Annem...

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.849
3.164
133
Günaydınlar ifinim :)
Dün dışarıda dolaşacaktım derken annem aradı ve anneanneme uğramamı söyledi (bu konuda taşlanmaya açığım pek gitmem çünkü) hani işin var mı bile demeden. Sinemaya gitmeyi düşünmüştüm ama tabi hayır diyemedim gittim.
Neyse dün akşam eve geldi, 20 gün izin aldım dedi. Ben de ne alaka dedim. Bayram haftası, sonraki hafta izinli. Eylülün ilk haftası çalışacak, sonraki hafta tekrar izinli (teyzem yurtdışından geliyor Eylül başında o yüzden izin aldı). Eylül başı veya ortası da okuduğum yere dönme durumum var kalacak yer sorunu çözülürse.
E diyeceksiniz ki ne var bunda izin almış ne güzel. Ben gidene kadar yalnız başıma dışarı çıkamayacağım demek oluyor bu. İzin vermediği için değil, “ayıp etmekten” korktuğumdan. Hatırlarsanız kışın eve erken geleceğini bilmeden sinemaya bilet aldım diye çok bozulmuştu. Diyeceksiniz e onunla git ama insan arada yalnız başına dışarı çıkmaya da ihtiyaç duymaz mı? (Annendir o ne ayıp ne demek yalnız çıkmak falan demeyin) Ne yapacağımı bilmiyorum

Yoo bence hiçte ayıp değil. Tabi ki herkesin kendi hayatı var sonuçta her zaman birlikte vakit geçirmek zorunda değilsiniz. Teyzeniz gelene kadar idare edin madem sizinle bi şeyler yapmak istiyor sürekli

Yoo bence hiçte ayıp değil. Tabi ki herkesin kendi hayatı var sonuçta her zaman birlikte vakit geçirmek zorunda değilsiniz. Teyzeniz gelene kadar idare edin madem sizinle bi şeyler yapmak istiyor sürekli
Hayır kafamı karıştırıyor. Normalde evde oturmamı istemez ama erken geleceğini bilmeden sinemaya bilet aldım diye öyle bir tavır aldı ki korktum açıkçası

Hayır kafamı karıştırıyor. Normalde evde oturmamı istemez ama erken geleceğini bilmeden sinemaya bilet aldım diye öyle bir tavır aldı ki korktum açıkçası
Bazen bazı zamanlarda oluyor öyle durumları annelerimizin menopoz zamanı içindeyse olabilir belki böyle ani ruh hali değişimleri:)

Yok babama ayıp ettim mi yok anneme ayıp ettim mi derken hayat geçip gidiyor sevgili konu sahibesi.
Bu kadar çok düşünmeyin ebeveynlerinizi :)
Büyüdünüz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…