- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
- #61
Yanlış anlamayın da annenizin neler çevirdiğini uzun yıllardır biliyorsunuz.
Yeni bir durum degil, ilk evli erkek arkadaşı da ev sahibinin oğlu değildir.
Bu zamana kadar susmuşsunuz.
Belli etmeden devam etmişsiniz.
Ya hiç bu durumu konu etmeyin, ya da edeceksiniz de çok geç kalmışsınız.
Siz annenizle özel hayatı hakkında konuştuğunuzda anneniz size, herşeyin farkındasınız biliyorsunuz demicek mi sanıyorsunuz.
Çünkü bu konu çok ince bı nokta herkes kendi penceresinden bakıp karşı tarafa gardını alacaktır.
Ve anneniz belli ki gözü kara bir bayan seçtiği hayatı bırakmaz anneniz.
Daha dikkatli olur ama yapacağından geri kalmaz.
Dünya çok küçük, dikkatli olsun anneniz eşinizin çevresinden sizin daha tanımadığınız bir kişi ile birliktelik olmasın.
Umarım herşey istediğin gibi güzel olur.
Belki de karısı konu açmıştır diye her konuyu acaba o kadın olabilir mi diye okuyorum bazen. Ben kendimi o kadının yerine koyabiliyorum belki yeni evliyim diye belki evliliği çok kutsal gördüğümden bilmiyorum. Kadına ve çocuğuna üzülüyorumAynen oyle burda yanli yorumlar cok oluyor.Adamin karisi acsaydi kadini bulsakta dovsek diye bile yorumlar yapilirdi ama simdi yazik kadin kucucuk yasta evlenmis belki de neler cekmis vs modern gorunumlu yorumlar.Canim ben olsam annemle konusurdum utaniyorum senden diye hani hakaret eder gibi degilde derinden sarsilmasini saglardim.Kimse kusura bakmasin bu genclik hevesi felan degil igrenc bi sey.Sana ve kardeslerine cok uzuldum.
Yanlış anlamayın da annenizin neler çevirdiğini uzun yıllardır biliyorsunuz.
Yeni bir durum degil, ilk evli erkek arkadaşı da ev sahibinin oğlu değildir.
Bu zamana kadar susmuşsunuz.
Belli etmeden devam etmişsiniz.
Ya hiç bu durumu konu etmeyin, ya da edeceksiniz de çok geç kalmışsınız.
Siz annenizle özel hayatı hakkında konuştuğunuzda anneniz size, herşeyin farkındasınız biliyorsunuz demicek mi sanıyorsunuz.
Çünkü bu konu çok ince bı nokta herkes kendi penceresinden bakıp karşı tarafa gardını alacaktır.
Ve anneniz belli ki gözü kara bir bayan seçtiği hayatı bırakmaz anneniz.
Daha dikkatli olur ama yapacağından geri kalmaz.
Dünya çok küçük, dikkatli olsun anneniz eşinizin çevresinden sizin daha tanımadığınız bir kişi ile birliktelik olmasın.
Umarım herşey istediğin gibi güzel olur.
Valla kimse yok küçük yaşta evlenmiş bilmem ne demesin şurda kocam beni aldatıyor hemde komşu kadınla hemde bu kadının boyunca kızları var dese neler yazılır yok yanlış yapmışta nedir uçkuru için gencecik kadın belki yuvasından olcak kadın şeyinin derdine düşmüş kalkmış ne modern açıklamalar yapıyorlar hayret ediyorum normalde o kadına ne isim takılır herkez benden daha iyi bilir
Eğer eminsen adamı tehdit et annen bu yoldan dönmez nefsi ağır basar gibi geldi bana bir sonuç alamazsın bıçak gibi kesmek istiyorsan o kişi ile konuş eşiniz duyarsa yazık olur annem tutarsız vs de adam tutuşur ve annenden uzak durur ilişkiyi bitirir.
Umarım yanılıyorumdur ama annenizden umutlu değilim o vazgeçemez gibi geliyor...
Baya baya anneniz yuzunden bitmis evlilik neden babanizi sucladiniz ki.Uzun oldu gibi kusura bakmayın lütfen
Merhaba herkese, okuldan mezun oldum evlendim 3 ay oldu binlerce kez şükrediyorum her gün ve mutluluğumun bozulmamasını diliyorum Allah’tan. Kpss çalışıyorum elimden geldiğince az kaldı ona da. Sonrasında düğünüm var yani Allah nasip ederse tüm streslerim tek tek eriyip gidecek zamanla. Bunları diğer konularımda bana üzülen destek olan ablalarım kardeşlerim güzel insanlar için belki hatırlayan varsa bilsin diye yazdım. Asıl konuma geleyim:
Tabiki dert bitmiyor insanda ama bu dert çok başka. Annem ve babam 7-8 yıl önce ayrıldı babam bu ayrılığa büyük sebep oldu yaptığı yanlışlarla. Ama düşündükçe içinden çıkamadığım şeyler oldu. Mesela annemin babamla evliyken sırf telefonda görüştüğü erkeklere yakın olmak için babamı ikna edip şehir değiştirmesi. ( babam memur olduğu için gelememişti burdan kopmuştu ipler zaten)
Özgürlüğe alışan annem yıllardır küçük büyük fark etmiyor ama özellikle tipe baktığı aşikar bi çok erkekle sevgili oldu. Görmezden gelmek anlamak istemedim yıllarca abi getiriyo eve gibi getirdi çoğu kez mutfakta öpüştüklerini fark ettiğim oldu ama şimdiye göre küçük ve bu durumda ne yapacağını bilmez haldeydim. ( boşandıktan sonra da oldu ama aynı anda birden fazla adamla bunları yaşaması beni üzen bekar bi kadındı yoksa.)
Kendi özgürlüğü için alıştığımız şehirden ayrıldık, yıllardır baba ne bilmez aile nasıl olur düşünür olduk. Hatta ablam beş kişilik bi sofra görünce üzülür çünkü bizde öyleydi güzeldi herşeye rağmen.
Konuma döneyim uzatmadan. Annem yıllardır farklı erkeklerle konuşup duruyor son 4-5 yıldır aynı binadayız. Yakın zamanda fark ettim ki bu binadan bizi zorlamasına daha ucuz daha rahat bi eve çıkabilecek olmamıza rağmen bi türlü çıkmıyor ve üstelik iki telefon kullanıp birini apartmana girişte mutlaka saklıyor. Ev sahibi ya da oğlu sorarsa annemin tek numarası var deyin diyor. 4. Kattaki komşuya gidiyorum diye çıkıyor bazı akşamlar gelmiyor geç saatlere kadar ve yine telefonu evde. (4. Katta dediği kadınla bi kaç kez kızlarıyla denk geldim bizi asla tanımıyorlar sohbet ettim annemden bihaberler)
Annemin bariz bi şekilde üst kat komşuyla ilişkisi bar yani ev sahibinin oğluyla birbirlerine bakışları bile bi farklı ama adam bana bile alıcı gözle bakıyo sanki. Ama sorun şu adam evli ve güzeller güzeli bi karısı bi kızı var. Belli ki bu ilişki uzun süredir var annem nedense kopamıyor. Binadan ayrılmamız şart ama düğünden sonra diyor annem sanmıyorum o zaman da bahane bulur. Ablam annemin telefonunda mesaj görmüş. Annem gelirim karına kocanla birlikteyiz diye anlatırım diye mesajlar atmış naz yapar gibi. Kadının bilmesi gerek ya da adamı karısına söylemekle mi tehdit etmek gerek bi şekilde bilmiyorum. Yıllardır evdeki huzursuzluğu bereketsizliği boşuna uzakta aradık annem bi genç kadının ahını alıyomuş meğer. Ne yapacağımı bilmiyorum tam olarak yapmak istediğim şey belli hatta annemin yüzüne bile vurmak istiyorum bunları çünkü özgür yaşamak için bizi mahvetti halen daha mahvediyor. Sırf evlenmemek için biriyle herkese kulp buluyor 39 yaşında annem gencecik ve benden bile güzel ne taliplere hayır diyor özgürlük için. Bi de meslek sahibi olup onlara bakmam para vermemi bekliyolar. Ben çalışıp vereyim annem tek yaşayıp özgürce takılsın diye. Kafam çok karışık kızgınım napacağımı bilmiyorum anneme bağırmak istiyorum bütün bunları. Siz söyleyin ne yapayım?
Dünya küçük, adam kanlısından kaçmış ABD ye yerleşmiş. Etrafı tanımak için dolanmaya çıkmış, arka mahalle de kanlısının ablasını görmüş.Ama gizlice daha dikkatli yürütme ihtimali yüksek ne dersek diyelim ve ever annem genç yaşlı ayırt etmediği için hoşuna giden bir tanışımızla da flört edebilir rahatça. Eşimin çalıştığı yerde full erkek ve biri bu kadınla konuşuyorım yaşına göre çok genç di mi diye annemin resmini gösterecek olsa mesela. Eşim ben naparız bilmem
abla varmış bir de anne kaç yaşında evlenmiş çok merak ettimsizler kaç yaşındasınız ki anneniz 39 yaşında
yav siz de tuhafsınız olayı normalleştirmişsiniz kafanızda daha da yazardım da banlanırım diye yazamıyorum .midem bulandı hayatınızdanDoğru yoksa güle oynaya gitmez her zaman gayet mutlu annemde halinden adamı görünce heycanlanıyo baya
yav siz de tuhafsınız olayı normalleştirmişsiniz kafanızda daha da yazardım da banlanırım diye yazamıyorum .midem bulandı hayatınızdan
hayatta yalnız kalmış iş bulamamış ezilmiş çocukları olmayan kadın olsa annesi yaptıklarını bir nebze anlayacağım ve yargılamayacağım.Ama bununki düpedüz ahlak dışı bir hayat hiç bir savunması olamaz.Ve eninde sonunda duyulacaktır kızın eş çevresinden de .umarım konu sahibinin sonu annesi gibi olmaz ama bu anneyi savunmaya devam ederse ve hayatından çıkarmazsa ne olur bilemem .erkek arkadaşı olan anne değil çünkü tek eşli yaşam değil gariplikler silsilesiErkek kardeşide vardır muhakkak ve yarın öğrense annesini de adamıda kesse normalleşecek mi ?
Çok yakın arkadaşımın annesi hayat kadını birkez eve adam getirmemiş kız aile hayatı olsun baba boşluğunu doldursun diye bikdiğin tek kelime kırpyla evlendi hamile kalarak. Çünkü annesi üni okuttu bir dediğini ikiletmedi düzgün birini bulsun istedi sahip çıksın istedi vermemek için direndi. Doğumu evi eşyası herşeyi annesi yaptı adam başkasına tutulup 2 küçük sabiye süt parası bırakmadı boşandı. Arkadaşım evde oturuyo o kadın hala çalışıp hem kızına hem torunlarına bakıyo bir kişide bilmez durumu asla kızına laf getirtmedi.
Burda anne çok sakin "abi getiriyo eve" mutfakta öpüşüyolar vs vs ilerde nefret edicek annesinden
yarın eşi eşinin ailesinden biri dese bu kadın şöyle şöyle neolucak ?
hayatta yalnız kalmış iş bulamamış ezilmiş çocukları olmayan kadın olsa annesi yaptıklarını bir nebze anlayacağım ve yargılamayacağım.Ama bununki düpedüz ahlak dışı bir hayat hiç bir savunması olamaz.Ve eninde sonunda duyulacaktır kızın eş çevresinden de .umarım konu sahibinin sonu annesi gibi olmaz ama bu anneyi savunmaya devam ederse ve hayatından çıkarmazsa ne olur bilemem .erkek arkadaşı olan anne değil çünkü tek eşli yaşam değil gariplikler silsilesi
Bu yaşam stilini özgürlük diye adlandırmak özgür ama namusuyla yaşayan insanlara büyük haksızlık olur. Hiç kusura bakmayın, anneniz yuva yıkmaktan bile imtina etmiyor zevklerinden vazgeçemiyorsa sizden vazgeçecek. Yani ben öyle derdim, tercih yapması gerekir ya sizi ya da yaşadığı rezil hayatı
Anneniz üç kızı olan bir kadın olarak eve türlü türlü adam getirmekten geri durmayan biri.
Bu herşeyi göze almaktır.
O eve getirdiği adamlara çok güveniyor herhalde!
Ahlaksızca bir yaşam sürüyor.
Anne de olsa uzak durun.
Erken evlenmiş çocukluğunu,gençliğini yaşayamamış diye hoş mu görmeli bu yaşamı.
Elbette hayır.
Yaşasın,birileri olsun hayatında,gönlüne göre adam bulsun.
Bu şekilde olması gerçekten kötü.
Ben olsam ne maddi ne manevi destek olmam,anne yerine koymam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?