ANNEM ..

Biriyle konuştuğunun farkındaydık ama ben dört yıldır başka bi üniversitede okuyordum ve mayıs sonunda geldim. Yazları kaldığım maksimum 1 ay annemin yanında konuştuğu kişinin evli biri olduğunu nasıl anlarım ki ? Annem bekar biriyle konuşması değildi mesele evli biriyle konuşması asıl olay. Ablamla konuştuğumuzda parçaları birleştirip emin olduk. Tabiki annemin yüzüne söyleyeceğimiz şey de ilişki için seçtiği insan üzerine olacak

Belki de karısı konu açmıştır diye her konuyu acaba o kadın olabilir mi diye okuyorum bazen. Ben kendimi o kadının yerine koyabiliyorum belki yeni evliyim diye belki evliliği çok kutsal gördüğümden bilmiyorum. Kadına ve çocuğuna üzülüyorum

Ama gizlice daha dikkatli yürütme ihtimali yüksek ne dersek diyelim ve ever annem genç yaşlı ayırt etmediği için hoşuna giden bir tanışımızla da flört edebilir rahatça. Eşimin çalıştığı yerde full erkek ve biri bu kadınla konuşuyorım yaşına göre çok genç di mi diye annemin resmini gösterecek olsa mesela. Eşim ben naparız bilmem

Hiç bi gerekçe böyle bir harama yaklaşmasını temizlemez. Maalesef annem çok kötü bir yol seçmiş

Eğer eminsen adamı tehdit et annen bu yoldan dönmez nefsi ağır basar gibi geldi bana bir sonuç alamazsın bıçak gibi kesmek istiyorsan o kişi ile konuş eşiniz duyarsa yazık olur annem tutarsız vs de adam tutuşur ve annenden uzak durur ilişkiyi bitirir.
Umarım yanılıyorumdur ama annenizden umutlu değilim o vazgeçemez gibi geliyor...

İnşallah çocuklarından utanır annem. Eğer bitmezse önce adamla sonra da karısıyla konuşup söyliycem bitmiyosa bilsin kadın.

Bu yaşam stilini özgürlük diye adlandırmak özgür ama namusuyla yaşayan insanlara büyük haksızlık olur. Hiç kusura bakmayın, anneniz yuva yıkmaktan bile imtina etmiyor zevklerinden vazgeçemiyorsa sizden vazgeçecek. Yani ben öyle derdim, tercih yapması gerekir ya sizi ya da yaşadığı rezil hayatı

Baya baya anneniz yuzunden bitmis evlilik neden babanizi sucladiniz ki.

Dünya küçük, adam kanlısından kaçmış ABD ye yerleşmiş. Etrafı tanımak için dolanmaya çıkmış, arka mahalle de kanlısının ablasını görmüş.
Çeki düzen vermeli anneniz kendine, çok dikkatli yazmaya çalışıyorum sen incinme die. Sizi zor durumda bırakmamalı adamın bakışlarını belirtmişsiniz. Size bunları yaşatmamalı bı anne olarak. Bı abla tavsiyesi mümkün olduğu kadar uzak dur annenden, düzgün bı yaşam sürüp yeni bı hayat kurmuşsun. Anne meziyetleri yok annende maalesef.
Sen kpss yi kazanırsan uzaklaş.
Kardeşin de zor durumda kalmasın sen gidince.

Kadın kadının kurdudur. Anneniz ahlaksızlık yapıyor ancak sizde susarak buna seyirci kalıyor günaha dahil oluyorsunuz. Ne yapın ne edin gizli telefonmu edersiniz komsuya mektupmu yazarsınız bi sekilde aldatılan kadına haber verin. Allah affetsin

Sessiz kalıcak durumda degilsiniz.
Yarın çocucuğunuz olsa ve annenizin bakması gerektiğinde içiniz rahat edip bırakabilicek misiniz?
Eşiniz durumu öğrense ufacık bi söz söylese içiniz acır.
Rest çekin annenize genç olması kadın olması kocaman kızları varken zırt pırt birini bulmasını üstüne eve getirmesini milletin evli adamıyla sevgili olmasını hafifletmez.

Ya sizi seçsin ya sevgililerini

Özgürlük diye hafifletmeyelim annenizin yaptığını. Sizi kırmak istemiyorum ama annenizin yaptığı ahlaksızlık. Burada adamın karısı konu açmış olsa diğer kadını yerin dibine sokup gömmüştük. Annenizden uzaklaşın öyle birinin sizin hayatınızı olumsuz etkileme olasılığı çok yüksek. Evli bekar ayırmıyor. Birkaç kişiyle görüşebiliyor. Erkek bağımlısı gibi. Gençken yaşayamadıklarını yaşamak istiyor diyemiyorum çünkü kaç tanemiz aynı anda birden fazla sevgili yapıyoruz. Evlenmişsiniz lütfen eşinize belli etmeyin yavaştan uzaklaşın annenizden bildiğinizi de yüzüne vurun.

yav siz de tuhafsınız olayı normalleştirmişsiniz kafanızda daha da yazardım da banlanırım diye yazamıyorum .midem bulandı hayatınızdan

Erkek kardeşide vardır muhakkak ve yarın öğrense annesini de adamıda kesse normalleşecek mi ?
Çok yakın arkadaşımın annesi hayat kadını birkez eve adam getirmemiş kız aile hayatı olsun baba boşluğunu doldursun diye bikdiğin tek kelime kırpyla evlendi hamile kalarak. Çünkü annesi üni okuttu bir dediğini ikiletmedi düzgün birini bulsun istedi sahip çıksın istedi vermemek için direndi. Doğumu evi eşyası herşeyi annesi yaptı adam başkasına tutulup 2 küçük sabiye süt parası bırakmadı boşandı. Arkadaşım evde oturuyo o kadın hala çalışıp hem kızına hem torunlarına bakıyo bir kişide bilmez durumu asla kızına laf getirtmedi.
Burda anne çok sakin "abi getiriyo eve" mutfakta öpüşüyolar vs vs ilerde nefret edicek annesinden
yarın eşi eşinin ailesinden biri dese bu kadın şöyle şöyle neolucak ?

hayatta yalnız kalmış iş bulamamış ezilmiş çocukları olmayan kadın olsa annesi yaptıklarını bir nebze anlayacağım ve yargılamayacağım.Ama bununki düpedüz ahlak dışı bir hayat hiç bir savunması olamaz.Ve eninde sonunda duyulacaktır kızın eş çevresinden de .umarım konu sahibinin sonu annesi gibi olmaz ama bu anneyi savunmaya devam ederse ve hayatından çıkarmazsa ne olur bilemem .erkek arkadaşı olan anne değil çünkü tek eşli yaşam değil gariplikler silsilesi

Anneden nefretle son bulucak durum.
Hani bi sevgilisi olsa hay hay diyeceğim ama anne evliykende birileri varmış şuanda da hala arayış içinde
Yaşı hep 39 güzellik aynı kalmayacak düzgün birini bulup evlense neala ? Psikolojik sorunları var gibi yarın kple olmayacağı nemalum

Anneniz üç kızı olan bir kadın olarak eve türlü türlü adam getirmekten geri durmayan biri.
Bu herşeyi göze almaktır.
O eve getirdiği adamlara çok güveniyor herhalde!

Ahlaksızca bir yaşam sürüyor.
Anne de olsa uzak durun.
Erken evlenmiş çocukluğunu,gençliğini yaşayamamış diye hoş mu görmeli bu yaşamı.
Elbette hayır.
Yaşasın,birileri olsun hayatında,gönlüne göre adam bulsun.
Bu şekilde olması gerçekten kötü.

Ben olsam ne maddi ne manevi destek olmam,anne yerine koymam.

Ben zaten kızı olarak bunu doğru bi özgürlük olarak görmüyorum. Çoğu kez de belirttim. Yarın inşallah ciddi bi konuşma yapıcaz ablamla anneme karşı

Bu hayatı bırakıp kendine çeki düzen vermesi için önüne tercih sunucam devam etmek istiyorsa bizi kaybeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…