Amin. Zaten ağlak bi insanım hamilelik de iyice ağlak oldum. Annemin yanında ağlamak istemiyorum ama yapamıyorum.Allah şifa versin. Ne yapın ne edin yanında ağlamayın.
Çünkü hastada "ben öleceğim" düşüncesi pekişiyor. Peşin peşin mezara sokmayın kadını.
Amin inşallah yoktur.Rabbim yardımcınız olsun. İnşallah kötü birşey yoktur
Evet o parça alınma işi kafa karıştırıyor. İnşallahparça alınacağı için aklınıza sürekli kötü şeyler geliyordur muhtemelen. inşallah hiçbir şey çıkmaz. Rabbim şifa versin.
teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun anneciğinize. Ne güzel yenmiş. Rabbim bütün hastalara şifa versin. İnşallah güçlü durmaya çalışacağım.Canım geçmiş olsun Allah korktuğunuza uğratmasın ama ölümden başka herşeye çare var bak benim annemde meme kanseriydi ve çok şükür yendi şimdi herşey elimizin altında doktorlar hemşireler hastaneler devlet bi çok şeyi karşılıyor insanlarımız bilinçli o yüzden siz sadece güçlü ve moralli olun gerisi zaten güzel geliyor
Çok teşekkür ederim. Sürekli dua ediyorum. Rabbim büyük.ona sığınmaktan başka çaremiz yok.Artık siz de annesiniz, bebeginiz için güçlü olmalısınız. Inşallah iyi sonuçlar alırsınız, hep iyiyi düşünmeye ve bol bol dua etmeye çalışın
Çok teşekkür ederim. Sürekli dualarımda.Annenize şifa diliyorum.Sonucu güzel çıkacak buna inanın ve bol bol dua edin.
Amin inşaallahAllah tum hastalarimiza sifa versin..
İnşallah rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın.Insallah korktugunuz gibi olmaz rabbim yardimciniz olsun.
Aminİnşallah rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın.
Çok geçmiş olsun anneniz nasıl şimdi. Rahim alınınca sıkıntı olmuyor diyorlar ama. Smear testi sıkıntılı çıktı. Rutin kontrol için gitmişti.canım benim inan görür görmez içim cız etti bende 9 aylık hamileyken annem rahim kanserine yakalandı 7/24agladim ins kötü çıkmaz rahim duvarı kalinlasmasi mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?