Annem

Bir kolye için mi eksiklik yaşıyorsunuz. Bu devir de bırakın şunları.

Eşim ve annesi hadi gerdanlık seti alalım dedi. Ben takmam ki dedim keza bilezikleri bile yatırım amaçlı aldık.

Velhasıl düğün biter bitmez gerdanlığı bozdurdum.

Annenizin sizi dolduruşa getirmesi çok abes. Napican? Nisanlina benim kolyem yok içimde kaldı hadi al mi dicen. Madem kolye hevesin vardı annen alsın sana.

Bizim gelin de onu isterim bunu isterim diye gorgusuzlugun dibine vurmuştu. Babamın iliğini somurduler.

Nisanlinin babasından değil de evlenince kocandan da isteyebilirsiniz. Bu da bir çözüm.

şaka gibi. o zaman anneniz alsın size madem kolyesiz görmek istemiyor sizi.

İyi geceler öncelikle size birşey danışmak istiyorum. Nişanlıyım annem geçenlerde bana gelip herkesin boynunda kolye görüyorum. Sende yok neden aldırmadık acaba şimdi herkeste var yeni gelin olanlarda dedi. Bende çok içerledim kızlar ya . Ama napayım kayınbabamlar nişanda bilezik taktılar 1 tane o zman annem hiçbirşey demedi ama şimdi gelmiş ben herkesin boynunda kolye görüyorum demesi zoruma gitti evet bende sonradan düşündüm olması gerekirdi en azından bir bilezik ve bir kolye ama yok erkek tarafıda kızım sana alalım demediler . Bende birşey demedim kuyumcuya giderken sadce ben vardım zaten bende madem öyle sende gelip aldırsaydın anne dedim ama içten içe anneme söylemesemde o eksikliği ben zaten yaşıyorum düğünde aldır kolyesiz olmaz diyor şimdide . Kendisi söylemiyor ben istiycekmişim içerliyorum zaten bu duruma bende kendimce . Bana birşeyler deyin nolur
Kendinizi herkesle kıyaslayarak ömür geçmez. Böyle şeylere de takılmayın bence önemli olan nişanlınız. Doğru kişimi nasıl bir evlilik hayal ediyorsunuz. Bunlar. Şimdi buna takılırsanız evlendikten sonra şunun kocası şunu aldı bunun kocası bunu aldı deyip üzülürsünüz. Bırakın ne almak istiyorlarsa onu alsınlar. Almadıklarını dert etmeyin istemekte çok ayıp olur bence. Evlendikten sonra isteyebilirsiniz ama şimdi yanlış anlaşılırsınız.

Aileler ne kadar altın yapılacağını konuşmadı mı ? Düğün alışverişinde kolye aldırırsın, yeni gelin gezmelerinde bol bol takarsın canım zaten nişanda bilezik takılır ekstra bir takı takılmaz ki.

İyi geceler öncelikle size birşey danışmak istiyorum. Nişanlıyım annem geçenlerde bana gelip herkesin boynunda kolye görüyorum. Sende yok neden aldırmadık acaba şimdi herkeste var yeni gelin olanlarda dedi. Bende çok içerledim kızlar ya . Ama napayım kayınbabamlar nişanda bilezik taktılar 1 tane o zman annem hiçbirşey demedi ama şimdi gelmiş ben herkesin boynunda kolye görüyorum demesi zoruma gitti evet bende sonradan düşündüm olması gerekirdi en azından bir bilezik ve bir kolye ama yok erkek tarafıda kızım sana alalım demediler . Bende birşey demedim kuyumcuya giderken sadce ben vardım zaten bende madem öyle sende gelip aldırsaydın anne dedim ama içten içe anneme söylemesemde o eksikliği ben zaten yaşıyorum düğünde aldır kolyesiz olmaz diyor şimdide . Kendisi söylemiyor ben istiycekmişim içerliyorum zaten bu duruma bende kendimce . Bana birşeyler deyin nolur
Bizde nisanda iki bilezik saat tektas alırlar iki bilezikte düğünde alınır ama bana besi bir yerde takildi set yerine

Bende de olmadi hic. Ustelik bana taki niyetine bir çift kupe takip onu da okutmuslardi :halay: bilezikler ayri tabi.
O bahsettiginiz kolyede hic guzel degil bence aldırıyorsaniz daha zarif bir takim aldirin bence

:KK76:
Bende de olmadi hic. Ustelik bana taki niyetine bir çift kupe takip onu da okutmuslardi :halay: bilezikler ayri tabi.
O bahsettiginiz kolyede hic guzel degil bence aldırıyorsaniz daha zarif bir takim aldirin bence
Kafamda deli sorular :KK76: hahah bilmiyorum canım ya bu işler zor insanlarla ugraşmak vs. :KK50: İçine girmeyen bilemiyor malesf

Back
X