ANNEM ..

Ben de öyle diyorum şimdi güzelim herkes beni istiyor zaten diye gönül eğlendiriyo da yaşlılıkta kimse kalmaz bilmiyor

Susmuyoruz biz de önce annemle konuşucaz vazgeçmezse tabiki kadının kapısına not bırakmayı düşünüyorum numarasını bulmam mümkğn değil kadonın yüzünü bile görmüşlüğüm bir ikidir.

İkisi de babamın yanına gitmeyi düşünüyor. Annem her fırsatta kızıp kovuyomuş zaten

Baya baya anneniz yuzunden bitmis evlilik neden babanizi sucladiniz ki.

Babam son zamanlarda anneme ve bize hem psikolojik hem fiziksel zarar vermeye başladı. Okulumu silahla bastı filan ama şimdi belki o da yuvasının dağılmasının herşeyin bi anda yıkılmasının psikolojisiyle yapmıştır çaresizliktendir. Kaç yıllık karısının davranışlarındandır bilmiyorum hepimiz suçluyuz bu halimizden

Aynen bi tercih sunucaz bu hayatı istiyosa onun olsın ama ben yokum.

Yine bir kişiye aşık olabilir sevebilir en doğal hakkı ama evet maalesef birden fazla yaşça küçüğü de olmak üzere sevgilisi flörtü vs var. Yüzüne söyliycez ama çok utanıyorum annem böyle biri olmamalıydı

yav siz de tuhafsınız olayı normalleştirmişsiniz kafanızda daha da yazardım da banlanırım diye yazamıyorum .midem bulandı hayatınızdan

Nasıl normalleştirdik? Biz kabullenmiş filan değiliz gözlemlediğim. Hayatımdan mideniz bulandı öyle mi? Ne diyebilirim ki siz benim yaşadıklarımın yüzde kaçını bilebilirsiniz. Bişey söylemek istemiyorum. Sadece beni çok kırdınız. Bu midenizi bulandıran hayata sahip insanın okumak için çabaladığını sevdiği adam için uğraştığını ve harama bulaşmadan herşeye kavuştuğunu bilin. Yargılamak ne kolay. Bir kellimeniz beni konuyu açmama pişman etti bile

Bence Annenin karekterinde sorun var bunlar düzelecek şeyler değil sanırım çocukluk dönemi ağır geçmiş sa nki başı boş

Lütfen bana annemi savunduğum bir cümle gösterin? Siz benim yazıklarımı okumamışsınız. Yani ne demek annesi gibi olmaz sonu ne kadar ayıp ya siz beni annemin hayatıyla yargılayamazsınız. Güzel ilişkimi güzel bir şekilde evlilikle devam ettirdim üniversite okudum cahil hiç değilim. Ahlakımı harama olan tövbemi bilemezsiniz nasıl böylesi bir konuda ben burda derdimi açarken annem haksız derken beni annesi gibi olmakla suçlarsınız!!! ALlah korusun kocamı çok seviyorum asla asla harama bakmayı bana nasip etmesin Allah inanın ben yaşadığım gördüğüm hayattan çok ders çıkardım. Lütfen bir mesaj dahi yazmayın. İğrenç yargılarınız size kalsın ve sadece okuduğunuz nasıl yazıldığını ne utançla yazıldığını bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmaya devam edin.!

sizi kıran ben değilim bizzat kendi anneniz acı gerçek bu.insan ebeveynlerini seçemiyor ama 18 yaşını geçen birey anne babasının hayatını begenmıyorsa ya da bu hayat kendine zarar verıyorsa pekala da hayatından çıkarabılır ebeveynlerini .yurtta kalabilir yazları da okurken çalışabılır bir çok çözüm bulabilir.benim annem 1 yıl anca evlılık yaşadı hayatında ama ne sevgilisi oldu ne de evlendi .bu fedakarlığı kız çocuğu olduğu için yaptı .herkes anne olamıyor kusura bakmayın

Yazdıklarımdan hiç mi anlaşılmıyo nasıl utandığım ? Yüzüme baksalar belki anlarlar. Allah a bin şükür ne bekarken aynı anda bi kaç kişiyle sevgili oldum ne de canımdan çok sevdiğim eşim varken başkasına bakarım. Ne kadar incitici bir mesaj ya. Adamın kim olduğunu anladık ve zaten hemen konuşmaya niyetlendik aramızda istişare ettik eşim yarın göreve gidecek ardından hemen konuşucaz. Yani iki kelimeden insan nasıl yargılanır bu denli çok kötü ya. İnsanlar hiç mi birbirlerinin yerine koyamaz kendini. Sözüm size değil beni anladığınız için ayrıca teşekkür ederim

Çocukluğu nasıl geçmiş çok merak ettim sa nki bir sevgi eksikliği var gibi

Biz zaten farklı bişey demiyoruz? Ben üniversiteden yeni mezun oldum mayısta, nisanda evlendim ve kocamın yanına geldim hemen anneme gitmedim. İkincisi annemden harçlık zaten hiç almadım kendim çalıştım. Yazları da tatiller 3 ay olur ben taş çatlasın bir ay kaldım o da mecburiyetten. Şimdi de bir ay kalmasaydınız vs demeyin kulp bulmak için. Hiç kimse ben dahil annemi savunmadık. Sizden evvel kaç kişi annem için bi çok şey söyledi. Sizin annesi gibi olmayacağı ne malum demeniz beni kırdı: bu sözünüz çok çok yanlış bir söz. Çok ayıp. Şimdi de asıl ayıp annenizde dersiniz. Merak etmeyin siz beni hiç anlamamış olsanız da ben herşeyin farkındayım. Siz de lütfen halen daha anneniz de anneniz diyerek zaten mutabık olduğumuz konuyu sanki bi tek siz farkındaymışsınız gibi yazıp durmayın lütfen. Umarım bi gün karşılaşırız ve hayatımın güzelliğine beni hiç tanımasanız bile şahit olursunuz. Tekrar iyi akşamlar

ben annenız gibi olursunuz demedim .demek istedığım annenızın size vereceği zararlardı .kendisiyle goruşmeye devam ederseniz ne ablanızın ne de sızın doğru duzgun hayatınız evlılığınız olur demek istedim.ve annenız zor duruma duşmenızı de umursayacak bir kadına benzemiyor .siz anlattınız biz de yorumladık.burada kimseye kızmaya hakkınız yok.iyiliğinizi duşunduğum için acık açık yazdım 40 yaşında tecrübeleri olan bir ablan olarak .umarım bundan sonra mutlu olursun

Anneannem çok erken vefat etti, zaten köydelerdi annem en büyük herkesin ablası. Okutmamışlar filan ama yine de iradesi ve nefsiyle bu dürtülerin altından kalkabilirdi diye düşünüyorum
Tahmin ettiğim gibi anne ilgisi ve şevkati
Eksik gelmiş bunuda erkekler ile doldurmaya çalışıyor bu heyecan onu mutlu kılıyor

Ben burdaki o kadar açık yoruma hiç kızmadım. Kızmam da çünkü konuyu açan özelini açan benim. Sizin yazdığınız direkt ne malum annesi gibi olmayacağı. Hayatınızdan midem bulandı filan. Asla tavsiye değil. Resmen beni aşağıladınız ama neye dayanarak onu anlamadım? Annem kötü diye ben de mi oldum o yargıya mı vardınız acaba. Sizden aldığım bir ders oldu tabi. Sizin gibi düşünen ve düşünecek olanların yanıltmak için doğrularıma daha çok sıkı sarılıcam teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…