Ben eski konularınıza da baktım ve ona göre yorum yapacağım.
İlişkiniz sağlıksız bir hal almış.
Karşılıklı zorlamalar, ailelerin daha şimdiden bu kadar dahil olması ve bu konulardaki tutarsız davranışlarınız, ailerle fazla yüz göz olunması, karşılıklı hoş olmayan lafların sarfedilmesi, ailelerin isteklerine göre kararlar verilmezi ve bir sürü şey bu ilişkiyi bu noktaya getirmiş.
Hani diyorsunuz ya biz neleri aştık bu ilişki için diye...Aslında hiç birşeyi aşamamışsınız. Üstünü örtmüşsünüz sadece. Çözülmemiş öylece bırakılmış o kadar çok nokta var ki. Bunlar benim kanatimce evlenilsede artık aşılamaz. Yaşanan şeyler asla unutulmaz. İçten içe biriken bu kinler evlenincede ortaya çıkacak elbet.
Karşılıklı çok seviyor olabilirsiniz buna itirazım yok. Ama evlilik sadece sevgiyle yürümüyor.
Nişanlın döner mi? Dönebilir, bu belli olmaz. Yerinde olsam bu süreçte bu ilişkiyi iyice tartardım. Bundan sonra dönse de senin tamamen ona tabi olma dönemin başlayacak gibi duruyor. Çok iyi niyetli gelmedi bana nedense davranışları. Ya çok hesapçı bunları bilerek yapıyor yada cidden bitirmiş.
Kendi fikrimce bunca yıl gördüğüm burdan okuduklarım sorunlu başlayan bir evliliğin sonradan asla dikiş tutmadığı. Şu an sadece dönmesini ve bu düğünün olmasını istiyorsun. Peki ya sonrası? Bu kadar sorunun üzerine mutlu olacağınıza inanıyor musun? Bunları çok ciddi düşün. Evlenip mutsuz olmak boşanmak şu yaşadıklarından bin kat zor inan. Bu bir dönüm noktası bir işaretse seninde değerlendirmeni yapman lazım.