O manada söylemedim bunu. En azından kendimi ifade edebiliyorum ve bana en uzak olan kişi sevgilimin annesi.Sevgili annesi şimdilik cazip.
İş ciddiye binince de bekleriz buralara.
Yani sevgilime bakıyorum mesela erkek olmasna rağmen annesiyle çok güzel sohbet eder arkadaşlarım yine öyle her dertlerini olaylarını aşklarını annelerine anlatırlar. Ama ben her şeyimi saklarım. saklamak zorundayım çünkü beynimi kazıyacak o bağırma sesleriBi ömür insanın içini yaralayan bişey bence insanın öz annesi ile böyle bi durumda olması.
Üzülmeyin ilerde siz kendi çocuklarınıza çok iyi bi anne olun..
Ben zaten hiçbir zaman sevgilimin annwesini ailesini ailem olaeak benimsemem beni o doğurup büyütmedi önceliği tabiki ben olmam ama en azınsan konuşabiliyorum kendimi ifade edebiliyorum kendi anneme ağzımı açamam kiBenimde anne öyleydi onun yüzünden evlendim. Evlenene kadar sevgilimin ailesi iyi gelmişti çünkü benimkinin yanında. Öyle değilmiş o ayrı. Annem pişman o ayrı şimdi canım cicim ama iş geçti o ayrı. Yaşamadan anlayamıyorlar uzaklıgı kaybetmeyi. Sen yinede alttan almaya devam et.
Çocukluğumdan beri en büyük hayalim anne olmak bana yapılan yanlışları düzeltmekİnşallah ilerde siz dinleyen, konuşan, ilgili bir anne olursunuz. Biraz böyle düşünmeye çalışın. Ailemizi seçemiyoruz maalesef ama onların yanlışlarından öğreniyoruz. Birçok kişi aynı yanlışı kendi çocuğunda tekrarlıyor ama kimisi bu yanlışı alıp düzeltiyor. Siz de onlardan biri olun, belki o zaman bu burukluk hissiniz geçer.
Benim babam da böyle başkalarına karşı hep güleryüz ama bize karşı sinirli tahammülsüz kendi sözünü kendi doğrusunu dayatan biriAynı benim anne baba hiç yüzüm gülmedi ne zaman başka bi yere taşındım psikolojim rahatladı 2 psikolojik hasta bizi bulmuş şansımıza,dert anlatmak ne mümkün,bişey istemek ne mümkün,bütün gün birbirlerini yer dururlardı.
Aynı bizimkiler neyse yalnız değilmişim demekki,dışarda off derlerki senin annen baban ne kadar super çünkü dışarıya karşı acayip farklılar eve girdiğinden an tamamen başka birilerdi.Benim babam da böyle başkalarına karşı hep güleryüz ama bize karşı sinirli tahammülsüz kendi sözünü kendi doğrusunu dayatan biri
Evet öyle ve kendilerini hiç hatalı görmezler biz çok iyiyiz bişeyinizi eksik koymadık siz kötü evlatsınız derlerAynı bizimkiler neyse yalnız değilmişim demekki,dışarda off derlerki senin annen baban ne kadar super çünkü dışarıya karşı acayip farklılar eve girdiğinden an tamamen başka birilerdi.
Yok artık sen benmisin yoksa :)Evet öyle ve kendilerini hiç hatalı görmezler biz çok iyiyiz bişeyinizi eksik koymadık siz kötü evlatsınız derler
oZor gerçekten bizde annemle arkadaş gibi olmayı çok isterdim olamadık tam olarak isteğim evliliği yapamadim cunku korktum gencik aklıyla yanlışı seçtim iş işten geçti.suan annem çok seviyorum çok iyi davranıyor çok yardımı dokunuyor ama ozaman bunlar olsaydı daha iyi konumda olabilirdim. Sevgilinizin annesine gelince o kişiye sakin anneniz hakkında konuşmayın gün gelir başınıza kakar asla dost olmaz.senin kotun elin iyisinden daha iyidir unutma zamanla anlarsın oda farkına varır ama işte....
Beni okuttular ama beni de yarış atı olarak kullandılar arkadaşlarının çocukları ile kıyaslandım hep. Ders çalışmadığım gün kavga kıyamet. Beğenmedi hiçbir zaman yaptığımı diğer insanlar imrenerek bakar halbuki onlar boğaziçi felan bekledi benden.Yok artık sen benmisin yoksa :)
Hiçbir gün ne harçlık verdiler,ne okumam için dersane,kitap vs istedim vermediler,açıktan kendi çabamla okudum,sonra da herşeyi yaptık daha ne yapalımda yav hergün kavga etmekten başka,herşeyden mahrum bırakmaktansa kastınız evet herşeyi yaptınız bişey olamamız için sonrada niye çalışmıyosun vs diye baskı yaptılar,yav kursa okulda 2. filandım o kadar zekiyken beni okutma sonra işe gir vs ne anlatıcanki bunlara kaç kurtul kızım kaç kurtul keşke o gücükendimde bulabilseydim yapamadım tüm gençliğim,hayatım,hayallerim mahfoldu.
O yüzden senin için yapabileceğim bişey olursa beni haberdar et elimden gelen bişeyse yapmaya çalışırım çünkü bu acının nasıl bişey olduğunu biliyorum.
Gene seninkiler benimkinden daha iyiymiş bizimkiler kendi zevkine,sefasına harcardı sadece seni okutmuşlar en azından,bir iş bul ayaklarrının üstünde durur durmaz kaç kurtul lazım değil öyle ailede insanda.Beni okuttular ama beni de yarış atı olarak kullandılar arkadaşlarının çocukları ile kıyaslandım hep. Ders çalışmadığım gün kavga kıyamet. Beğenmedi hiçbir zaman yaptığımı diğer insanlar imrenerek bakar halbuki onlar boğaziçi felan bekledi benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?