin pisman olursunuz ve annenizi kirmayin .. Sadece iradenize sahip cikin ve jer dedigini yapmayin annenizin yeterliCiddi anlamda emek verilen bir ilişki var ortada ve 1 ay sonra gerçekleşmesi planlanan düğün ve hazırlıkları..
Temennim olması yönünde, bana ders oldu, ona da ders olmuştur umarım.
Gelirse ne ala, ama istemezse de kendi bileceği iş artık..
Gerçekten tükendim çünkü, gücüm bitti..
Aynen on gün nasıl dayandı bır ay sonra dugunu olacak cıft kı sen bukadarcık olaydan nasıl on gün boyunca gelmedın Eve veya aramadın tabı kı bu şekılde araya soğukluk girer hatalı olan taraf sızdınız bence esınız de emınım okadar yapılmış emegın boşa gıtmesını ıstemez kolay degıl ama sızın tarafınızdan ikna olması gerekır bıraz cesaretlı ve büyük adım atın buraya yazmakla olmAz malesef ben hatalı olsam bın yol bulurum10 gün nasıl dayandınız karşılıklı olarak?
İlginç gerçekten.
Her ikiniz de tüketmişsiniz birbirinizi bence...
Annenin gazına gelme çağır eve adamı konuşun. Ayrıca çok ayıp hareketlerin var cidden de istenilecek bir insan değilsin imajı yaratıyorsun yazdıklarına göre. Ama anneni dinlememeni öneriririm annen inanılmaz mutsuz ve negatif biri en büyük zararı malesef kızına verdiğini göremeyecek kadar da kör. Ayrıca sen de körün dibisin annenin bu huylarını bilip idare edemiyorsun annen kendini ezdirme derlen seni ezik yapıyor farkında değilsinSon konumdan biliyorsunuz. Değişen bir şey yok, Nişanlım hala sus pus.. bütün eşyaları evimizde, ve ben yaşıyorum şuan evimizde. Kendisi ne eşyalarını kıyafetlerini almaya geliyor, ne de konuşuyor benimle.
13 gündür ayrıyız. 13 gün önce Niye annemi sebepsiz yere arayıp sormuyorsun dememle tartışma başladı ve giderek şiddetlendi. Bende evi terkettim. Aslında niyetim evden çıkıp gitmek değildi. Evde onun sakinleşip gelmesini beklemekti ama Annem çık gel bırak aklı başına gelsin demesiyle çıktım gittim evden. Bide üstüne Annem nişanlımı arayıp ağzına geleni saymış ağır konuşmuş. 10 gün boyunca ailemin yanındaydım. Nişanlım da tuttuğumuz evde eşyalarla birlikte yapayalnız bir 10 gün geçirdi. Sürekli alkol sigara almış, bunları asla ağzına sürmeyen bir insanken üstelik. 10 gün sonra eve geldim, evdeydi.. evden sen mi gidersin ben mi gideyim dedi. Yani hangimiz evi boşaltalım dedi. Ama bu arada da ben evden gidince eşyalarımız eve yerleştirmişti gelince gördüm. Üstelik ben evi terkettikten ve annem ile konuştuktan sonra yapmış bunu..
Aslında biraz da Annemi dinlemekle sıkıntı yaşadım ilişkimde. Etrafın söylemesine göre Nişanlım 4-4 lük olmasa da 4-3,5 luk iyi bir insandır. Ve zamanında benim için çok büyük fedakarlıkları göze almıştır. Annem hep der bana, kendini ezdirme, laf söyletme, sözünü geçir vs vs..
Nişanlımın ailesini de sevmez, hatta benim yakın olduğum zamanlarda, ha akılları başına mı gelmiş gibi ağır şeyler söyler. En basitinden, geçen ay Nişanlımın yakın arkadaşının düğünü vardı, beraber gidecektik Nişanlım ile şehir dışına. Daha sonra Nişanlımın ailesinin de geleceğini öğrenince, annem gitme dedi, sülalecek düğüne mi gidilirmiş alsın nişanlısını gitsin dedi. Tabi bende Annemi dinleyip gitmedim Nişanlım yalnız gitti. Şuan düşünüyorum da ne kadar ayıp etmişim Nişanlıma..
Ama o an ağzım dilim bağlandı sanki..
Nişanlımın son aylarda yakındığı şey, Annemin bana akıl verip yuvamızı huzursuz etmesi yönündeydi. Bende ısrarla bunu reddediyordum. Ama şuan düşünüyorum da, keşke hep kalbimin sesini dinleseydim şuan burada tek başıma oturuyor olmazdım. Anneme hiç kıyamıyorum , üzülsün istemiyorum ama ben çok üzülüyorum yıpranıyorum ve aynı şekilde Nişanlım da benimle sürükleniyor.. İçim o kadar dolu ki, belki de Nişanlım gerçekten bitirdi bu işi.. neden bu kadar tepkisiz bekliyor ki? Acaba evden gitmemimi bekliyor eve gelmek için? Çünkü şuan onunda kalacak yeri yok. Otelde kalıyor. Düğünümüze 1 aydan az kaldığı için evimize çıkmıştık. Her şeyi burada. Aramalarıma mesajlarıma cevap vermiyor. Annem adına özür diledim, buraya yazdığım gibi her şeyi açık yüreklilikle ve samimiyetle yazdım ama yine dönmedi...
Çaresizim gerçekten..
DİPNOT: Nişanlım ile evi bütçemize göre tuttuk, kendisi Memur, ben özel sektördeyim ve ikimizin maaşına göre evi planladık. Kirası vs. Ben evden gittikten sonra eve internet bağlatmış uydu bağlatmış, eşyalarımızı yerleştirmiş ve bunları bu iş bitti dedikten- annemle konuştuktan sonra yapmış. Yani eğer bu iş bittiyse o da bu evde kalamaz, kirası vs yüksek gelir. Ödemeleri de var çünkü. Yani demek istediğim, bu işi gerçekten bitiren insan bu yaptıklarını yapmaz. Eşyalarımı bile tek tek yerleştirmiş kendi eşyaları ile.
anneniz korkuttu beni üzgünümBende Nişanlımın gerçekten kırıldığını düşünüyorum. Kendisi sorunun annem olduğunu düşünürken, ben bide kalktım gittim 10 gün annemin yanında kaldım ve nişanlımı asla arayıp sormadım. Normalde onu aramadan görmeden duramayacağımı bilirdi ve annemin gazı ile aramadığımı düşündü. Normal olarak şuan bana ceza veriyor.
Gerçekten kararsız kaldım adım atıp atmamakta.
Çünkü, eğer beni tanıyorsa 2 gündür attığım adımlar büyük adımlar.
İş yerine gittim,
Defalarca aradım ve pişmanlığımı belirten Mesajlar attım,
Annem aradı özür diledi.
Ama tepki yok..
Daha ne yapayım bilmiyorum ki..
Ben sizin yerinizde olsam ne yapar ne eder bulurdum. Benim de 3 yillik bir iliskim var konusmama gunumuz 2 gunu gecmemistir biz o 2gunde bile dayanamaz bulurduk birbirimizi. Nerelere gittigini biliyorsunuzdur bence sansinizi denemeyi birakmayin sizi bekleyen bir düğün tarihiniz var kaybedecek zamaniniz olmamali...
Nişanlımın ailesi de yobaz insanlar ve beni çok istedikleride söylenemez. Nişanlımın demesine göre beni çok seviyorlarmış ama pek hissetmedim. Şuan ellerine fırsat geçti, Emin'im dolduruyorlardır..anneniz korkuttu beni üzgünüm
bizim yörede de vardır böyle herşeye karışanı nifak sokanı
nişanlınızı ailesi de etkiliyor olabilir muhtemelen
aman oğlum bu kadın herşeyinize karışır huzurun olmaz vs gibi
Bizde ilişkimiz boyunca ilk defa bu kadar ayrı kaldık..
sanki Nişanlımın üstüne gitmek iyice sinirlendirecek gibi onu, o yüzden daha adım atmak gelmiyor içimden.
Bende yoruldum çünkü..
Nişanlımın ailesi istedi ki, kendi ailemi sileyim hep onlarla olayım sürekli arayıp sorayım. Zaten öyle olmadığı için anneme suç buldular. Halbu ki ben soğukkanlı birisiyim zaten sevmem mıc mıc kaynaşmayı, ki yine ilgi gösterdim onlara.. şuan ellerine fırsat geçti Nişanlımı dolduruyorlardır Emin'im olmasın bu iş diye..Bu arada onceki konulariniza şöyle bir baktım da yasadiklarimizin benzerligi beni hem sasirtti hem güldürdüNisanlinizin ailesiyle olanlar benim de basima geldi surekli yardima cagirmalar ilgisiz diye olay cikarmalar falan o yuzden cok yakin buldum sizi bir an once duzelin istiyorum
ailelerin bu tutumu cok sinir bozucu biz kimsenin ailesine katılmıyoruz kendimize yeni bi aile kuruyoruz anlamak istemiyolar..Nişanlımın ailesi istedi ki, kendi ailemi sileyim hep onlarla olayım sürekli arayıp sorayım. Zaten öyle olmadığı için anneme suç buldular. Halbu ki ben soğukkanlı birisiyim zaten sevmem mıc mıc kaynaşmayı, ki yine ilgi gösterdim onlara.. şuan ellerine fırsat geçti Nişanlımı dolduruyorlardır Emin'im olmasın bu iş diye..
Valla sonumuz ne olacak bende merak ediyorum
Nişanlımın ailesi de yobaz insanlar ve beni çok istedikleride söylenemez. Nişanlımın demesine göre beni çok seviyorlarmış ama pek hissetmedim. Şuan ellerine fırsat geçti, Emin'im dolduruyorlardır..
Gerçekten üzüldüm.Bu düğün benim olduğu kadar onun da düğünü. Ben pişmanlığımı dile getirmişim, annem özür dilemiş, kalkmış iş yerine gitmişim ama hala tepkisiz.
Eee daha ne yapayım ben, her şeyin dozu olduğunu düşünüyorum. Tamam anneme çok kızgın olabilir kırgın olabilir sevmiyor olabilir ama bunlar dünkü anneme yaptığı saygısızlığa bahane olamaz. Kocaman kadın kalkmış seni arıyor, oğlum özür dilerim vs diyor ve anneme terbiyesizce konuşuyor ve yüzüne kapatıyor kadının. Kendi ailesinin bana yaptıklarını nasıl kapattık örtbas ettik? Bin katını yaptılar bana. Nişanlım kendi ailesine de rest çekmişti bu yüzden ama benim anneme bu kadar ileri gidemez ki, kendi ailesine Naz'ı geçer ama benim annem ile bu iş olacaksa yine yüz yüze bakacaklar nasıl olacak?
Eğer nişanlım böyle basit bir sebepten, 1 ay kadar zaman kalmış düğünü ve bu kadar emeği hiçe sayacaksa, kendi bilir. Ben 10 gün boyunca aramadım gelmedim ama neden? Beni de artık bunaltmıştı Nişanlım. Ben dün annem ile tartıştım ve şuan görüşmüyorum.
Eğer bu iş olacaksa, benim onun peşinden koşmamla değil, ikimizin istemesi ile olacak.
Oturup adam akıllı konuşacak benimle, ben o an yine özrümü dilerim tekrar elimden geleni yaparım. Ama artık herhangi bir şekilde adım atmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?